Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi értelme van az IT szektorok...

Mi értelme van az IT szektorokban a toleranciát ellenőrző kérdőíveknek?

Figyelt kérdés

jan. 6. 09:12
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
46%

Ilyen is van már ebben a csöves, nyomorék, szecska országban? :D

Én IT szektorban dolgozom, Nyugat-Európában egy világvárosban, nekünk nincs ilyen kérdőív, sosem hallottam róla.

De otthon már minden homárságot el tudok képzelni.

jan. 6. 09:36
 2/54 anonim ***** válasza:
41%
Nem mindenki akar homofóbokkal együtt dolgozni
jan. 6. 09:36
 3/54 anonim ***** válasza:
21%
Ez csak a külföldi multiknál van, többnyire Butapesten. Meg kell dolgoznod azért a pár plusz százasért valahogy, amit azért kapsz, hogy náluk vagy!
jan. 6. 09:49
 4/54 anonim ***** válasza:
87%

10 éve dolgozok különböző multiknál programozóként, de ilyet még nem láttam.

Amúgy gondolom az az értelme, hogy el akarják kerülni azt, hogy ha összekerülsz egy négerrel, muszlimmal, meleggel, akárkivel egy csapatba, akkor feszkó legyen.

jan. 6. 09:53
 5/54 anonim ***** válasza:
25%

Én nem az IT szektorban dolgozom, de egy multicégnél(NI), és nálunk is vannak ilyen buta kérdőívek. Azon kiakadtam, hogy ha reális választ adok, akkor az én szemléletem lenéző mások felé a hülye kérdőívük szerint, és ezen változtassak...

Ezek után senki ne mondja, hogy nincs véleménydiktatúra.

jan. 6. 11:05
 6/54 anonim ***** válasza:
80%
#5 miért nem vállalhatod a véleményed? De. Meg is kérdezik. Jaaa, hogy másoknak meg a te véleményedről lesz véleménye? Hát igen. Ha nekik nem lenne szabad véleményt nyilvánítani a te véleményedről, az lenne véleménydiktatúra
jan. 6. 12:43
 7/54 anonim ***** válasza:
37%

6.

Olvasd már el mit írt, aztán okoskodj.

Nem véleményük van, hanem meg akarják azt változtatni.

jan. 6. 13:06
 8/54 anonim ***** válasza:
20%

6

Már bocs, de ahol olyan kérdéseket kapok, hogy zavar-e a bőröm színétől nagyon eltérő sebtapasz...

Igen esetén elkönyvelték, hogy felsőbbrendűségi tudatom van 🤦‍♂️

Vagy ha egy afro azt mondja, hogy ő német származású...

Ha ezt vitatom, akkor is 🤦‍♂️

jan. 6. 13:34
 9/54 anonim ***** válasza:
51%
Azért most már kíváncsi lennék, hogy valójában milyen kérdések voltak az említett kérdőíven.
jan. 6. 13:56
 10/54 anonim ***** válasza:
30%

"Nem véleményük van, hanem meg akarják azt változtatni."

Na ne szálljunk el enyire, egy munkáltatónak minden joga megvan egy általa előnyben részesített küllemet, hozzáállást elvárni. Például a legtöbb helyen alapvető elvárás az igényes megjelenés, és sok helyen pl. nem szeretik ha nagy szakállad van, mégsem háborodik fel senki hogy jajj véleménydiktatúra. Édesanyám kereskedelemben dolgozik, kötelező a jókedv, a mosolygás és a segítőkész hozzáállás akkor is, ha a buta vásárlót legszívesebben felpofoznád. Ettől még meg kell felelni a munkáltató elvárásainak és hülyeség ráfogni hogy jajj véleménydiktatúra van, mert én nem vághatom pofán a parasztját. Ha azt várja el a munkavállaló hogy legyél elfogadó, meg szolidáris meg mittudomén, akkor ezt kell teljesíteni, vagy át lehet menni másik céghez. Egy munkáltatónak azért van annyi joga hogy meghatározza a saját alkalmazottai munkahelyi viselkedését...

jan. 6. 14:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!