Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha a gyári bmw olaszűrő...

Ha a gyári bmw olaszűrő helyett Bosch-t, vagy Hengst-et veszek,abból lehet e probléma? A gyári szűrő elvileg Hengst.

Figyelt kérdés

Ez a gyári cikkszám: 11427511161

Ez lenne a Bosch: F 026 407 010

Ez pedig a Hengst: E203H D67

dec. 31. 17:40
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem
dec. 31. 17:43
 2/10 anonim ***** válasza:
53%

Én Mann filtert szoktam.

Amugy egy olajszuronel kb mind egyforma, mert csak egy papir van benne. Inkabb más utángyartott alkatreszekkel szokott baj lenni. Például vezérmű készlet, futómű alkatreszek stb

dec. 31. 18:00
 3/10 anonim ***** válasza:
39%
#2 Ez sem igaz, mert ha szar minőséget veszel olajszűrőből, azt a motor bánhatja. Bármelyik neves márka jó belőle, de a nem nevesekkel lehetnek bajok.
dec. 31. 18:24
 4/10 anonim ***** válasza:
84%
Nem. Hengst, MannFilter, Mahle... ezek jó minőségű szűrők. A BMW sem gyárt saját maga szűrőt, úgy veszi valamelyik nagyobb gyártótól és rányomatja a BMW logót.
dec. 31. 18:45
 5/10 anonim ***** válasza:
19%

A gagyi olajszűrővel se lesz soha gond, mert a legrosszabb esetben nyit a bypass szelep és szűrés nélkül üzemel tovább a motor..

Mindig a legolcsóbbat vettem.

dec. 31. 18:46
 6/10 anonim ***** válasza:
49%
#5 Ha külön van(csak papír), akkor igen. Ha ilyen felcsavarható, akkor a bypass szelep is olyan minőségű, mint a szűrő, simán lehet az is szar. Mellesleg ahol meg külön van a papír ott meg bejuthatnak az olajkörbe a szűrő darabkái, ha olyan szar hogy szétesik vagy sokáig benne van hagyva. Nem azt mondom hogy az 5000 forintosat kell venni, de legyen neves márka, az is kemény 100 forinttal lesz drágább mint a névtelen.
dec. 31. 18:51
 7/10 anonim ***** válasza:
14%
A BMW autót gyárt nem szűrőt. Amúgy ezt a Hengst gyártja, ugyan olyan jó mint a BMW dobozos.
dec. 31. 18:54
 8/10 anonim ***** válasza:
14%
7 ugyan olyan jó, mint a BMW dobozos, ellenben nem olyan drága. Ugye ezt szeretted volna írni?
dec. 31. 19:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Csak legyen benne gyárilag az a szelep vagy micsoda.
dec. 31. 22:40
 10/10 anonim ***** válasza:
22%

#9 Miért ne lenne benne ugyan az mint az "Original BMW Teile" feliratuban. A BMW feliratut is a szűrőgyár csinálja.

#7 Igen ezt akartam és szerintem nagyjából ezt is írtam. Én soha nem veszek gyári filtert. De aki azt szeretne vegyen, nekem jó a Purflux vagy a Filtron is.

tegnapelőtt 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!