Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi értelme van az IT szektorok...

Mi értelme van az IT szektorokban a toleranciát ellenőrző kérdőíveknek?

Figyelt kérdés

2024. jan. 6. 09:12
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
11%

20

Még mindig nem érted. Ilyen egetverő baromságok nekem eszembe sem jutnak, de a munkahelyen kötelezően kell ilyen baromságokra válaszolni, ami alapján kb rágalmaznak. Te meg tapsolsz hozzá.

2024. jan. 6. 23:52
 22/54 anonim ***** válasza:
51%
Te nem érted. Ha rákérdeznek, akkor zavar a sebtapasz színe csak? Amúgy nem? Akkor miért zavar a kérdés?
2024. jan. 7. 10:58
 23/54 A kérdező kommentje:

22

Tényleg te nem érted. A teszt szerint választ egy színt a 21-es válaszoló, és a válasza a kiértékelőket zavarja.

2024. jan. 7. 11:03
 24/54 anonim ***** válasza:
49%
#23 egyszerű szövegértés. Ha az a kérdés, hogy zavarna-e a más színű tapasz, és a válasz, igen, akkor értem, hogy miért problémáznak, ugyanis felnőtt ember ne hisztizzen ragtapasz színeken. Ha viszont fel volt sorolva x szín, és melyiket választaná a versenyző, és az a baj, az már más. Érted a különbséget?
2024. jan. 11. 19:25
 25/54 anonim ***** válasza:
15%

24

Ha van választék színekből, akkor persze, hogy olyat választok, ami nem feltűnő. Ha nincs, akkor meg az is jó ami van. Ezért húztam be az igent. Eredmény: rasszista vagyok. Nagy taps...

A teszt szerint ha engem nem érint kellemetlenül egy rendőri igazoltatás, az is azt jelenti, hogy felsőbbrendűségi komplexusom van. Újabb nagy taps...

2024. jan. 11. 23:20
 26/54 anonim ***** válasza:
#25 igen, mert az azt jelenti, hogy zavar. Felnőtt emberként ne zavarjon már a ragtapasz színe. Nőj fel
2024. jan. 12. 08:12
 27/54 A kérdező kommentje:

26

Ha VÁLASZTANI lehet (és ezt a részét nem akarod érteni), akkor nekem is olyan kell ami nem látszik.

Azt sem érted, hogy ha valakit nem zavar ha egy rendőr megállítja, az sem utal semmire.

Ezek a tesztek csak arra jók, hogy elkönyveljenek annak ami nem vagy.

2024. jan. 12. 17:58
 28/54 anonim ***** válasza:
#27 ez nem volt eddig leírva. Olvasd vissza a valaszaimat.
2024. jan. 12. 18:18
 29/54 A kérdező kommentje:

28

Nyilván választható ha a tesztes kérdés szerint színről van szó.

2024. jan. 13. 16:00
 30/54 anonim ***** válasza:

#29 először azt írta a válaszoló, hogy az volt a kérdés, hogy zavarja-e, ha más színű. Utána hirtelen választható lett. Ez két különböző kérdés különböző következtetés.

Itt is van, a 8-as válasz:” Már bocs, de ahol olyan kérdéseket kapok, hogy zavar-e a bőröm színétől nagyon eltérő sebtapasz...”

2024. jan. 13. 16:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!