Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gárdista vagyok. Szeretnél...

Offthewall kérdése:

Gárdista vagyok. Szeretnél valamit kérdezni tőlem a Gárdával kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Csak kulturált megjegyzéseket várok!
2010. okt. 22. 15:01
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:

1. kérdező: rockot, népzenét, és 1 kevés magyar rappet hallgatok. főleg nemzeti rockot, pl. Hungarica, Kormorán stb.

Nem általánosítok németekről, nem istenitem, őket, de nem is rekesztem ki. Az osztrákok közül akit ismerek jó viszonyban vagyok vele, szeretek odajárni csak anyagi hátterem nincs rá :D

2010. okt. 22. 21:42
 22/52 A kérdező kommentje:
Nincs afféle katonai kiképzés, bár szoktak lenni menetgyakorlatok, ill. van ahol van a helyiek által szervezett programok(értsd. Futás, lövészet, airsoft stb.)
2010. okt. 22. 21:43
 23/52 A kérdező kommentje:
A csendőrség a napokban függetlenítette magát a Gárdától, az ideiglenesen megbízott parancsnok kiszakadt, a háttérben az élükön visszatérő Kiss Róbert állhat ha bővebben érdekel ld. kuruc. info... Az eddigi csendőr tagok válaszhatnak, hogy gárdisták, vagy csendőrök lesznek. A csendőrökként leszakadó csoport tagjait kilépőknek tekintjük sajnos. Így nem biztatnálak az oda való belépésre;)
2010. okt. 22. 21:48
 24/52 A kérdező kommentje:
Kazincbarcikán is jelen vagyunk, 15-20 tag minimum volt, a lex- gárda rendeletek előtt, hogy az új, majd magyar nemzeti gárda tagjai közt hányan maradtak akik kazincbarcikaiak, így meg nem tudom neked mondani. Illetőleg nappal mi is többségünkben dolgozunk, a jelenlegi jogi helyzetünk mellett nem tudunk még egyenruhát húzni sem, nem hogy bármiféle járőrtevékenységet folytatni :(
2010. okt. 22. 21:54
 25/52 A kérdező kommentje:
A legtöbb gárdista ellenszenvezik a Fidesz kormánnyal, mert mást tesz mint mond, ahogy ez Magyarhonban szokás... Ha érdekel bővebben kifejtem.
2010. okt. 22. 21:55
 26/52 A kérdező kommentje:
A magyar gárda egyesület lett betiltva, nem a magyar gárda, az egyesület csak az alapítók társaságát összefogó egyesület volt. A magyar gárda jelenleg is működik, bár eléggé ramaty a jövőképünk. Olaszországban, az USA-ban, és ki tudja még hol létezik hasonló szervezet, állami támogatással. Nekünk az is elég lenne, hogy valóban megtűrjenek minket a nagy "demokraták"(véleménynyilvánítás, szólás és gondolat szabadsága, szabad cselekedetek etc. etc. rémlik???), ne pedig kirekesszenek saját hazánkból.
2010. okt. 22. 21:58
 27/52 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy az "eredeti" gárda póló, mert ami eredeti gárda póló, az a sajátjainkat leszámítva, tehát nem egyenruha, vagy pl. a nagy számban lefoglalt olivazöld egyenpóló, vagy fekete gárda feliratú póló, hanem 1 sima póló magyar gárda felirattal.. Na az a pesti Turul boltban kapható, 2500 forintért, tehát ez eléggé kópia szagú, persze becsülendő a nagyon baráti 600 forintos ár.
2010. okt. 22. 22:00
 28/52 A kérdező kommentje:
16:25-ös: Örülök, ha szimpatikusnak találtad a tevékenységünk :D Én nem hinném, hogy a mostani bánásmód annyival rosszabb lenne mint amit Bajnaiéktól kaptunk. Mellesleg Orbán megmondóembere Bencsik is a Gárda alapítói, kitalálói közt volt, csak miután Orsósvityka és gangje észrevette, hogy nem lehet belőlünk Fideszes szócsövet csinálni, és hogy a radikális tábor gárdástul nem tágít, nem megy a Sándor palotához ha a Kossuth téren a helye, vagy haosnlók.(A jobbikkal is szembemegyünk ha a fidesz sorsára jut abban a kérdésre, hogy a haza szolgálata, vagy 1 jobb karrier, a milliárdosok támogatásával...)
2010. okt. 22. 22:05
 29/52 A kérdező kommentje:

Azért lettem gárdista, mert meguntam Gyurcsányék randalírozását(persze az előtte jövők sem voltak sokkal jobbak, bár 98'-2002 még ehhez képest elment.)

Az olyan kérdésekre, mint hogy cigányvért iszok-e reggelire, hány cigányt mészárolok, hol kapni Gárda barbiet, hány hektár parlagfüvet szoktam írtani, buknak e a tinilányok a "maskaránkra" inkább nem válaszolok mert ez színtiszta provokáció, és nem hinném hogy az év poénjának nevezhető. De az egyik kérdés nem hagy nyugodni... Hogy a gatyánkba szarnánk egyedül?????? EGY BAJTÁRSAM AZÉRT KÉSELTÉK MEG A CIGÁNYOK, MERT FELVÁLLALTA GÁRDISTA MIVOLTÁT, EGYEDÜL, ELLENÜK. nem úgy állt hozzá, hogy én, ugyan, áá, mocskos gárdisták fuj fuj, kevertek valakivel drága romák. Ezek a tetvek pedig falkában, késsel, ahogy szokás. A rendőrség nem tett szart sem.

2010. okt. 22. 22:09
 30/52 anonim ***** válasza:
Köszönjük szépen a normális válaszaidat.
2010. okt. 22. 22:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!