Mi értelme van az IT szektorokban a toleranciát ellenőrző kérdőíveknek?
Figyelt kérdés
2024. jan. 6. 09:12
41/54 A kérdező kommentje:
39
Te szándékosan ignorálod a válaszaimat. El sem olvastad a legutóbbit sem, nem is reagáltál a benne elhangzottakra (a benne szereplő kérdésre sem válaszoltál).
2024. jan. 17. 02:41
42/54 anonim válasza:
38
Egyáltalán nem hisztiztem rajta, most miért hazudozol? Te nem egyetemista vagy, hanem hazudozó vagy skizofrén.
43/54 anonim válasza:
#42 ahogy most sem hisztizel? 😂
44/54 A kérdező kommentje:
43
Reagálnál a 39-es válaszomra?
2024. jan. 21. 00:08
45/54 anonim válasza:
#44 nem, mivel korábbi kommentben leírtam a két helyzet közti különbséget.
46/54 A kérdező kommentje:
45
De most az ne zavarjon, hogy a teszt szerint te is rasszista vagy. Írd le nyugodtan, nem lesz belőle semmi probléma.
2024. jan. 21. 17:24
47/54 anonim válasza:
#46 nem, mert két különböző helyzet. Komolyan eddig terjed a szövegértésed? Olvasd vissza, nincs kedvem újra leírni.
48/54 A kérdező kommentje:
47
Ezek szerint csak zavar, hogy rasszista vagy. Mondtam, hogy ne aggódj miatta. Mit nem lehet ezen felfogni?
2024. jan. 24. 23:09
49/54 anonim válasza:
#48 mert semmi ilyet nem írtam. Minden érthetően le van írva a korábbi kommentjeimben, ha ezt a következtetést sikerül levonni, akkor van egy rossz hírem. Nem üti meg a szövegértési kompetenciád egy 3. Osztályosét.
50/54 anonim válasza:
49
Visszaolvastam a válaszokat, és tényleg nem válaszoltál neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!