Vona Gábort miért nem fideszbérencezik le a liberálisok? Elképzelhető, hogy titokban összefogott Gyurcsánnyal?
Örökérvényű szabály a liberálisok körében, hogy szerintük mindenki fideszbérenc Orbán-ügynök, aki nem akar behódolni Gyurcsány Ferencnek.
Anno a Jobbik volt a Fidesz nácitagozata, a Jobbikot nevezték a Orbán titkosügynökeinek. Viszont amint összefogtak Gyurcsánnyal és mindenben szót fogadtak a DK-nak hirtelen liberális felvilágosult demokraták lettek. Szinte egyik napról a másikra neonáci fasisztákból progresszív európai demokratákként kezdtek el beszélni róluk a liberálisok.
Tehát azóta tudom, hogy mindenki akit lefideszbérenceznek a liberálisok annak a legnagyobb bűne, hogy nem borul le Gyurcsány előtt.
Jelenleg 4 ellenzéki párt van akit köpködtek meg fideszeseztek a liberális Gyurcsány-pártok hívei:
- Mi Hazánk
- Gattyán Megoldás Mozgalomja -ez alig 1%-it ért el, tehát nem tényező
- Thürmer Munkáspártja - ez kb meg is szűnt már mára
- Kétfarkú Kutyapárt - régen baráti liberális demokrata felvilágosult párt voltak. Azonban miután nem akartak koalícióba lépni Gyurcsánnyal, azóta már orbánista fideszbérenc kémekként emlegeti őket a gyurcsányista média
Tehát ezek közül nyilván a két opció a Mi Hazánk és a Kutyapárt. 2022-ben sokáig is gondolkodtam, hogy a kettő közül melyikre szavazzak.
Viszont Vona Gábor 2RK pártja kapcsán már nagyban gágogniuk kellene a ballibáknak, hogy "Orbán létrehozott mégegy pártot, hogy bomlassza Gyurcsány egyetlenegy igaz szent ellenzékét!" vagy "Vona egy fideszbérenc kém, akit Orbán épített be" stb hasonló szövegektől kellene már hangos legyen a gyurcsány-párti ballib média.
Viszont sehol semmi ilyesmi.
Elképzelhető, hogy Vona Gábor a háttérben titokban összefogott a Gyurcsány Ferenchez lojális liberálisokkal?
Liberálisként sose tekintettem a Jobbikra felvilágosult liberális demokratákként, az pedig kifejezetten ellenszenves volt, ahogy Jakab Péter nyalizott Gyurcsány Ferencnek. Nem a liberálisok miatt van Gyurcsány még mindig a parlamentben, hanem a baloldali nyugdíjasok miatt elsősorban.
Vona Gábor ahogy látom jelenleg egy józan, gyűlöletmentes politikát képvisel, nincs vele bajom. Azon kevés politikusok egyike, akinél pozitív jellemfejlődést lehetett megyfigyelni. Szerintem jót tett neki a visszavonulás és a dolgok átértékelése. Valószínűleg a mai világnézetének kialakulásában nagy szerepet játszhatott az a brutális és ízléstelen lejáratókampány is, amit a 2018-as választások előtt kapott. Én ez alapján elhiszem neki, hogy nem egy ilyen Magyarországot szeretne.
Ez jó hír
"Örökérvényű szabály a liberálisok körében, hogy szerintük mindenki fideszbérenc Orbán-ügynök, aki nem akar behódolni Gyurcsány Ferencnek."
Ezt honnan veszed ? Mondjuk eddig voltam képes olvasni, bocs, nem tudom, mit kérdeztél. Aki egy marhaságot tényként közölve kezdi a posztot, azzal nem tartom érdemesnek foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!