Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hivatalosan is fel lehet...

Hivatalosan is fel lehet venni az 5. COVID oltást. Fel fogod venni? Írd meg az okát a döntésednek ha akarod.

Figyelt kérdés

2024. jan. 10. 17:10
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
5%

Méregfog, te biztosan tudod, hogy a sok anonim válaszoló közül éppen kinek írsz.

A 10. válaszodra reagáltam először, de inkább hagyjuk. Felesleges időtöltés. Te olyat képviselsz ami tőlem nagyon messze áll.

2024. jan. 11. 19:12
 42/69 anonim ***** válasza:
52%
Most vettem fel ket honapja a 4.et. szerintem jovore
2024. jan. 16. 16:08
 43/69 anonim ***** válasza:
43%
Én még az elsőt sem vettem fel és egészséges vagyok, a covid is könnyebben ment át rajtam, mint az oltottakon.
2024. jan. 16. 17:10
 44/69 anonim ***** válasza:
28%
Én egyet sem vettem, úgyhogy már úgyis végzetesen le vagyok maradva. Átestem rajta, papírom van róla! Tojok az egészre!
2024. jan. 16. 18:34
 45/69 anonim ***** válasza:
61%
Aki menozik hogy egyet se vett fel, szerintem inkabb ne azoljon hozza
2024. jan. 16. 18:58
 46/69 anonim ***** válasza:
47%
Nem fogom kérni, mert nem látok rá okot, hogy kérjem.
2024. jan. 21. 13:13
 47/69 anonim válasza:
Anno beadattam a 2-ot,utana 2x el is huztam a covidot... De nogyogyaszati problemaim azok lettek azota...
2024. jan. 21. 17:15
 48/69 anonim ***** válasza:
76%
Erre azt mondják a hozzáértők, hogy az oltás nélkül súlyosabb lett volna a lefolyás, illetve attól, hogy valami az oltás után történt, nem biztos, hogy az oltás miatt történt. Kérdés, hogy akkor miből lehet megállapítani az oltás mellékhatásait?
2024. jan. 21. 18:13
 49/69 anonim ***** válasza:
0%

"Kérdés, hogy akkor miből lehet megállapítani az oltás mellékhatásait?"

Pl abból, hogy ha közvetlen az oltás után keletkezett a panasz, akkor még nagy rá az esély hogy az oltás mellékhatása. Aztán ahogy telnek a napok, mielőtt bármit is észlelne az ember, egyre kevésbé valószínű, hogy annak bármi köze is van az oltáshoz.

Másrészt ott a gyakoriság. Ha pl egymillió Pfizer oltás után 10.000-en jeleztek zsibbadó felkart, akkor igen valószínű hogy ez az adott oltóanyag egy lehetséges mellékhatása. Ha ugyanebből az egymillióból 3-an, akkor már elég valószínűtlen.

De természetesen az egyes eseteket ki is lehet vizsgálni. Az adott oltás bármelyik hatóanyagát ki lehet elemezni, lehetséges-e olyan biokémiai hatás ami ezt vagy azt képes okozni a szervezetben.

Stb.

2024. jan. 21. 18:20
 50/69 anonim ***** válasza:

"Pl abból, hogy ha közvetlen az oltás után keletkezett a panasz"

Szerintem is, de mint írtam, ezt sajnos szokás vitatni. Tehát, hiába mondod, hogy közvetlenül az oltás után volt X mellékhatás, azt a választ kapod, hogy az nem jelent semmit. De amúgy teljesen igaz minden amit leírtál. Kérdés, hogy a kivizsgálás lelkiismeretesen megtörténik-e a gyakorlatban is.

2024. jan. 21. 21:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!