Egyetértetek Toroczkai felvetésével, hogy ha megszűnne Ukrajna államisága, akkor mi igényt tartanánk Kárpátaljára?
Tegnapi évértékelő beszédjében hangzott el, ahol a Fideszt és a globalistákat is hibáztatta.
Nem a segélyekről beszélek, azt én is küldök, pedig nem vagyok semmilyen párt tagja.
Minden ilyen hamis szervezet akik "nemes ügyekért harcolnak" eljátszák azt, hogy látványosan valami támogatást küldenek, ímmel-ámmal de nagy feneket kerítve neki, szigorúan dokumentálva, sokszor sajtónyilvánosan.
De pl a 100 millióit nem adná oda, mert annyire nem fontos, csak lehessen valamiről beszélni.
Én ezeket már rég nem eszem meg, bocsi.
Miért azt nézed hogy mit csinál a másik?
Akkor most lopsz és hazudsz, mert a fidesz azt teszi?
#59.: "Kit érdekel már a revízió?"
A hazaszerető magyarokat.
"Káprátaljára amúgy ilyen logika alapján Szlovákia ill. Csehország is igényt tarthatna, hiszen a két világháború között Csehszlovákihoz tartozott."
Igazán hatalmas az a történelmi időmennyiség, ami alatt a cselákok bitorolták Kárpátaljánkat.
Legyen Kárpátalja Szlovákiáé, Szlovákia pedig Magyarországé, hiszen a Felvidék is magyar országrész.
A hazaszerető magyarok nem akarnak semmiféle revíziót.
Sőt, aki revíziót akar, finoman szólva: nem túl okos.
Remélem azt vágjátok, hogy ha visszacsatolnák Kárpátalját, akkor a területtel együtt kapnánk kb. 1 millió embert, akiknek a 90%-a nem magyar. Velük amúgy... mik lennének a tervek??🤷♀️
Trianon egyik oka volt, hogy az elcsatolt területeken már a 19. században kisebbségben voltak a magyarok, Kossuth pedig már az 1867-es Kasszandra levelében megjósolta Trianon eljövetelét. De sebaj, most csináljuk vissza ismét, pakoljuk tele az országot kisebbséggel! Remek ötlet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!