Mi értelme van az IT szektorokban a toleranciát ellenőrző kérdőíveknek?
20
Még mindig nem érted. Ilyen egetverő baromságok nekem eszembe sem jutnak, de a munkahelyen kötelezően kell ilyen baromságokra válaszolni, ami alapján kb rágalmaznak. Te meg tapsolsz hozzá.
22
Tényleg te nem érted. A teszt szerint választ egy színt a 21-es válaszoló, és a válasza a kiértékelőket zavarja.
24
Ha van választék színekből, akkor persze, hogy olyat választok, ami nem feltűnő. Ha nincs, akkor meg az is jó ami van. Ezért húztam be az igent. Eredmény: rasszista vagyok. Nagy taps...
A teszt szerint ha engem nem érint kellemetlenül egy rendőri igazoltatás, az is azt jelenti, hogy felsőbbrendűségi komplexusom van. Újabb nagy taps...
26
Ha VÁLASZTANI lehet (és ezt a részét nem akarod érteni), akkor nekem is olyan kell ami nem látszik.
Azt sem érted, hogy ha valakit nem zavar ha egy rendőr megállítja, az sem utal semmire.
Ezek a tesztek csak arra jók, hogy elkönyveljenek annak ami nem vagy.
28
Nyilván választható ha a tesztes kérdés szerint színről van szó.
#29 először azt írta a válaszoló, hogy az volt a kérdés, hogy zavarja-e, ha más színű. Utána hirtelen választható lett. Ez két különböző kérdés különböző következtetés.
Itt is van, a 8-as válasz:” Már bocs, de ahol olyan kérdéseket kapok, hogy zavar-e a bőröm színétől nagyon eltérő sebtapasz...”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!