Ellenzékiként egyetértesz Ukrajna anyagi támogatásával az Unió részéről?
Abban egyetértek, hogy jobb az oroszokat távol tartani a magyar határtól. Nem utálom az orosz népet meg semmi. Csak a vezetőik néha megkívánják mi a földünket is.
Oké, persze NATO tagok vagyunk. De semmi se tart örökké, fene tudja mi lesz még. Jobb az, ha van egy kis pufferzóna közöttünk és a medve között.
Ugyanakkor nem látom eredményét a rengeteg ukrán támogatásnak. Szép lassan így is elmorzsolódnak.
Nem tudom mi lenne a megoldás, de ez így nem jó.
Vagy csináljuk rendesen, rengeteg fegyver támogatással, vagy pedig hagyjuk a fenébe.
"Ugyanakkor nem látom eredményét a rengeteg ukrán támogatásnak."
Pedig van. Az orosz hatar meg mindig masfelezer kilometerre van innen, nem vagyunk hatarosak a medvevel. Ennyit boven meger az az apropenz, amit Ukrajnara szandekozik kolteni az EU.
Ha nekem van 15 ezer forintom és abból száz forintot oda akarok ajándékozni valakinek biztosan nem veszek fel rá hitelt.
Nem tudom mi ebben a célszerű ha csak nem HAZUDNAK nekünk szokás szerint.
"Ha nekem van 15 ezer forintom"
Az, hogy az EU éves GDP-je 15 ezer milliárd euro körül van, az nem azt jelenti, hogy ekkora kupac pénzhalom tetején ücsörögnek az EU vezetői. Még az, hogy 100 milliárdot szánnak erre a célra jövőre, még az sem azt jelenti, hogy valakinél kápében ott van, vagy lesz ez a pénz egyben, hanem azt, hogy ilyen-olyan forrásokból történő elvonással, elkülönítéssel szándékoznak fedezni ezt az összeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!