Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol van az emberekben a...

Hol van az emberekben a telítettségi pont?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy a közvéleményt nem különösebben rázta meg, hogy az évek alatt összegyűjtött magán nyugdíjpénztári befizetéseikre ráteszi a kezét a kormány. Viszont a 300 forintos vizitdíj miatt mindenki a plafonon volt. Most nem az előző kormányt akarom védeni, mert nekik is voltak húzásaik, de érdekel, hogy hol van az a pont ahol besokallnak az emberek. Tüntetnek, sztrájkolnak lást Franciaország, már a benzinkutak 1/4-ében nincs üzemanyag a kollektív sztrájk miatt.
2010. okt. 22. 23:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"talán inkább egy lopós miniszterelnököt kellene imádnom?"

Igen..,ott van Gyurcsány!!

2010. okt. 23. 01:35
 12/17 anonim ***** válasza:
60%

"Nem tudod? Az hogy a 2/3-al a választók lőttek maguknak egy óriási öngólt mert az ellenzék a 2/3-nál nem tud tenni semmit, hiába akar,semmit nem tud még csak befolyásolni se. Ennyire egyszerű."

Na ezért lőnék főbe minden fidesz szavazót. De minimum kártérítésre kötelezném őket.

2010. okt. 23. 02:32
 13/17 anonim ***** válasza:
60%

"Mondd el, hogy vajon hogyan leszek kárpótolva - hiszen azt ígérték, hogy senkit nem fog veszteség érni - nos engem most például havi 9000 forinttal károsít meg folyamatosan a kormány... "

Erről beszélek. Be kell hajtani a fidesz szavazókon. Amelyik nem tud fizetni kényszermunkára ítélni.

2010. okt. 23. 02:38
 14/17 A kérdező kommentje:
Látom megjelentek az Orbán fanok. Tudom, hogy ti azt hiszitek, hogy Orbán az isten, de azzal, hogy nem kérdőjelezitek meg semmilyen döntését ezáltal olyanokká váltok, mint a Gyurcsány imádók. TÖBBSÉGÜNK AKI ELLENZI NEM FELTÉTLENÜL MSZP-s! Miért kell nekünk eltűrnünk, hogy meglopjanak minket? Függetlenül attól, hogy jelenleg ki a miniszterelnök személye ez még lopás, államosítás nevezzük akárhogy.
2010. okt. 23. 11:25
 15/17 A kérdező kommentje:
Természetesen, ha ésszerűen el tudod nekem magyarázni, hogy miért jó az nekem, hogy már egy kis esélyem sincs, hogy nyugdíjam legyen, akkor mond el. A jelenlegi tendenciákat látva teljesen biztos, hogy nem lesz nyugdíjam, mert nem lesz aki megtermelje a rávalót. Öregedő társadalomban élünk. Elmondanád, hogy ki ad majd garanciát nekem arra, hogy 30-40 év múlva kifizetik majd a nyugdíjamat? Ráadásul ezt a pénzt a gyerekeim is megörökölhetnék, de amit bedobok a közösbe, nos hát majd meg a segélyekre, nyugdíjakra stb. Ilyen alapon a bankszámlámat is megszüntethetné a kormány.
2010. okt. 23. 11:31
 16/17 anonim ***** válasza:
És ki mondta,hogy nem maradhatsz a magánnyugdij pénztárban nagyfejü? Mit szitod itt a hangulatot ilyen ostoba kérdésekkel??Maradj csak a magánban és add áldásodat arra a pár kopejkádra!!Jah,és szavazz a Jobbikra!:D
2010. okt. 23. 11:50
 17/17 A kérdező kommentje:
Ha az államiba rakom, akkor áldást mondhatok rá.
2010. okt. 23. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!