Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi értelme van az IT szektorok...

Mi értelme van az IT szektorokban a toleranciát ellenőrző kérdőíveknek?

Figyelt kérdés

2024. jan. 6. 09:12
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:

30

Én ebből gondoltam, hogy választható. De végül is mindegy. Ilyen alapon a teszt szerint is ficamos, akit zavar, ha csak rózsaszín alsógatyái lehetnek.

2024. jan. 14. 19:56
 32/54 anonim ***** válasza:
Ebben nem utal semmi arra, hogy választhat. Hanem hogy egy szín, ami elüt, az zavarja-e. Velemenyem szerint, akit ez zavar, annak komoly problémái vannak, ha egy nyomorult ragtapasz színén kiakad. Én 25 éves egyetemista nő vagyok, a múltkor a cipőm feltörte a lábamat, és kapaszkodj meg, csak traktoros ragtapaszt találtam. De túléltem.
2024. jan. 14. 20:00
 33/54 A kérdező kommentje:

32

De a probléma az volt, hogy egy ilyen igénytelen teszt egy ilyen béna kérdéssel dönti el, hogy rögeszmés náci vagy-e. Érted a probléma lényegét? Vagy szerinted oké, hogy egy sebtapasz színe dönti el, hogy te mennyire vagy rasszista? Nekem az jött le, hogy ha nem az tetszik neked, ami az elvárás, akkor beskatulyáznak. Érted már? A sebtapasztól vonatkoztass el. Ennyi erővel lehetne rózsaszín bögre is.

2024. jan. 15. 13:46
 34/54 anonim ***** válasza:
#33 nem hiszem hogy egyenesen rasszizmust bizonyít, de azt elhiszem, hogy megmutatja, hogy aki ilyenen problémázik, az fejben nincs rendben, akármilyen okból teszi. Felnőttek vagyunk, könyörgöm, ne hisztizzünk már elütő színű ragtapaszon.
2024. jan. 15. 13:59
 35/54 A kérdező kommentje:

33

Nem én találtam ki, de egy béna teszt szerint ez arra utal, hogy ez rasszizmus.

Ha neked kell arra válaszolni, hogy zavar-e ha egy rendőr igazoltat, és a válaszod "nem zavar", elfogadod, ha emiatt rasszistának skatulyáz be egy teszt?

2024. jan. 15. 18:13
 36/54 anonim ***** válasza:
#35 ez elég más helyzet. Az egyik egy elég jelentéktelen dolog, amit a felnőttek rend szerint észre se vesznek, a másik meg egy elég stresszes helyzet lehet. Én nem hasonlítanám a kettőt, pláne hogy szerintem az embert alapvetően zavarja, ha megállítja a rendőr. Egy sebtapasz meg mit zavar ép elméjű embereket? Vagy te nem tartod furcsának, hogy valaki ebbe konkrétan kognitív és érzelmi energiát öl, hogy jujj milyen színe van annak a tapasznak? Teljesen komolyan kérdem. Téged ez nem gondolkodtat el, annak a felnőtt embernek a mentális jólléte felől?
2024. jan. 15. 20:00
 37/54 A kérdező kommentje:

36

Most a sebtapasz színe...igazság szerint ez lehetett volna zokni is. Ez az egész arra lett kihegyezve, hogy rasszista vagy-e. Mondom, lehetett volna akár alsónadrág is. Egyébként ha betörik a fejem, vezető helyetessként röhejesen néznék ki pl rózsaszín tapasszal, amin elefántok vannak.

Nekem az érthetetlen, hogy egyesek miért tojnak be a rendőrségtől? Mondjuk a teszt szerint rasszista vagyok, ha nem félek.

2024. jan. 15. 23:10
 38/54 anonim ***** válasza:
#37 ha betörik a fejed, valószínűleg nem egy ragtapaszt kapsz rá. De kérlek valaszolj, szerinted rendben van, ha egy felnőtt ember egy sebtapasz színén hisztizik, mint valami óvodás?
2024. jan. 16. 10:18
 39/54 A kérdező kommentje:

38

Egyáltalán nem hisztizett rajta, ezt csak te szőtted bele. Ha nincs választék, elfogad bármilyet, ezt ő is leírta. Te találtad ki hozzá, hogy ezen őrületes hisztériás rohamot kap. Mondom megint: azt írta, hogy ha nincs választék, neki bármilyen jó. Miért képzeltél bele olyat mire még csak nem is utalt? De a lényeget kényesen kerülöd, és örülnék ha válaszolnál végre: Egy sebtapasz el tudja dönteni, hogy te rasszista vagy-e? Mert erről szól a kérdés napok óta, de kínosan kerülöd a választ.

És a fejem a szemöldököm fölött tört be, és a lányom my little pony sebtapasza a helyett a szimplát választottam. Tehát szerinted én azért választottam a szimplát, mert toporzékoltam mint egy gyermek, és hisztériás rohamot kaptam.

Ezek szerint a környezetedben csupa hisztériás ember él, és ez alapján felállítottál egy általánosítást.

2024. jan. 16. 19:26
 40/54 anonim ***** válasza:
#39 aki kiemeli, hogy ennyire zavarja, az vagy éretlen, egy dackorszakos gyerek szintjén van, vagy valami más komoly mentális problémája van.
2024. jan. 16. 20:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!