Mennyi pénzt kell még a családoknak felajánlani, hogy végre szüljenek a nők?
Ennél család barátabb kormányt nem igen lehetne elképzelni.
Miért ilyen makacsak a nők? Egyszerűen nem értem őket.
a 70-es évek óta.
az 50 év
az emberek fele.
nyilván a fejlett országokra igaz, keleten más problémák vannak.
"nem tudom hallottál-e arról hogy egyes kutatások szerint évente 1%-al csökken a férfiak termékenysége, évtizedek óta. Főleg a táplálkozási szokások az oka ha jól emlékszem, cukros ételek, női hormonokkal szennyezett ivóvíz meg hasonlók."
Akkor sincsen annyi ilyen problémával küzdő pár hogy alapjában véve ezen ok miatt ne tudna egyébként elég gyerek születni ha az emberek szeretnének.
"szóval többnyire elsőre összejön annak aki akar?"
Nem, ilyent nem mondtam, de a többség akinek nincsen gyereke annak nem betegség miatt vagy bármi biológiai ok miatt nincsen hanem mert nem akar más ok miatt.
Na igen, de honnan veszed, hogy összejönne a gyerek ha akarnák?
"Na igen, de honnan veszed, hogy összejönne a gyerek ha akarnák?"
Hát az előbb írtam:
"nem betegség miatt vagy bármi biológiai ok miatt nincsen"
Akiknél ezek nem állnak fennt azok képesek utód nemzesre.
A nők és férfiak túlnyomó többsége Magyarországon nemzőképes.
#57 "A nők és férfiak túlnyomó többsége Magyarországon nemzőképes"
Forrás?
#57 Akkor, hogy értsd, mit akar mondani az illető:
Adott 100 pár. Ebből 50 pár szerente gyereket, de nekik sem jön össze egyből, van, akinek egyáltalán nem.
A maradék 50 párból, akik nem akarnak gyereket, honnan tudod, hogy hány párnak jönne valóban össze a gyerek? Sehonnan, hisz ők nem is próbálkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!