Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány jobb volt?

Gyurcsány jobb volt?

Figyelt kérdés

Számomra egyértelműen igen. Nem értem hogy hogy lehet össze hasonlitani Gyurcsány kormányzását Orbánéhoz. Az tény hogy Gyurcsány nem volt egy jó politikus, de tized annyi rossz dolgot nem tett. Hogy lehet össze hasonlitani őket amikor a statisztikák mutatják hogy Gyurcsány idejében jobb volt Magyarországon élni. (Ideológiától függetlenül) Mit lehet Gyurcsány margójára irni? Elárulta a hazáját? Orbán is megtette. Hazudott? Nézzétek meg az M1-et

Ha azt nézzük:

Államadósság: kisebb volt

Infláció: kisebb volt

Fizetések: többet értek

Korrupció: Orbánérához képest kisebb volt

Ingatlan árak: meglehetett venni egy házat 10-20 millió forintért. most ez 50-60 millió.

Egyedül a foglalkoztatottság ami rosszabb volt azonban nem hoztak be Pakisztánból, Indiából 100ezreket,

Kérem az agymosott 1 bites fideszeseket hanyagolják a válasz adást.

jan. 8. 14:54
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
93%
Utálom gyúrcsányt, de sokkal sokkal sokkal jobb volt.
jan. 8. 14:59
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
Vagyis nem volt jó, de ez elképzelhetetlenül rosszabb. Ezt senki sem gondolta volna, ilyen mélyre süllyedhet az országunk.
jan. 8. 15:01
 3/34 anonim ***** válasza:
87%
Nekem jobb volt. Igaz gyenge volt, nem hiába lépett ki az MSZP-s haramiák közül. Nem tudott közöttük rendet tenni gyengesége végett. Nagyságrendekkel kevesebb volt az EU-s pénz, de még azt a keveset sem hívták le mindet. Melósként, a legnagyobb adósávban voltam, de jobban megtudtam élni mint most.
jan. 8. 15:03
 4/34 anonim ***** válasza:
6%

Borzalmas volt, sokkal rosszabb.

2 év után már megszorítások kellettek, 4 év után majdnem államcsőd lett, de még akkor sem tett semmit, inkább lemondott, hogy más vigye el a balhét. Az államadósság 50%-ról 70%-ra emelkedett (Orbán alatt 13 év alatt 70-ről 80-ra, 2-3 világválság után). A fizetések többet érnek. A korrupció akkor is nagy volt, lehet, hogy még sokkal nagyobb. Plusz tönkretettek mindent, iskolákat, vasúti pályákat szüntettek meg, eladtak fontos állami cégeket, szolgáltatásokat, külföldiek számára loptak horribilis összegeket.

jan. 8. 15:03
 5/34 anonim ***** válasza:
84%

"A korrupció akkor is nagy volt, lehet, hogy még sokkal nagyobb. Plusz tönkretettek mindent, iskolákat, vasúti pályákat szüntettek meg, eladtak fontos állami cégeket, szolgáltatásokat, külföldiek számára loptak horribilis összegeket."

Ez most történik, ez precízen az Orbán-kormány leírása

jan. 8. 15:06
 6/34 anonim ***** válasza:
26%
Én akkor voltam huszonéves, nekem nem volt jobb. Sokkal jobban élünk most a családdal. Persze ez leginkább rajtunk múlt, nem a politikán, de van ráhatása egy kicsit (pl adócsomagok).
jan. 8. 15:06
 7/34 A kérdező kommentje:

Fizetéseknek nézz utána. Megélhetés jobb volt akkori #4

fizetésekből több kenyeret, benzint, tejet stb lehetett venni. Korrupció nem volt akkora, Gyurcsány (családja) nem lett a leggazdagabb kormányzása alatt. Nem jelentette ki az únió hogy autokrácia van. Nem lett propaganda tévé az állami csatornákból.

jan. 8. 15:08
 8/34 anonim ***** válasza:
0%

Végül is csak eladta az összes, még állami tulajdonban lévő értékesíthető dolgot.

Az ostoba Orbán meg sorban visszavásárolja a közműveket meg egy csomó stratégiailag fontos dolgot, hogy majd a közelgő rendszerváltáskor újra el lehessen adni.

jan. 8. 15:17
 9/34 anonim ***** válasza:
100%

A Budapesti Repülőteret (25%), az Orbán kormány adta el végül 2011-ben, 36,6 milliárdért, most visszavásárolja 1536 milliárd forintért.

A hülyének is megéri, hát még nekünk!

A Vodafonet 700 milliárdért vette meg Orbán, és odaadta Lölönek.

A hülyének is megéri, hát még nekünk.

jan. 8. 15:22
 10/34 anonim ***** válasza:
77%

Sokkal könnyebb volt akkoriban a megélhetés. Az 55 négyzetméteres panellakásunkat akkoriban 5,1 millióért vettük, ma egy ilyen lakás 25 millióért megy, és évekig hirdetik, míg el tudják adni. Akkoriban max 4-5 hónap alatt elkeltek a lakások.

2 ezer forintból lazán be tudtam vásárolni a családnak egy napra úgy, hogy a gyerekeknek jutott belőle édesség is. Most egy ugyanolyan szintű bevásárlás legalább 5-7 ezerbe kerül, és tényleg csak alapvető élelmiszereket veszek.

Az eü. is sokkal jobb volt, ha laborba kellett mennem, felhívtam a kórházat, 2-3 napon belülre kaptam időpontot. Most felhívom a kórházat, heteket kell várni egy sima laborra is.

jan. 8. 15:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!