Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gárdista vagyok. Szeretnél...

Offthewall kérdése:

Gárdista vagyok. Szeretnél valamit kérdezni tőlem a Gárdával kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Csak kulturált megjegyzéseket várok!
2010. okt. 22. 15:01
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok. Válaszoltam rá valamelyik kérdésben. 1-1 századnak vannak egyéni, kiképzésnek nevezhető programjai, pl. légpuskás lövészet. De pl. nem rég volt 1 14 kilométeres menetgyakorlat a Bakonyban, közben erőnléti feladatok, + 2 km-es futás felmérés.
2010. okt. 22. 23:55
 42/52 anonim ***** válasza:

hm erdekes en lattam videokon cigokat es greenpeaceseket is pakolni bar lehet ok nem hovatartozas szerint voltak kint. A rendfenntarto meg ha felszerel gondolom vallalja, hogy ilyen esetekben is megy segiteni. Ha jol tudom a nagyvarosokbol Budapestrol onkenteskent mentek a tuzoltok segiteni ezt a forumukon olvastam. Ok sem kerkedtek vele csak egymas kozt beszeltek rola.

Ha egy mindekori kormany tamogat egy szervezetet azert valamilyen modon felelosseget is vallal ez azt jelent, hogy minumum az orszag torvenyeinek betartasaval mukodjon a szervezet, politika mentesen.

Kerdesed elsofelere a valaszom sajnos nem lehettem ott mivel nem Magyarorszagon elek viszont par kollegammal (akik nem is hallottak eddig Magyarorszagrol bar a hirekben mostansag sokaig TOP ban szerepel sajnos) osszedobtunk 5k dolcsit es feladtuk a k&h szamlaszamra csak abban remenykedek, hogy elerkezik maradektalanul ahova kuldtuk!

Korabban kuldtunk Haitiba is stb. latod sok olyan ember el a foldon akik ugy segitenek masokon, hogy nem is hallottak meg roluk vagy csak nagyon keveset. Es ezen emberek kozott van feket, sarga, mexicoi stb.

2010. okt. 23. 00:02
 43/52 anonim ***** válasza:
16.25 voltam. Köszönöm a választ, és nagyon tetszett, érdekes volt az összes válaszod. Arra válaszoltál, amire kellett és érdemes volt, a marhaságokat meg finoman zárójelbe tetted. Remélem, írogatsz még a gyk-n, mert én szívesen olvasnék még tőled!
2010. okt. 23. 10:38
 44/52 anonim ***** válasza:

Nekem még eszembe jutott egy kérdés, ha még aktuális a dolog:

Cigány is lehet gárdatag amennyiben szeretne? Gondolom elvileg igen, mert nem hinném, h kijelentenék hivatalosan, h cigány márpedig nem léphet be, de gyakorlatilag is elképzelhető lenne, hogy fölveszik?

Továbbá kiterjesztve a dolgot: Külföldi lehet-e gárdatag, mert ugye MAGYAR gárda, akkor az akadály, ha valaki nem Magyar ugyan, de szívesen belépne mondjuk?

Amennyiben igen a válasz, akkor tudsz cigány, vagy nem magyar származású tagról?

Kösz a választ ;)

2010. okt. 23. 12:02
 45/52 anonim ***** válasza:
engem pedig, hogy mi a végzettséged?
2010. okt. 23. 12:39
 46/52 bumbi02 ***** válasza:
100%
A Gárdában többnyire miért csak jobbikosok vannak? (amennyire én látom a legtöbb gárdista jobbikos.. miért nincs mszps, fideszes, civil körös, gárdista?)
2010. okt. 23. 17:36
 47/52 anonim ***** válasza:
100%

20 éves vagyok. Válaszoltam rá valamelyik kérdésben. 1-1 századnak vannak egyéni, kiképzésnek nevezhető programjai, pl. légpuskás lövészet. De pl. nem rég volt 1 14 kilométeres menetgyakorlat a Bakonyban, közben erőnléti feladatok, + 2 km-es futás felmérés.

Nagyon köszönöm szépen a választ. Akkor ezekszerint külsősként is részt lehet venni. Érdekelnének az ilyen kiképzések, főleg nyáron, ugyanis egy már visszavonult fiatal sportoló vagyok (régen válogatott voltam), és mostanság szeretnék visszatérni, felnőtt korosztályban még nem volt versenyem, szóval a válogatottság a 2011-s év első felében kilőve, így edzőtáborba sem tudok menni, az egyesületem meg túlságosan új még, s nincsen annyi pénzünk, hogy edzőtáborokat rendezzünk, ezért érdekelne egy ilyesfajta kiképzés (ami mondjuk legalább 4-5 napos). Ha esetleg tudsz ilyesfajta gárdista programról, tudnál értesíteni engem p.m.-ben? Azt nagyon megköszönném :)

2010. okt. 23. 17:55
 48/52 anonim ***** válasza:
Cigány vagyok, felvételemet kérhetem és remélem, hogy nem leszek elutasítva?
2010. okt. 23. 20:08
 49/52 A kérdező kommentje:

Vannak cigány bajtársaim persze kevesen, mert

1.: Azon kevesek akik kitörnek a cigány közegből, és sok fehért megszégyenítő példás életvitelük van, közülük is sokan dőlnek be azoknak a főleg balos ker.tv-s dumáknak, hogy mi cigányvért iszunk reggelire, ebédre roma kisgyereket vadászunk és cigánypecsenye stb. Hát nagy szart. Mint említettem 1 cigány bajtársunk a saját fajtársai közül mi menekítettünk, költöztettünk ki, mert kb. lincshangulat volt amiért ő dolgozott, tanult, gyereket nevelt, és még jobbos is. Tehát igen, az a minimális cigány származású ember, akinek nincsenek felőlünk különösebb félelmei, és nincs priuszuk 18-at betöltötték stb., nyugodtan jelentkezzenek, nincsenek közöttünk igazán vonalas rasszisták, maximum azt a cigányt utáljuk aki lopja a napot de mint látjuk Gyurcsány falfehér, mégis kapja tőlünk a jókívánságokat, nem alaptalanul. Szóval igen, ha roma vagy, és dolgozol, stb. akkor még inkább felnézünk rád mint, hogy lekezeljünk, hisz 1 rosszabb közegből értél el idáig. A végzettségemre kitérve: Jogot hallgatok, 21 vagyok, de azért nem szeretnék mindent kiteregetni, ez nem bemutatkozós oldal :) 1 másik kérdésre: Ha tudok több napos gyakorlatról, ami nem valószínű, hogy lesz jelenleg, akkor megkérdezem jöhet-e külsős, valószínű ha azonosulsz velünk akkor igen, főleg, hogy sportolsz, de akkor már egyszerűbb belépned. T. Provokátor: Az nagy szálka a szememben, hogy sok kommented olyanokra van kihegyezve, hogy de igenis rasszista vagyok, pl. folyton emlegeted, hogy a sárga, a mexikói... Mondtam én valaha, hogy bajom van velük? Egyik szomszédom koreai, a kedvenc konyhám,és a legjobb barátom 1 mexikói. Bocs a kitérőért.

Viszont nagyon becsülöm benned, ezt a karitatív vénát, tudod, aki megteheti ;) Én is beleöltem amit megengedhettem magamnak, talán ha karrierista értelemben lesz belőlem valami, akkor majd egy síkon leszünk. Mindenesetre örülök, hogyha igaz, segítettek a károsultaknak. Tűzoltókat hallottam én is lemenni, találkoztam is 1-2-vel, nagyon rendesek voltak velünk, a baj összehozta a népet. Volt 1 zuglói tűzoltó akit akkor ismertem meg, tartjuk a kapcsolatot.

2010. okt. 23. 22:32
 50/52 A kérdező kommentje:
1 kérdést kifelejtettem, miszerint külföldi lehet-e gárda tag. Ha tiszteli a magyar hagyományokat, elég jól beilleszkedett,jól beszéli a nyelvet, stb., és magyarnak vallja magát, hogyis mondjam, olyan 21. századi Petőfi Sándor, akkor jöhet nyugodtan, tudok Ferencvárosban 1 nagyon jó bajtársunkról, Kassab Adonis akiben azt hiszem szír vér csörgedezik, és buddhista iskolában tanult, tehát elég sokszínű és nem az a hipermagyar származású, mégis példamutató ember amennyire tudom. Ha a külföldi alatt azt érted, hogy pl. apja koreai, anyja zulu, és töri a magyart, és stb. akkor sok jóra ne számítson, persze akkor nem is jelentkezne.
2010. okt. 23. 22:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!