Orbán Viktor miatt egész Európa utálni fogja a magyarokat?
alapítok egy gyógyszercéget ami a magadfajta hibbantaknak készít gyógyszert, tuti nyereséges leszek már csak akkor is ha csak te fogyasztod.
addig nyalj el pár ukrán talpat.
"alapítok egy gyógyszercéget ami a magadfajta hibbantaknak "
Mondd! Te tényleg ennyire velejéig hülye vagy?
Hiszen magad igazolod, hogy a sötétség melletted ipari reflektor. Tényleg nem jutott eszedbe, hogy ezzel a primitív dumáddal csak az én malmomra hajtod a vizet, amikor megállapítottam, hogy konkrétan nulla szellemi szinten állsz, és csak hülyézni vagy képes, meg elmegyogyózni? - gyógyszercég... stb.
Na, és miért vagyok hibbant? Mikor jössz már elő egy indokkal, te mint életképes hibridje a szatírnak, és a sötét nagyúrnak?
Meg tudod fogalmazni, hogy miért kellene ezt szégyellnem, hogy tisztelem az ukránok hősiességét?
Meloni, mint Olaszország jobboldali elnöke, kormányfője:
Tőle: "844 nap telt el az orosz támadóháború kezdete óta. 844 napos hősies ukrán ellenállás és egy megingathatatlan egység, amely soha nem mulasztotta el támogatni az ukrán népet."
Szerintem ő se sértődne meg egy cseppet se, ha ezzel vádolnád:
#91: "addig nyalj el pár ukrán talpat."
Leírtam, hogy én nem szégyenkezem emiatt, és azt is, hogy mindenki ezt teszi a világ kulturáltabbik felén.
Te nem tudod felfogni, hogy ha valaki nem érez szégyent valami miatt, akkor azzal a valamivel totálisan értelmetlen sértegetni? Tényleg nem terjednek tovább a szellemi képességeid egy eukariótán túl?
Kb. ezt írtad nekem! Addig is nyald az 1848-49-es és 1956-os magyar hősök "talpát". Miért ne kellene? Miért ne érdemelnék meg?
Mikor jössz már elő egy egy megvitatható érvvel? Még erre se vagy képes? Aligha, mert te még a Playboy magazinban szereplő mellek tulajdonosainak arcaiban is csak Putyin csábosan rádkacsintó képét látod.
Oké, hogy gyűlölöd az ukránokat, de miért is? Szerintem csak azért, mert egy beteg agyú gazember vagy, semmi másért. De neked nyilván vannak más okaid is, amik mik is lennének?
# Pombe
A dühöngésed az No Comment, ChatGPT kell ehhez, vagy maradsz a hagyományos billentyűzetnél ?
Ez az 1848-49 durván beakadt neked. Habsburg Ottót kérdezték 1848-49-ről, nem pedig Vlagyimir Putyint, és az osztrák illető olyan magyarázattal állt elő, ami durván ellentétes a magyar szemlélettel, de ezen hülyeség összeveszni.
Ami a jelenkort illeti, az ukrán politikusok nem képesek nem kötekedő, bunkó stílusban megnyilvánulni. Simán eljutnak a nyílt fenyegetőzésig, és ellenséges üzengetésig. Másokkal szemben meg "csak" követelőznek, de azt is minősíthetetlen stílusban teszik.
A kisembereket sajnálom, hogy háború van, de az ukrán politikusokért nem kár, legrövidebben úgy lehetett volna rövidre zárni az egészet, ha Zellert, és haverjait bezsákolják, ami szemmel láthatólag 2,5 éve kudarcba fúlt.
#71 "A dühöngésed az No Comment"
Az is No Comment, ahogy nagyvonalúan átlépsz azon a tényen, hogy a sutyerák haverod kezdte a #71-ben. Tényleg nem vetted észre, hogy mindig akkor nyomul a paraszt stílusával, amikor mi abbahagyjuk? Beteg a fickó, nem kevéssé! Persze azért parasztkodik ilyenkor, hogy kezdjük újra, ugyanis a csávó csak úgy tud kielégülni, ha... a.. a... szóval, ha egyre több információhoz jut, bár érthetetlen, hogy ettől miért lesz sokkal izmosabb a jobb keze, mint a bal...
#71 "A dühöngésed az No Comment"
Jó a helyzetfelismerésed, szokás szerint. Ki dühöngött? Körberöhögtem a haverodat... :D - Minden megjegyzésemben ott volt a kacagásjel, de a biztonság kedvéért még hahotázó emberekről is nyomtam be GIF-et. Titeket ugyanaz a terapeuta kezel félre?
Inkább az alább linkelt szanatóriumba menjetek. Amit ott látsz, azt úgy hívják, hogy nevetés. Hidd el, ez a meglepő viselkedés, nálunk normálisoknál, teljesen elfogadott dolog, és itt a megfelelő kezelések után idővel még arra is képes leszel, hogy felismerd a jelenséget, és azonosítani is tudd... :D
#93: "ChatGPT kell ehhez, vagy maradsz a hagyományos billentyűzetnél ?"
Mondtam a komádnak is... Kb. a #89-eshez hasonló szellemi szintű visszavágást várok tőled is. Lekönyörgheted akár a ChatGPT-ről is, de egyrészt nem tudod kezelni, másrészt a ChatGPT nem igazán tud ennyi maró gúnyt-, és egyáltalán szatírát megfogalmazni. Minek hivatkozol egy olyan forrásra, aminek csak a nevét ismered? Nem mintha más téren sokkal többet tudtál volna felmutatni... :D
találtam egy képet pombéről:
@96
A kérésem: "Kb. a #89-eshez hasonló szellemi szintű visszavágást várok tőled."
Hááát, ennyire futotta... :/
A kérésem: "Kb. a #89-eshez hasonló szellemi szintű visszavágást várok tőled."
Hááát, ennyire futotta... :/
#98: "neked az a szerencséd hogy túl buta vagy ahhoz hogy észrevedd mennyire buta vagy."
Gondolod? :)
Tőled(#86): "honnan tudod hogy sötét putyin végbele?"
Ha még mindig ezen rágódsz (Putyin végbelén), akkor konzultálj egy proktológus szakorvossal, aki majd nyájasan fogja veled közölni, hogy bármennyire is sötét Putyin végbele, annyira azért nem lehet, mint te... :D
Tőled(#86): "honnan tudod hogy sötét putyin végbele? oda van bedugva a nyelved?"
Az előbbit lehet még fokozni? Neked ez is sikerült... Van halottlátó, igazlátó, léleklátó, stb., de te egy új fogalommal bővítetted a spektrumot.
A nyelvvellátó!
Azért még kell élesítened a nyevlátásodat, mert egy valamit még nem vett észre... Hogy nálad nagyobb idiótát a Föld még nem hordott a hátán... :D
Ha a hülyeségnek tömege, gravitációja lenne, akkor tiéd a Naprendszerünkből már fekete lyukat csinált volna. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!