Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gárdista vagyok. Szeretnél...

Offthewall kérdése:

Gárdista vagyok. Szeretnél valamit kérdezni tőlem a Gárdával kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Csak kulturált megjegyzéseket várok!
2010. okt. 22. 15:01
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:

Még egy pár kérdés. nem kötözködésként, én nem vagyok ellenetek, se mellettetek. Mi jogon lesz valaki gárdista? miért kell elhinnünk, hogy ti meg tudtok védeni minket pl.: a cigány bűnözőktől? honnan tudjuk, hogy ti nem vagytok ugyanolyan korrupt, ingyenélő senkiháziak?

Ismétlem, tényleg csak kíváncsi vagyok. :)

2010. okt. 22. 23:11
 32/52 A kérdező kommentje:

1. Nem állítom, hogy mi szentek vagyunk, mert nem hiszik el. Pedig van köztünk akit még Pápának is nyugodt szívvel neveznék, de Magyarországon az az alapállás sajnos az elmult évek tapasztalatai alapján, hogy "mindenki rossz, korrupt, senkiházi" aki nem, az hazudik". Legalábbis így állsz hozzánk. Hogyan bizonyíthatnám neked a gép mögött ülő kétkedő honfitársnak, hogy nem vagyok korrupt ^^... Szerintem te sem gondoltad komolyan a kérdésed.

Milyen jogon lesz valaki gárdista? Vannak általános feltételek:

tagja lehet minden 18. életévét betöltött személy, büntetlen előéletű, önmagát magyar identitásúnak valló személy.

2010. okt. 22. 23:22
 33/52 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo ha valoban 16 orat dolgoztok hogyan tudtatok zsakot pakolni? Csak mert munkabol kimenni a gatra az is ido es akkor nem aludtatok, pihentetek semmit? Valoszinusitem, hogy a legtobb gardista videki ember, akik a gaton voltak mint gardistakent voltak ott vagy mint olyan videki ember aki a sajat hazat vedi a viztol? Sok civil is pakolta a zsakokat es nem kerkedtek semmilyen politikai hovatartozassal nem lehet tudni ki volt koztuk LMP, MSZP, FIDESZ-KDNP stb szimpatizans! A gardistak mindig azzal jonnek, hogy homokzsakot pakoltak de mindig csak ok pakoltak es mindenhol az orszagban? Tobb tizezer hivatasos es onkentes dolgozott a gatakon megis mindenhonnan a garda propagandaja folyik de erdekes azon onkentesek akik kint voltak sehol sem kerkednek vele...

EGy masik valaszodban emlitetted az Olasz stb gardat. Ott nem az a lenyeg, hogy kitol kapjak a tamogatast hanem az hogy ki felugyeli a tenykedeset! A mindenkori kormanyok felugyelik, torvenyi es jogszabalyi keretek kozott, van ellenorzes, tovobbkepzes stb. egyik sem partnak van alarendelve. A garda az MSZP kormanyzas alatt jott letre kivancsi vagyok mit szoltak volna hozza a gardistak ha egy MSZP-s felugyeli a tenykedesuket es ellenorzi oket. En ugy latom sok gardista csak azt tudja mukodik ilyen nevu szervezet mashol is csak eppen nem fogja fel vagy nem akarja megerteni, hogy teljesen mas sikon folynak a dolgok.

2010. okt. 22. 23:23
 34/52 A kérdező kommentje:
1 kérdésedre nem válaszoltam, pótolnám: Honnan tudhatod, hogy megvédünk titeket a bűnözéstől? Jelenleg sehogy. Ha a mindenkori kormány nem gátolna minket mindenben, hanem támogatna, vagy legalább nem kezelne sehogy, akkor segíthetnénk benne, de eddig sem kommunikáltuk azt, hogy mi helyettesítenénk a rendőrséget. Halkan megjegyzem, hogy volt olyan ember, akinek a gárda biztosította cigány haragosai közül a költözését, akit megmentettünk a lincseléstől, sőt, 1 cigány származású bajtársunk kinézte a környékéről a többi cigány, amiért ő beilleszkedett, dolgozott, stb. De eddig sem mondtuk, hogy mi mindenhol ott vagyunk, s ahol ott vagyunk, van jogkörünk. Viszont rengeteg tagunk beolvadt a polgárőrségbe csoportosan, főleg Kelet-Magyarországon.
2010. okt. 22. 23:25
 35/52 A kérdező kommentje:
Kedves Provokátor! A neved hűen kifejezi a hozzáállásod. Azt mondod, hogy az általad leírt szituációban nem lennénk alárendelve pártoknak, most pedig alá vagyunk. 1 MSZP-s felügyelne minket, akkor, hogy a francba ne lennénk?:) másik: pont, hogy jelenleg nem állunk pártok irányítása alatt, attól, hogy köthetőek egyes tagjaink a Jobbikhoz, ami szintén 1 jó kezdeményezés. Ugyanis az alapítóink között vannak jobbikos, fideszes, és független kötődésű emberek is.
2010. okt. 22. 23:28
 36/52 anonim ***** válasza:
Latom nem ertetted meg a lenyeget, a mindenkori kormanyokra gondoltam ami eppen az MSZP-s volt mikor a garda megalakult. Most eppen FIDESZ-KDNP lenne. Hiszen melyik parttal azonositottak az emberek az elozo kormanyt?
2010. okt. 22. 23:32
 37/52 A kérdező kommentje:
Kedves Provokátor! Válaszom 2. része: Valószínűsíted... Ne valószínűsíts, gyere ki legközelebb a gátra, ha árvíz lesz! Tedd a szíved a kezedre! Kint voltál? Vagy legalább adakoztál? és most? Remélem igen! Én az árvíznél kint voltam, sok társammal együtt. Majd ruhát, tartós élelmiszert, játékot adakoztunk. Most is 9000 forinttal támogattam a károsultakat, nem sok, de erre futotta. Amúgy meg ezzel csak oda akartam kilyukadni, hogy mi a folyamatos vegzálás ellenére is bőven felül voltunk prezentálva, hogy számodra is megfelelően fejezzem ki magam, teszem azt a greenpeacesekkel, vagy mittudomén, magyar állattartók országos szövetségéhez, vagy bármihez képest. Te most komolyan azt hozod fel, hogy ott voltak "egyenruhások" is? 1. Én ezt tőlük nem vitatom el. 2. Tisztelem őket. 3. Sokan közülük bajtársaim. 4. Azon nektek mit nem lehet érteni, hogy nekik kb. kötelező kimenni, különben annyi a melójuknak? Borzasztó bonyolult képlet -_- Mi nem, hogy fizetést nem kaptunk, hanem bírságot kapunk, ha egyenruhát öltünk, ha ezzel is tartozunk valahova. És a többek közt általunk is megmentett nyugdíjasok, cigányok meg többségükben üldögéltek otthon, vagy pl. a helyi ált. isk.ben, jaj mi leszt kiabálva. Mi pedig odamentünk, a környékről, uram bocsá akár pestről is. Nem az utca végéből, és nem a saját házunkat védve.
2010. okt. 22. 23:34
 38/52 A kérdező kommentje:
Ha a mindenkori kormány támogatná ezt, értsd. Valamiféle rendfenntartó segéderő önkéntes alapon, de minimum a környezeti károkat enyhítő, hagyományőrző, stb. feladatokat egyesítő szervezet, egyesület, az pont a mi célunk, az minket nem zavarna, ha felkarolnák, örülnénk neki, hogy megbecsülnek minket valamilyen szinten a munkánkért, nem még hátráltatnának is. Az, hogy a vezérünknek 1 Ináncsi helyett 1 Simicskó István lenne pl. tekinthető, nem zavarna, csak hát nem rajtunk múlik.
2010. okt. 22. 23:38
 39/52 anonim ***** válasza:

"Van kiképzés nálatok? Ha igen, akkor miből áll egy ilyen kiképzés? Külsősként részt lehet venni?"

Igen, ezt a kérdést én tettem fel, és még mindig nem válaszoltál rá. Mindig csak a rossz gyerekekkel kell foglalkozni, mint ez a provokator, bezzeg a jó gyerekekkel ki van tolva, ejnye-ejnye, ezt megjegyeztem, most már csak úgy tudsz kiengesztelni, ha veszel nekem egy Milka csokit, vagy ha válaszolsz a kérdésemre :D

2010. okt. 22. 23:40
 40/52 anonim ***** válasza:
Ha nem túl személyes kérdés, akkor érdekelne, h melyik korosztályba tartozol ?
2010. okt. 22. 23:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!