Orbán Viktor miatt egész Európa utálni fogja a magyarokat?
"nálad nagyobb hülye nincs itt pombe, javában klinikai eset vagy :D"
Más esetben nem, de most hála a magasságosnak, itt vagy te nekünk!
Szóval, miben is reménykedsz? Ott lötyög a szivarcsebedben az agyad. Mikor használod végre? Nem tudsz kitörni a bolondokáza toposzodból?
Itt szenvedsz, hogy valami szellemessel visszavágj, ostoba putyinvégbél csócsáló, de semmi jobbat nem vagy képes kötölni, te kis popsibuksi? Nincs melletted még egy orosznyalonc, akivel össze tudjátok dugni a...a..a.. na... a fejeteket? :D
"nagyon vergődsz pombe, inkább nyalj el egy ukrán talpat, annyira magasztalod őket."
Igen! Határozottan jobban kedvelem az olyanokat, aki hősiesen védik a hazájukat, a szabadságukat, mint mi is 1848-ban és 1956-ban. Én ezt mondtam az orvosomnak is, és hazaengedett.
Te meg azoknak a talpát szereted nyalni, akik lerohannak ártatlan embereket, tömegsírokba lökik őket, az asszonyaikat megerőszakolják, gyerekeiket elrabolják... stb.
És neked ez nem elég ahhoz, hogy az orvosod rémülten beírja a kórlapodra, hogy elmebeteg pszichopata őrült, de még meg is toldod azzal, hogy az a hülye, aki az áldozatokkal szimpatizál...
Nem! Koma! Azért bámulsz ki még mindig egy rácsos ablakon egy vastag zubbonnyal követve a helyi divatot, mert a rácson túl az a normáéis ember, aki nem a gyilkosoknak, és az erőszaktevőknek drukkol.
Ha hiszed, ha nem, de így van! :(
Hány gumiszobát kellett már miattad restaurálni? :D
"nagyon vergődsz pombe, inkább nyalj el egy ukrán talpat, annyira magasztalod őket."
Dehogy vergődök! :D Élvezettel alázlak salakanyaggá, bár te ezért már elég sokat tettél önszorgalomból. :D
Figyuszka! Tudom, az agykárosodásod miatt képtelen vagy eldönteni, hogy a rács melyik oldalán vagy, de hidd el, hogy ott vannak sokkal, de sokkal többen, akik az alábbit állítják, és azok egy cseppet se szégyellik, hogy az ukránok talpát nyalják, sőt, számodra érthetetlen okból ezt tartják az egyetlen helyes dolognak, és az egyetlen emberséges cselekedetnek, és balszerencsédre, ők vannak veled szemben a rács szabadabbik oldalán... :D
"Az EU és tagállamai továbbra is töretlenül, egységesen támogatják Ukrajnát és az ukrán népet, valamint határozottan elítélik az orosz katonai agressziót."
"készülj, mert ha rohamot kapsz viszik neked a zubbonyt :D"
Mondd! Öreg. Te tényleg ilyen tohonya agyú vagy? Nem veszed észre, hogy ugyanazon dumáid körül pörögsz? Képtelen vagy valami mást kitalálni? Elhiszem, hogy nincs egy csepp szégyenérzet se benned. De tényleg nem ég a pofádról a bőr, amikor 100-adszorra bebizonyítod magadról, hogy sötét vagy, mint Putyin végbelében a kilövési ablak? :D
hány billentyűzetet pusztítottál már el gyk kommentelgetős karriered kezdete óta? fogadok bukósisakba vagy mert ráragasztották a fejedre a gondozóid hogy szét ne verd a fejed :D pedig nem lenne kár érted :D
még mindig putyinozol? csak nem szerelmes vagy belé? én eddig másodjára írtam le te hanyadjára? honnan tudod hogy sötét putyin végbele? oda van bedugva a nyelved? :D
neked az eddigi orvosi papírjaidból trilógiát lehetne írni :D
szánalmas, bolond, kezelhetetlen klinikai eset vagy :D
"készülj, mert ha rohamot kapsz viszik neked a zubbonyt :D"
Figyuszka! Orosznyalonc!
Volt egyszer egy olyan szürke jákópapagáj, akit Alexnak hívtak, és képes volt ténylegesen 1-től 8-ig számolni.
Ha elé rakták volna az agyad 3D-s leképzését, és megkérték volna a kutatók, hogy számolja meg a neuronjaidat, akkor is csak nyolcig jutott volna, de meglepő módon a kutatók lelkesen felkiáltottak volna, hogy remek! Pont annyi! :D
Érted? Ezzel is kiröhöglek, sértegetlek téged, ahogy azt meg is érdemled. Én tudok mást írni, mint egyszerűen hülye, vagy bolondokházába való...
Neked nem megy más? Tényleg csak nyolc neuronod van?
Figyuszka! Szedd már össze magad, és próbálj már meg valami mást a hülyén, meg a gyogyóházon kívül kitalálni. Csak egyszerűen kíváncsi vagyok arra, hogy képes vagy ilyen szellemi kitörésre? Cserébe küldök neked megint fényképet...
Na!? Menni fog? :D
"még mindig putyinozol?"
Miért? Akkor te itt minek pofázol bele a felnőttek dolgába, te emberkezdemény a 300cm^3-es agytérfogatoddal? Miért nem játszol tovább a többi majom és ember közös ős pajtásoddal, akik között még legalább értenéd is, hogy mi zajlik körülötted?
#86: "honnan tudod hogy sötét putyin végbele?"
Hát ez kész! [link] … szakadni kell!!! Ma reggel ezen röhög itt az utca... :DDD
Te domesztikált őstulok (neked érthetőbben: marha)! Ott nálatok az MVM Zrt. mindenkinek az anuson keresztül bevezette a közvilágítást? És éves elszámolás van, vagy átalánydíjat fizettek? A villanyóra a külső záróizmodon túl-, vagy innen van? - és leolvasáskor ki nyal be oda neked? - hiszen mint megtudtuk, te természetesnek veszed az olyan faszik létezését, akik a nyelvük végével érzékelik a fotonokat(#86): "oda van bedugva a nyelved?"
Most komolyan! Nálad kérdéses, hogy egy ember végbelében sötét van, vagy esti kivilágítás, mint a Londoni Soho-ban? Vagy esetleg fénylő lárvák tapadtak le a bélfaladra? - mint Waitomo barlangjaiban? - és te ezt tartod természetesnek? :D
Szinte látlak a lelki szemeimmel, ahogy izzadó homlokkal, enyhén habzó szájszéllel próbálsz meg valami nagyon szellemessel riposztolni, és a nagy gondolkodástól kimerült szürkeállományod mellé tartalékként kínodban már bevetetted a gerincvelődet is, az üzemi hőmérsékleten jóval túlhevítve azt, de még így is csak egy ilyen egetverő baromságra futotta?... :D
De ennyivel nem elégszel meg, még tetézed is: "oda van bedugva a nyelved?"
Nem lehet ismét nem beszúrni: DDD - [link]
Fura egy lény lehetsz te! Ott nálatok a nyelvetek végén papilla helyett hólyagszem van? Figyuszka! Amikor mi, épeszű normális emberek azt mondjuk, hogy pl. valaki átnyálazta a szakirodalmat, az nem azt jelenti, hogy szó szerint a nyelvét használta olvasáshoz... :D
Amúgy észrevetted, hogy szimplán a GYIK szatírjának szerepében tetszelegsz? Megbízhatóan szituációs perverzként amikor látod, hogy köztem és Jeffrey között csitulnak a hullámok (akár azért, mert bizonyos fokú konszenzusra jutunk), akkor te tuti előbújsz valahonnan a széttárt köpenyeddel (most negyedszerre), és előhúzol onnan egy poros, pitiáner sértést, már ami tőled telik, hogy ettől hátha megint egymásnak esünk.
Persze ilyenkor huncut diákként, a pad alatt előveszed a... - Nem! Nem a betiltott mobiltelefonod -, hanem... :DDD
#86: "szánalmas, bolond, kezelhetetlen klinikai eset vagy :D"
Hát aki az eddigiekből azt szűrte le, hogy én putyinbarát vagyok... Mit mondjak! :DDD - Volt az iskolátokban szégyentábla? Biztosan, és pont akkora lehetett minden évben, mint a te arcod, egy darab fényképpel, amit te úgy szeretsz másoktól kapni... :D
Na! @86-os szatírka!
Kb. a #89-eshez hasonló szellemi szintű visszavágást várok tőled. Ez sem olyan nagy szám, de ha legalább ennek a felét hozod minőségben a szimpla hülyézés és elmegyogyózás helyett, az már valami lenne, de tudjuk mind a ketten, hogy reménytelen... :D
Azért megpróbálhatod! Javaslom, előtte vedd fel a nyelved hegyére a kontaktlencsédet, vagy a szemüvegedet - amelyiket ilyenkor szoktál használni - és segítség gyanánt nyálazd át a szakirodalmat... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!