Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormány miért nem szervezi...

A kormány miért nem szervezi a TTK képzéseket az MCC irányítása alá?

Figyelt kérdés

Fiatalon az MCC középiskolai programjában vettem részt, azóta követem az intézményt.

Gyakran járok MCC előadásokra, gyakran vannak nagyon érdekes előadók, külföldről is.Energetikai politika, migrációs politika, külpolitika,demográfia és egyéb hasonló témákban szokott előadás lenni.

Előtte, utána viszont lehet beszélgetni pár vezetővel, illetve előadóval is kicsit privátabb környezetben is és nem mindenki előtt.

Én felvetettem,hogy miért nem vonják az MCC irányítása alá TTK képzések egy jelentős részét, mint például a szociológiát.Aggályosnak tartom, ami azokon a szakokon megy.

KB ugyanaz, mint az SZFE-n ment, csak kicsiben.Szükség lenne ezen a téren reformokra, hogy megszűnjön az egyoldalú, egysíkú véleményirányítás.

Nyilván, a természettudományos,gazdasági,műszaki tudományok,orvostudomány területén nincsenek ilyen problémák.

2023. dec. 28. 15:11
 1/2 MDaniel98 ***** válasza:
64%
"megszűnjön az egyoldalú, egysíkú véleményirányítás" - tehát helyettük ti nyomhatnátok a propagandát. Az aztán előrelépés.
2023. dec. 28. 17:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Már az eleve egy borzalmas döntés volt, hogy az egyetemeket kiszervezték "közhasznú" alapítványoknak, a kuratóriumi tagok pedig most is kapják a több milliós a fizetést a semmire.
2023. dec. 28. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!