Magyarországon lehet politikai kampányban a rivális párt szavazóit szankciókkal fenyegetni? Nekem tetszene ha például Gyurcsány azzal kampányolna, hogy Orbán szavazóival ugyanazt csinálná amit a kormány az ellenzéki önkormányzatokkal
Lehetni lehet csak forditva sülne el a puska.
Ha ilyen programot hirdetne meg az ellenzék, akkor a Fidesz ezt kihasználva akkora ellenkampányt inditana az ellenzék ellen, hogy még az is elpártolna az ellenzéktől, aki még bízik bennük.
Szerintem meg nem hogy jó ötlet, de még gyenge is!
Minél durvább szankciókat helyezne kilátásba, például O1G és haveri köre vagyonelkobzását-lesittelését, én megkockáztatom megjósolni a 2/3 lehetőségét!
Szerintem az még a MiHazánkosoknak is tetszene!
Annál, aki ezzel kampányolna.
Ha a DK, akkor a DK. Ezt még egy ellen-kampány sem tudná űberelni, ha kitartóan ismételnék. És akárhogy is nézzük, ezzel GYURCSÁNY lenne a leghitelesebb!
Mondjuk azt meg lehetne pedzeni, hogy aki oroszpárti, eu nato ellenes az hazaáruló.
És akkor a választási győzelem után az ilyenek választhatnak, hogy irány oroszország végleg a visszatérés lehetősége nélkül, vagy 10 év letöltendő.
#5 És ha véletlenül nem emezek nyernek, hanem a túloldal, akkor majd azok küldik emezekez és szavazóikat olyan táborba, ahol koncentrálni tanulnak? 🤣
Mégis létezik az időgép? Visszaugrottunk 80 évet?
Amúgy honnan fogjuk tudni, hogy ki kire szavazott? Nem lesz titkos a szavazás? Nekem ez a komcsi időből ismerős. Egy darab választható párt a lapon, és be kell mutatni a bizottságnak, hogy ügyesen beikszelted azt az egyet.
Most akkor rossz a kommunizmus, vagy követendő? ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!