Gárdista vagyok. Szeretnél valamit kérdezni tőlem a Gárdával kapcsolatban?
Jól gondolom, hogy a gárda már nincs sehol? A FIDESZ-kormány jogszabály-módosításai, a rendőrség erőteljes fellépése, a belső ellentétek és a jobbik támogatásának megvonása miatt már érdemben nem létezik. Én így látom a hírek és a médiacikkek alapján. De kíváncsi lennék, hogy néz ki ez belülről. Olvastam azt is, hogy Vona Gábor már csak a gárdából kivált csendőrséget támogatja, a gárdavezetővel szemben (talán Ináncsi?) a bizalmatlanságát fejezte ki.
Szép történet volt, nekem tetszett az elején, hogy emberek a szabadidejüket, energiájukat, pénzüket ölték valamibe, amiben hittek, szép volt a jelszó, hogy most már többé nem leszel egyedül. De látni lehetett azt is, hogy az állam nem tűrhet meg egy független erőszakszervezetet, vagy akárcsak egy ilyen jellegű erődemonstrációt sem. Én tudtam, hogy a Gyurcsány-Bajnai-kormány csak azért nem tudta felmorzsolni a gárdát, mert gyengék voltak, nem volt elegendő legitimációjuk. És tudtam azt is, hogy Orbánék első dolga lesz a beígért pofonok kiosztása és a gárda hazazavarása. Hát ez most meg is történt. Miről beszélhetünk még?
Ha akarsz és tudsz rá válaszolni, elolvasnám.
Azt "beszélik a faluban, hogy....":
. sok köztetek a cigány származású, akik a saját fajtájukból szeretnének megélni és ezért riogatjátok őket,
. sok az alacsony képzettségű emberetek,
. sok köztetek a kommunizmusban mellőzött ember csemetéje, ezért lázadoztok,
. többnek akartok látszani, mint amennyit értek,
. csak bandába verődve nem kakáljátok tele a gatyátokat, de külön - külön nem mertek még az emberek szemébe sem nézni,
. elveiteket nem tartottátok be...
No egyenlőre ennyi megjegyzésre lehet válaszolnod, ha van benned vér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!