Hivatalosan is fel lehet venni az 5. COVID oltást. Fel fogod venni? Írd meg az okát a döntésednek ha akarod.
2 sputnikom van,én nem veszek fel többet,nem keverem őket.
Borra sör meggyötör
Három oltást kaptam annak idején, elkerült a covid.
Most viszont elkapott, nem veszélyes tünetekkel. -Erős köhögés, orrfolyás, láz nélkül.
Igaz, jó két hétig tartott, de ennyiért nem látom értelmét.
akik felveszik az sputnik vagy sputnik light, kinai, vagy USA/EU gyartmanyu?
Az idoseket mondjuk eloszor kinaival oltottak ha jol tudom, most nem tudom mi lesz, hogy megjott az 5. oltas, visszajon a kijarasi korlatozas/tilalom?
Amióta felvettem a covid oltásokat mindenféle random bajom van amelyek azóta soha sem voltak, ráadásul az oltásokkal is simán ugyanúgy elkaptam a covidot. Majd pedig egy sima influenzától olyan beteg lettem mint még soha életemben 2 hétig 40 fok körüli lázzal, amitől később egy hónapig a hajam is hullott mint állat. Ezek után tutira soha semmilyen mrns, vagy akármilyen covid vakcinát fel nem veszek.
A covid járvány pedig egyértelműen az oltásokból meggazdagodott vakcinagyártók terrorakciója volt amit jól bekajált vagy pedig egyenesen kollaborált velük a világ kormányainak többsége. Lásd Szijjártóék túlárazott szemétre való kínai lélegeztetőgép beszerzése és egyéb mutyijaik a covid kapcsán. Ezzel a járvánnyal mindenki jól járt kivéve az átlagembert.
17
Biztos beadjak, most mar hivatalos. Lesznek oltopontok ahogy eddig is, meg haziorvos is ha fogad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!