Gárdista vagyok. Szeretnél valamit kérdezni tőlem a Gárdával kapcsolatban?
Még egy pár kérdés. nem kötözködésként, én nem vagyok ellenetek, se mellettetek. Mi jogon lesz valaki gárdista? miért kell elhinnünk, hogy ti meg tudtok védeni minket pl.: a cigány bűnözőktől? honnan tudjuk, hogy ti nem vagytok ugyanolyan korrupt, ingyenélő senkiháziak?
Ismétlem, tényleg csak kíváncsi vagyok. :)
1. Nem állítom, hogy mi szentek vagyunk, mert nem hiszik el. Pedig van köztünk akit még Pápának is nyugodt szívvel neveznék, de Magyarországon az az alapállás sajnos az elmult évek tapasztalatai alapján, hogy "mindenki rossz, korrupt, senkiházi" aki nem, az hazudik". Legalábbis így állsz hozzánk. Hogyan bizonyíthatnám neked a gép mögött ülő kétkedő honfitársnak, hogy nem vagyok korrupt ^^... Szerintem te sem gondoltad komolyan a kérdésed.
Milyen jogon lesz valaki gárdista? Vannak általános feltételek:
tagja lehet minden 18. életévét betöltött személy, büntetlen előéletű, önmagát magyar identitásúnak valló személy.
Kedves kerdezo ha valoban 16 orat dolgoztok hogyan tudtatok zsakot pakolni? Csak mert munkabol kimenni a gatra az is ido es akkor nem aludtatok, pihentetek semmit? Valoszinusitem, hogy a legtobb gardista videki ember, akik a gaton voltak mint gardistakent voltak ott vagy mint olyan videki ember aki a sajat hazat vedi a viztol? Sok civil is pakolta a zsakokat es nem kerkedtek semmilyen politikai hovatartozassal nem lehet tudni ki volt koztuk LMP, MSZP, FIDESZ-KDNP stb szimpatizans! A gardistak mindig azzal jonnek, hogy homokzsakot pakoltak de mindig csak ok pakoltak es mindenhol az orszagban? Tobb tizezer hivatasos es onkentes dolgozott a gatakon megis mindenhonnan a garda propagandaja folyik de erdekes azon onkentesek akik kint voltak sehol sem kerkednek vele...
EGy masik valaszodban emlitetted az Olasz stb gardat. Ott nem az a lenyeg, hogy kitol kapjak a tamogatast hanem az hogy ki felugyeli a tenykedeset! A mindenkori kormanyok felugyelik, torvenyi es jogszabalyi keretek kozott, van ellenorzes, tovobbkepzes stb. egyik sem partnak van alarendelve. A garda az MSZP kormanyzas alatt jott letre kivancsi vagyok mit szoltak volna hozza a gardistak ha egy MSZP-s felugyeli a tenykedesuket es ellenorzi oket. En ugy latom sok gardista csak azt tudja mukodik ilyen nevu szervezet mashol is csak eppen nem fogja fel vagy nem akarja megerteni, hogy teljesen mas sikon folynak a dolgok.
"Van kiképzés nálatok? Ha igen, akkor miből áll egy ilyen kiképzés? Külsősként részt lehet venni?"
Igen, ezt a kérdést én tettem fel, és még mindig nem válaszoltál rá. Mindig csak a rossz gyerekekkel kell foglalkozni, mint ez a provokator, bezzeg a jó gyerekekkel ki van tolva, ejnye-ejnye, ezt megjegyeztem, most már csak úgy tudsz kiengesztelni, ha veszel nekem egy Milka csokit, vagy ha válaszolsz a kérdésemre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!