Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gárdista vagyok. Szeretnél...

Offthewall kérdése:

Gárdista vagyok. Szeretnél valamit kérdezni tőlem a Gárdával kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Csak kulturált megjegyzéseket várok!
2010. okt. 22. 15:01
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
100%
Jó kérdéseket tettetek föl, én is kíváncsi lennék a válaszaidra!
2010. okt. 22. 16:18
 12/52 anonim ***** válasza:
55%

Jól gondolom, hogy a gárda már nincs sehol? A FIDESZ-kormány jogszabály-módosításai, a rendőrség erőteljes fellépése, a belső ellentétek és a jobbik támogatásának megvonása miatt már érdemben nem létezik. Én így látom a hírek és a médiacikkek alapján. De kíváncsi lennék, hogy néz ki ez belülről. Olvastam azt is, hogy Vona Gábor már csak a gárdából kivált csendőrséget támogatja, a gárdavezetővel szemben (talán Ináncsi?) a bizalmatlanságát fejezte ki.

Szép történet volt, nekem tetszett az elején, hogy emberek a szabadidejüket, energiájukat, pénzüket ölték valamibe, amiben hittek, szép volt a jelszó, hogy most már többé nem leszel egyedül. De látni lehetett azt is, hogy az állam nem tűrhet meg egy független erőszakszervezetet, vagy akárcsak egy ilyen jellegű erődemonstrációt sem. Én tudtam, hogy a Gyurcsány-Bajnai-kormány csak azért nem tudta felmorzsolni a gárdát, mert gyengék voltak, nem volt elegendő legitimációjuk. És tudtam azt is, hogy Orbánék első dolga lesz a beígért pofonok kiosztása és a gárda hazazavarása. Hát ez most meg is történt. Miről beszélhetünk még?

2010. okt. 22. 16:25
 13/52 anonim ***** válasza:
75%
Hol lehet belépni a csendőrségbe?
2010. okt. 22. 16:27
 14/52 bumbi02 ***** válasza:
100%
Mit csináltok ti Gárdisták? Valaki mitől lesz gárdista?
2010. okt. 22. 16:49
 15/52 anonim ***** válasza:
100%
Eddig hany hektar parlagfuvet irtottal ki? Hagyomany orzesnel a Magyar tortenelem mely hagyomanyait kovetitek? Mennyibe kerul 1 honapban a garda tagsag?
2010. okt. 22. 17:15
 16/52 anonim ***** válasza:
73%
Könnyen megtudod szerezni a tizenéves csajokat? Buknak erre a felkapott maskarára? Csalod a feleséged? Jársz melegfelvonulásra? Miben segítetted az ország előrehaladását? Kiskorodba mindig vertek az idősebbek s azért csatlakoztál a gárdába, hogy így te tudj bántani másokat, vagy csak hogy erősebbnek tűnjél?
2010. okt. 22. 17:31
 17/52 anonim ***** válasza:
100%
Csak egyvalamit. Miért nem válaszolsz?
2010. okt. 22. 18:04
 18/52 anonim ***** válasza:
Hány cigányt öltél meg eddig?
2010. okt. 22. 18:52
 19/52 anonim ***** válasza:
100%

Ha akarsz és tudsz rá válaszolni, elolvasnám.

Azt "beszélik a faluban, hogy....":

. sok köztetek a cigány származású, akik a saját fajtájukból szeretnének megélni és ezért riogatjátok őket,

. sok az alacsony képzettségű emberetek,

. sok köztetek a kommunizmusban mellőzött ember csemetéje, ezért lázadoztok,

. többnek akartok látszani, mint amennyit értek,

. csak bandába verődve nem kakáljátok tele a gatyátokat, de külön - külön nem mertek még az emberek szemébe sem nézni,

. elveiteket nem tartottátok be...

No egyenlőre ennyi megjegyzésre lehet válaszolnod, ha van benned vér!

2010. okt. 22. 19:02
 20/52 A kérdező kommentje:
Kedves Walter Sobtchak: A Gárda létrejöttének a célja 1 olyan közösséget építeni, akik valóban képesek anyagiakat, testi épségük, szabadidejük áldozni városukért, megyéjükért, hazájukért. Pl. rengeteg gárdista 16 órákat dolgozik, mégis az általuk a média szerint írtott cigányok falvainak az árvízvédelmével volt elfoglalva, míg a katasztrófa védelem romokban hevert. Aztán. A mi pénzünkből, ill. a CBA felajánlásából is többször osztottunk pl. kenyeret, ezek közt is sok cigány rászoruló volt. Aztán. Parlagfüvet irtottunk, hadisírt ápoltunk, hasonló dolgok. Persze ez ilyen áltevékenységnek tűnik, mintha ezt nem is csinálnánk, pedig csak a média nem hoz le róla semmit... A bűnözés sújtotta borsodi, szabolcsi stb. településeken amíg a hatóságok nem fojtottak el minket egyre inkább, felvonultunk, járőröztünk, ilyenkor a főleg cigány bűnelkövetők farkukat behúzva pislogtak, pedig 1 pofon sem csattant el, ugyanis nem vagyunk erőszakszervezet.
2010. okt. 22. 21:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!