Más is hálás azért, hogy Magyarország a béke szigete?
Persze, nem tökéletes ország, ám számomra még is közel van a tökéleteshez.
Születésem óta, 35 éve élek itt. Látom, hogy vannak ellentétek, egyet nem értések.
De mégis hálás vagyok, ha a világ egyes részeire gondolok, azért, mert itt élhetek.
Van fedél a fejem fölött. Tisztességes munkából élhetek. Még valamennyit félre is sikerül tenni a nettó 270-ből. Van kocsim. Nem kell attól félnem, hogy bármikor becsapódhat egy bomba. Nem kell attól félnem, hogy őrjöngő tömegek az utcán véres összecsapásokat rendeznek. Biztonságban érzem magam. Van kaja, pia, internet. Ha úgy van, el lehet menni bárhova kirándulni az országon belül és biztonságban érezheti magát az ember.
Hálás vagyok, hogy a legnagyobb problémám két napja az, hogy kapar a torkom, de már ez is elmúlik lassan.
Szerintem közel van Magyarország a földi menyország békességének szintjéhez. (Legalább is vidéken)
Nektek mi a tapasztalatotok?
:DD
Ennyire szánalmas fidesz-nyaló dumákat még DJ Jeszy se tud lenyomni a sz-ros műsorában :D
Megafon-díjat kiérdemelted :DD
Ja persze.
Aztán,ha véletlenül Kelet Magyarországra születtél bármikor a saját otthonodban betörhet egy rézbőrű indián,és pár ezer forintért halálra késelhet.
Naponta megtörténik.
Ezt nevezed te a béke szigetének?
"Még valamennyit félre is sikerül tenni a nettó 270-ből"
Nyilvánvaló, hogy a kérdező csak trollkodik.
"Van fedél a fejem fölött"
A szuleim nem ertek meg, hogy kilakoltassak oket, es elvegyek mindenuket.
"Tisztességes munkából élhetek"
Nekem nem sikerult.
"Nem kell attól félnem, hogy bármikor becsapódhat egy bomba"
En az Aranykez utcai robbantaskor a Gellert rakparton ultem a villamoson. Eleg szepet szolt.
"Nem kell attól félnem, hogy őrjöngő tömegek az utcán véres összecsapásokat rendeznek"
2006?
"Ha úgy van, el lehet menni bárhova kirándulni az országon belül és biztonságban érezheti magát az ember"
Probalj meg a Tisza- kezdetu vadrezervatumok valamelyikeben kiszallni az autobol.....
39F incel
Igen, nekem pl minden pénzt megér, hogy ha kimegyek az utcára, nem látok egy turbánfejűt sem.
Münchenben elő rokonom ezt pl nem tudja elmondani magáról.
A legviccesebb az egészben, hogy mindeközben nem él magasabb színvonalon, mint én.
#4. "bármikor a saját otthonodban betörhet egy rézbőrű indián,és pár ezer forintért halálra késelhet."
Volt egy ilyen korszak, de ez szerencsére már nem ennyire mindennapos probléma. Nem bagatellizálni akarom, én Szolnok megyéből származom, és én is tudom, hogy mi ment ezeken a helyeken.
Ha a kormány pop tévét nézed, akkor nyilván ezt érzed. Erre utalt MZP, "sötétben tartott gombák" Ez nem bántás! A gombatermesztők tudják hol nővekszik terem a gomba. Természetesen kiforgatták MZP szavait, hogy ő ezzel a kijelentésével lebutázta, mert számukra a "sötétség" pejoratív.
Tudod idén több nyomasztó filmet is megnéztem, de nem azért mert happy voltam, hanem azt hittem lejjebb már nem kerülhetek. Szóval kellett pár nap hogy visszanyerjem az erőm a film nagyon űtött. Miért írtam? Mert alapvetően nem nézek drámát, csak vígjátékot. S az m1 elhiteti veled milyen jó ez a rezsim, és milyen rossz a többi demokratikus ország.
#5. "Nyilvánvaló, hogy a kérdező csak trollkodik"
Benne van. Nem gond, én unironikusan tudok azonosulni azzal, amit fentebb leírt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!