A jövő év folyamán várható, hogy valamikor hivatalosan bejelentik a covid pandémia végét?
Figyelt kérdés
Az nyilván túl szép lett volna, hogy vége, és minden okés újra. Itt van az orosz-ukrán háború.
De engem csak símán az érdekelne, hogy véleményetek szerint a jövő év folyamán várható-e egy ilyen bejelentés? Esetleg utána a tömeges találgatások, és konteók ( akár országos híradásokban is), hogy mégis mi volt ez az egész, és kinek vagy kiknek volt köszönhető?
2022. szept. 10. 07:48
1/16 anonim válasza:
Viszont az nem azt jelenti hogy nem fordulhat elő ismét, csupán hogy már nem világjárvány. Utána ugyanúgy elkaphatja bárki mint eddig, csak nem olyan rengetegen mint eddig.
2/16 anonim válasza:
Ha létezne kovid, várható lenne, de így nem.
3/16 A kérdező kommentje:
1: Az influenzával talán nem ez történik kb. 100 éve? Nincs világjárvány, de telente előjön, az emberek elfogadták, mint a mindennapi élet részét.
2022. szept. 10. 08:12
4/16 anonim válasza:
#3 De, ugyanez lesz a koviddal is. Nem fog teljesen eltűnni.
5/16 anonim válasza:
Nem igazán lesz hivatalos vége, szimplán velünk marad mint az összes többi szezonális vírus.
6/16 A kérdező kommentje:
5: De a pandémia akkor is véget ér egyszer. Ahogy az influenza pandémiája is véget ért egy idő után, amikor először kirobbant. A kérdésem arról szól, hogy várható-e hogy már a jövő év folyamán bejelenti a WHO, hogy a járvány-periódus eddig tartott, mostantól megszokott dologként alkalmazkodik hozzá az emberiség, csakúgy mint a korábbi járványokhoz a történelem folyamán.
2022. szept. 10. 09:23
7/16 anonim válasza:
"De a pandémia akkor is véget ér egyszer"
De ezt aligha lehet majd konkrét dátumhoz kötni.
8/16 A kérdező kommentje:
7: De a mai netes, facebookon postolós, clickbaites világban szerintem várhatóak majd olyasmi cikkek hogy "Immáron hivatalos: Véget ért a pandémia!".
2022. szept. 10. 11:02
9/16 anonim válasza:
Clickbait cikkek nyilván várhatóak, de gondolom nem kell ecsetelnem az ilyenek hitelességét...
10/16 anonim válasza:
Voltak olyan országok, spanyolok ugranak be talán, ahol még nyár előtt jelentették be, hogy a koronavírus pandémiásból endémiás szakaszba lépett. Szerintem te erre gondolsz. velünk marad, szelídebb formában (kérem senki ne írja, hogy a szomszéd Margó is az omikronba fulladt meg, mert egyedi esetek mindig lesznek), de jóval ártalmatlanabb, fenntről, központilag elrendelt korlátozásokat nem igénylő vírus lett. Az, hogy a WHO bejelent-e ilyet, szerintem egyelőre nem várható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!