Egyetértetek Toroczkai felvetésével, hogy ha megszűnne Ukrajna államisága, akkor mi igényt tartanánk Kárpátaljára?
Tegnapi évértékelő beszédjében hangzott el, ahol a Fideszt és a globalistákat is hibáztatta.
#2.: "A kárpátaljaiak nem biztos hogy igényt tartanának ránk."
Az érdekes lenne, mivel már 1991-ben nagy többséggel az Ukrajnával fennálló kényszerkapcsolat lazítására szavaztak.
Egyébként mi sem tartunk igényt a trianoni rablódiktátumra - én legalábbis biztosan nem.
"Az érdekes lenne, mivel már 1991-ben"
Az akkor volt, most pedig most van.
Most a "köcsög magyarokat" mindenki utálja kb Európában.
#9 tény, hogy vannak nagyobb problémák. De ha van lehetőségünk békés úton visszaszerezni területeket, akkor érdemes élni vele.
Csak türelmesen várnunk kell, amíg Ukrajna széthullik.
#1.: "Kárpátaljához képest BAZ megye fejlettt terület"
Igen? És miben mérhető a fejlettsége?
BAZ-megyének vannak magashegyvidéki területei? Sóbányái? Vadregényes erdős-folyós tájai? Vereckei-hágója? Árpád-vonala? Munkácsi vára?
Nem akarom leszólni Borsod megyét sem, mert annak is megvannak a maga szépségei és értékei, mint ahogy minden magyar országrésznek egy hazaszerető magyar ember számára, de Kárpátalja egyedi része lenne hazánknak a felsorolt értékei alapján.
#13.: "Az akkor volt, most pedig most van."
Miért, most mi van? Jobb a soruk a kárpátaljai magyaroknak és ruszinoknak, mint 1991-ben?
"Most a "köcsög magyarokat" mindenki utálja kb Európában."
És hogy jön ez ide? Ha nem utálnák, akkor visszaszolgáltatnák nekünk Kárpátaljánkat?
Egyébként is, ki az a "mindenki"? A brüsszeli fejesek? A politikusok? Vagy végeztél ezirányú felmérést a nép körében?
#16 abban ne reménykedj, hogy a "nácik" kihalnak.
"Tanulatlan agyhalottak": [link]
Nem csak a tanulatlan rétegnek vannak nemzeti érzelmei.
#10: "Aki támogatja, ugye tisztában van vele, hogy a területtel együtt járna közel 1millió ukrán / ruszin, és ki tudja hány százezer cigány? Aztán leshetnek, amikor az Ukrán Kisebbségi Pártnak több szavazója lesz, mint a Mi Hazánknak!"
Tisztában vagyok vele, hogy Kárpátalja mostani nemzetiségi összetétele semmi veszélyt nem jelentene a magyarság országos etnikai arányaira, amelyet a visszacsatolás után az ott beinduló asszimiláció tovább javítana a mi javunkra.
Van még kérdés?
Nemzeti érzelmei.:)
Ezt a hülye dumát.:)
Európai állampolgárok vagyunk szarok én a nemzeti érzelmeitekre.
Semmit nem kaptam ettől az országtól az uniótól annál többet.
Az eu a jövő a nácik a múlt szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!