Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyi pénzt kell még a...

Mennyi pénzt kell még a családoknak felajánlani, hogy végre szüljenek a nők?

Figyelt kérdés

Ennél család barátabb kormányt nem igen lehetne elképzelni.

Miért ilyen makacsak a nők? Egyszerűen nem értem őket.

jan. 3. 09:18
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
93%

Én nem akarok szülni.

DE ha lenne működő állami egészségügy korszerű szemléletű orvosokkal, működő állami oktatás (ami nem poroszos!), megfizetnék-megbecsülnék a rendőröket, tűzoltókat, lenne működő infrastruktúra, emellett korszerű, elfogadó, nyitott, másokat tiszteletben tartó mentalitás, akkor ennyivel kevesebb indokom lenne a nem-szülés mellett.

jan. 3. 14:11
 42/69 anonim ***** válasza:
9%

"Ezt szerintem nem lehet ilyen egyszerűen elintézni. Nálunk pl nincs gyerek, pedig anyagilag bőven beleférne (ketten együtt nettó másfél milliót keresünk), míg tesómnak 3 gyereke van úgy, hogy mindketten épp csak a GBM-et kapják. Nálunk egészségügyi probléma miatt nem lehet gyerek, más kölykét meg nem fogjuk nevelni, a tesómék meg nem gondolták át, hogy mibe kerülnek a gyerekek, csak CSOK meg babaváró, meg minden, aztán most küszködnek..."

Én egy általánosan igaz jelenségre hívtam fel a figyelmet te pedig olyan mintha a saját speciális példáddal akarnád cáfolni. Persze sok hozzád hasonló is van de a nagy részünk azért vulgárisan fogalmazva: "tudna szaporodni"

Az utánad válaszoló is szerintem téved:

"

DE ha lenne működő állami egészségügy korszerű szemléletű orvosokkal, működő állami oktatás (ami nem poroszos!), megfizetnék-megbecsülnék a rendőröket, tűzoltókat, lenne működő infrastruktúra, emellett korszerű, elfogadó, nyitott, másokat tiszteletben tartó mentalitás, akkor ennyivel kevesebb indokom lenne a nem-szülés mellett."

Az összes bezzegorszagban ahol van normális fizetés meg élhető egészségügy valahogy ott sem igazán szülnek. Nem értem miért kell ebben füllentésben ringatni magunkat hogy itt akkor más lenne. A fejlett országokban mindenhol fogy a nép. (legalábbis ami az őslakosokat illeti)

jan. 3. 14:31
 43/69 anonim ***** válasza:
100%

""De kicsit úgy érzem hogy sokan csak rá fogják hogy a pénz miatt nem vállalnak mint inkább a kényelem miatt a gyakoribb ok a gyermektelenség."

Ahogy a 40-es is írta: nálam/nálunk sincs gyerek, nem is tervezünk és nem a kényelem miatt. Dolgozunk eleget, bár a gyerekesek szeretik azt gondolni, hogy csak gyerekkel nehéz az élet.

Egyrészt egészségügyi okok vannak, a nőgyógyászati bajomnak csak ártana, a lombik és a hasonló mesterséges dolgok meg teljesen kicsinálnák a szervezetemet. Nem akarok még pár nőgyógyászati műtétet, egy is elég volt. De a másik ok, hogy látom a gyerekes családok életét és hát minden, csak nem irigylésre méltó. Hogy egyszerűen már genetikailag váltak kezelhetetlenné a gyerekek vagy ez a korszellem azt nem tudom, de ahogy beszél, viselkedik, gondolkodik egy 7-8 éves - de akár már egy óvodás! - az elkeserítő. Én egyrészt nem szeretnék ilyen utódot. De ha a nevelésen múlik, akkor meg azt nem szeretném, hogy az utódom ilyen kortársi környezetben legyen.

jan. 3. 15:22
 44/69 anonim ***** válasza:

Nem pénzeket kell felajánlani, hanem mindenkinek élhetővé tenni az országot!

A semmibe, a semmire csak a felelőtlen ember szaporodik.

Jelenleg SEMMI nincs éppen, amiért érdemes lenne tömegesen szaporodnia a magyarságnak.

jan. 3. 15:29
 45/69 anonim ***** válasza:
100%

...Ha milliókat ajánlanának, sem szülnék parancsra!

Arra meg pláne nem, hogy másoknak legyen még jobb!

jan. 3. 15:31
 46/69 anonim ***** válasza:
100%

#43 Pontosan! Köszönöm!

Nálunk a feleségemnek endrometriózisa van, volt már jópár műtéte, természetes úton 1-2% lenne az esély, lombikot meg 40 fölött már nem csinálnak, szóval nálunk kiesett a gyerek.

És közben látom, hogy a mostani gyerekek többsége kezelhetetlen és sokszor buta. Látok ugyan ellenpéldát is, ahol következetesen nevelve, a médiafogyasztást ellenőrízve nevelik a gyereket, de abból meg az lesz, hogy a többiek ki fogják közösíteni, mint különc, tehát az sem igazán jó.

Ebbe az idióta világba jobb, ha nem vállal gyereket az ember.

jan. 3. 15:37
 47/69 anonim ***** válasza:

apropó a "tudna szaporodni"

nem tudom hallottál-e arról hogy egyes kutatások szerint évente 1%-al csökken a férfiak termékenysége, évtizedek óta. Főleg a táplálkozási szokások az oka ha jól emlékszem, cukros ételek, női hormonokkal szennyezett ivóvíz meg hasonlók.

jan. 3. 15:52
 48/69 anonim ***** válasza:
0%

erre vannak a magánovodák meg magániskolák, persze milliókért. :)

jan. 3. 16:00
 49/69 anonim ***** válasza:
#48 Az nem garantál semmit. Magánsuliban is bőven kiközösíthetik a gyereket, mert attól, hogy a szülőnek van pénze oda járatni a kölyköt, még nem biztos, hogy nevelni is tudja.
jan. 3. 16:11
 50/69 anonim ***** válasza:

"nem tudom hallottál-e arról hogy egyes kutatások szerint évente 1%-al csökken a férfiak termékenysége, évtizedek óta. Főleg a táplálkozási szokások az oka ha jól emlékszem, cukros ételek, női hormonokkal szennyezett ivóvíz meg hasonlók."

Nem hallottam róla. De ha évente 1 százalék akkor szerencsére még nem tartunk ott hogy emiatt ne lehessen gyerek.

jan. 3. 16:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!