Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi értelme van az IT szektorok...

Mi értelme van az IT szektorokban a toleranciát ellenőrző kérdőíveknek?

Figyelt kérdés

2024. jan. 6. 09:12
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
19%

De, az is véleménydiktatúra, hogy jópofizni kell minden hülyével.

Ahogy ez is.

Hiába vered magad.

2024. jan. 6. 14:38
 12/54 anonim ***** válasza:
24%
“Jópofizni” értsd: tisztelettel viselkedni más emberekkel.
2024. jan. 6. 14:56
 13/54 anonim ***** válasza:
32%
Igen, végülis az is véleménydiktatúra, ha az ügyfélszolgálatos nem hülyéz le, amikor aznap te vagy a tizedik ugyanazzal a triviális problémával, a szakács meg nem köp bele a levesedbe, ha nem vagy neki szimpatikus...
2024. jan. 6. 15:16
 14/54 anonim ***** válasza:

10

Amit te írsz, az teljesen más, mint ami ebben a butaságot erősítő tesztben volt. Itt konkrétan rágalmaztak olyan dolgokért, hogy pl "Kellemetlenül érzem-e magam, ha a rendőr megállít?". Azt válaszoltam, hogy nem, és ebből is az jött le, hogy a hiba bennem van, mivel felsőbbrendűségi tudatom van, és nem vagyok tisztában azokkal a túlkapásokkal amik pl a feketéket érintik bizonyos országokban a rendőrség részéről.

Meg, hogy mit gondolok arról, hogy sok területen kevés nő és ilyen-olyan etnikumú vezető van? Azt válaszoltam, hogy valószínűleg a képzettségük nem megfelelő, erre ebből arra jutottak, hogy a hozzáállásom szélsőséges és nem nyitott a nemek és etnikumok felé.

Nekem egy életcél volt az IT szektorban dolgozni, de azt sosem hittem volna, hogy hülye tesztek alapján hibásan mérik fel a személyiségemet.

2024. jan. 6. 21:47
 15/54 anonim ***** válasza:

13

És ehhez mi köze van, hogy a szakács gondol-e napi szinten a kisebbségek vélt helyzetére?

2024. jan. 6. 21:48
 16/54 anonim ***** válasza:
62%
#8 Hát azért eléggé ostoba és irritatív ember lehetsz, ha az általad felsorolt konkrét példákra igen a válaszod. Ez is csak egy vélemény, az enyém, és jogom van hozzá!
2024. jan. 6. 21:54
 17/54 anonim ***** válasza:
11%

16

Ha lehet választani, akkor olyan sebtapaszt választok, ami a legkevésbé feltűnő rajtam, tehát alig észrevehető. Aki ebből azt vonja le, hogy szélsőséges vagyok, az egy elmebeteg. Ehhez a véleményhez nekem is jogom van.

2024. jan. 6. 21:59
 18/54 anonim ***** válasza:
74%
#17 de ami abban a kommentben van, az nem ezt jelent. Hanem hogy ZAVAR, ha nem olyan? Ha erre a válaszod az, hogy igen, akkor komoly problemaid vannak. Konkrétan az, hogy ilyen baromságra fecsérled a kognitív energiád, hogy az a nyomorult ragtapasz milyen színű. Ki foglalkozik ezzel, őszintén? A 4 évesek talán, amikor a kislány nem akar traktoros ragtapaszt, kb annak a szintjén vagy.
2024. jan. 6. 22:07
 19/54 anonim ***** válasza:
0%

18

Egy amerikai cég foglalkozik ezzel kérdőívekben. És elmebeteg dolgokat vonnak le belőle. A kognitív energiákról talán nekik tarts kiselőadást.

2024. jan. 6. 22:32
 20/54 anonim ***** válasza:
66%
#19 te foglalkozol vele, mert ha ZAVAR, akkor már többet gondolkodtál egy sebtapasz színén, mint kellene normális embernek. Az két különböző dolog, hogyha választhatsz, akkor milyet valasztasz, vagy ha adnak egyet, akkor annak zavar-e a színe. Első verzió érthető, hisz van valasztasod, dönts ahogy akarsz. Ha meg a második verzióban te erre szánod az időd és energiád, hogy juuujj milyen színe van, akkor meg érdemes lenne felnőni.
2024. jan. 6. 23:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!