Mi értelme van az IT szektorokban a toleranciát ellenőrző kérdőíveknek?
De, az is véleménydiktatúra, hogy jópofizni kell minden hülyével.
Ahogy ez is.
Hiába vered magad.
10
Amit te írsz, az teljesen más, mint ami ebben a butaságot erősítő tesztben volt. Itt konkrétan rágalmaztak olyan dolgokért, hogy pl "Kellemetlenül érzem-e magam, ha a rendőr megállít?". Azt válaszoltam, hogy nem, és ebből is az jött le, hogy a hiba bennem van, mivel felsőbbrendűségi tudatom van, és nem vagyok tisztában azokkal a túlkapásokkal amik pl a feketéket érintik bizonyos országokban a rendőrség részéről.
Meg, hogy mit gondolok arról, hogy sok területen kevés nő és ilyen-olyan etnikumú vezető van? Azt válaszoltam, hogy valószínűleg a képzettségük nem megfelelő, erre ebből arra jutottak, hogy a hozzáállásom szélsőséges és nem nyitott a nemek és etnikumok felé.
Nekem egy életcél volt az IT szektorban dolgozni, de azt sosem hittem volna, hogy hülye tesztek alapján hibásan mérik fel a személyiségemet.
13
És ehhez mi köze van, hogy a szakács gondol-e napi szinten a kisebbségek vélt helyzetére?
16
Ha lehet választani, akkor olyan sebtapaszt választok, ami a legkevésbé feltűnő rajtam, tehát alig észrevehető. Aki ebből azt vonja le, hogy szélsőséges vagyok, az egy elmebeteg. Ehhez a véleményhez nekem is jogom van.
18
Egy amerikai cég foglalkozik ezzel kérdőívekben. És elmebeteg dolgokat vonnak le belőle. A kognitív energiákról talán nekik tarts kiselőadást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!