Hivatalosan is fel lehet venni az 5. COVID oltást. Fel fogod venni? Írd meg az okát a döntésednek ha akarod.
19
ezt most nem ertem?
#10: Végre egy értelmes ember értelmes válasza a témában! :)
Egyébként, ahogy a szakemberek jósolták, a CoVID gyengül, az a verziója lesz fertőzőképesebb, amelyik kevésbé gyötri meg a gazdatestet, egy influenzává "szelídül". Beadatom magamnak az ötödiket, mert tavaly a második kör a vírusból nagyon megkínzott.
Aki a koronavirus létezését be tudja bizonyitani kereshet 1,5 millió EUROT amit egy virologus csapat ajánl fel, természetesen be kell bizonyitani, hogy a virus létezik megbetegit!
Kinek van szüksége rá?
"GARANTÁLJUK:
1,5 millió euró annak a virológusnak, aki tudományos bizonyítékot szolgáltat a koronavírus létezéséről, beleértve a bizonyítékok szolgáltatása érdekében tett valamennyi lépés dokumentált ellenőrző tesztjeit.
"
De minek oltás egy nem létező virusra?
A nem létező virusnak nincsenek mellékhatásai, az MRNS-nem meg sok!
Már szolgáltattak neki bizonyítékot, be is perelték a hülyéjét, mert nem fizetett.
24
Az nem a Covid miatt volt és most többen vannak !
Ja és azt a pert is megnyerte csak a sajtó elfelejtette közölni!
De hagyjuk a dumát kell a 1,5 millió vagy nem?
26+27
"Azt is csak azért nyerte meg"
Jajj most már mégis megnyerte?
Jó nagy hazudozó vagy te öcsi!
Miért nem jelentkeztek a másfél millióért ha biztosak vagytok benne hogy van virus???
Nekem hiába bizonygatod!
"Miért nem jelentkeztek a másfél millióért ha biztosak vagytok benne hogy van virus???"
Az előbb írtam le, hogy miért. Mert a fickó, mint kiderült a bíróságon, egy hazug csaló, aki arra hivatkozva hogy ő saját magának azt fogad el bizonyítéknak, amit akar, simán ignorál minden bizonyítékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!