Orbán Viktor miatt egész Európa utálni fogja a magyarokat?
#15: "Ha ma megkérdeznék az EU tagországait, hogy akarnák-e Magyarország csatlakozását, kivétel nélkül mindenki NEM-et mondana."
Nem! Azért nem...Hál'Istennek…
Idézve a 2024-04 havi cikkből: "A felmérés azt mutatja, hogy a magyar kormány hiába harcol Brüsszellel szemben, a magyarok többsége ezzel együtt is szereti az Európai Uniót, a legfontosabb kérdésekben pedig egyetért az európai fősodorral... A felmérésből kiderült, hogy a magyarok többsége meg van elégedve az Európai Parlament munkájával."
Feltehetőleg mostanság se sokat változott a helyzet. Viszont komoly rejtély ezek után az, hogy miért szavaz akkor mégis majd mindenki a Fideszre???
Főleg, annak türében enigma ez a javából, hogy pl.: "A magyarok többsége elégedetlen a hazai demokráciával"
És még egy csomó olyan, ami alapján már rég ki kellett volna rúgnia a magyaroknak a Fideszt... Sajna, bármennyire is nem tetszik nekem, de ezekben a felmérésekben hátszelet érzek... - remélem alaptalanul... :/
# Pombe
A Beneš-dekrétumok annyira EU-konform dolog ?
Vagy Románia, és Bulgária csóróságban, korrupcióban, és leépülésben ?
#15: "A kommentelésed alapján kárpátaljai lehetsz ..."
Te meg a megítélésem alapján egy hülye. Mindig is budapesti voltam.
Néhány itteni megjegyzés...
#4: "Már több ország azt javasolja, hogy Magyarországot egyedüliként ki kellene dobni valahogy az EU-ból, mert rákos sejtként viselkedik.
26 ország és 440 millió ember gondolja azt, hogy Magyarország képtelen az együttműködésre"
#5: "Fordítva,a magyarokat utálják azért mert egy ilyen pribékre szavaznak."
...és így tovább. Mindegyik ugyanazt írja, amit én, csak sokkal rövidebben. Te gyakorlod ezt a "nem én vagyok a csodabogár, hanem a vitapartnerem" infantilis ostoba szerepedet??? Van valami színjátszó körötök is, igazi diktátorral? ... izé... akarom mondani direktorral? Meg van nálatok casting is? Őt már gondolom felvettétek, és kitüntetett szerepe is van, aki mindent visszabőg, amit rátukmáltok...
Nem tudom, te milyen körökbe jársz, de Budapesten azért a kissé műveltebb társaságokban, no és persze nem a Fideszesekben, mindenhol ugyanaz járja, amit mondok az Ukrán-Orosz háborúról. Igazándiból senki olyan marhával, mint te, nem is találkoztam eddig Budapesten, eltekintve két-három eszelőstől.
Pombe, Ausztria nyíltan megtagadja az ukrán katonák kiképzését, akkor Hogy is van ez ?
Mi a véleményed erről, hogy Ausztria elzárkózik Ukrajna szponzorálásától ?
Vagy Franciaországban Macron bedobta Ukrajna védelmét, és 68 - 75 % közöttiek fújoltak, hogy ők semmire nem hajlandóak Ukrajnáért.
Ahelyett, hogy körbenéznél, és beláthatnád, hogy az emberek többsége nem kér az ukrajnai háborúból, semmilyen mértékben, helyette te teljesen egyoldalúan anyázod a magyarokat.
Én azt nem értem, hogy Honnan ez a ritkán tapasztalható magyargyűlölet benned ?
#33: "A kommentelésed alapján kárpátaljai lehetsz ..."
Magamtól: "Nem tudom, te milyen körökbe jársz, de Budapesten azért a kissé műveltebb társaságokban, no és persze nem a Fideszesekben, mindenhol ugyanaz járja, amit mondok az Ukrán-Orosz háborúról."
Jaaaa... arról már nem is beszélve, hogy ugyanezt mondja az egész EU is, mint én, más kulturált országokról már nem is beszélve. Biztos ott is mindenki kárpátaljai.
Tudod melyik vicc illik rád, ugye? - meg az összes itteni magyar orosznyaloncra, amelyik képtelen érszrevenni, hogy mennyire is egyedül van az egész EU-ban is:
Figyelem, figyelem! - szólal meg az autórádió. - Felhívjuk az M7-esen autózók figyelmét, legyenek óvatosak, mert egy őrült a forgalommal szemben robog.
Egy autós hallgatja a közleményt, majd felcsattan:
-Hogyhogy egy? Mind!
Azért, mert - sajna, ti orosznyaloncok -, itt kitöltitek Magyarország felét, és soknak érzitek magatokat, Európa népességének nagyobb hányadában (ismét nem beszélve más kulturált országokról is) ti vagytok a baromi pici kisebbség, és a forgalommal szembehajtók.
Ahogy titeket-, és magát is Orbán mester jellemez: "Mi vagyunk a homok a gépezetben, bot a küllők között, tüske a köröm alatt"
Háááát, és még erre büszkék is vagytok... :(
# Pombe
Austria does not want to train Ukrainian military on Leopard 2 tanks
In addition, foreign soldiers, for example, from NATO countries, like Hungary and the Czech Republic, are undergoing training on Austrian Leopard 2 tanks, Ö1 reports, citing an army source. Austria has a single tank battalion with 48 Leopard 2 main battle tanks.
Source: Austrian Defence Minister Claudia Tanner in a written statement to the Ö1 Morgenjournal news outlet, as European Pravda reports, citing Kurier
If you don't train Ukrainian soldiers, "you do it for political reasons," he said, alluding to the sensitive domestic political debate over neutrality. "We prefer to live with this remnant of neutrality instead of testing the boundaries that the law does not see so narrowly," Yanik said.
The Austrian interpretation seems harsh compared to other neutral countries in Europe.
Lehet szépen hozni a példákat, hogy Sokak próbálnak elhatárolódni Ukrajnától, de te csak azért is Orbánozol.
Te világtalan vagy.
#44: "Mi a véleményed erről, hogy Ausztria elzárkózik Ukrajna szponzorálásától ?"
És??? Mi a véleményed azokról az EU-s országokról, akik nem? Neked miért a suttyókhoz kell igazodnod mindenképp?
#44: "Én azt nem értem, hogy Honnan ez a ritkán tapasztalható magyargyűlölet benned ?"
Én azt nem értem, hogy hogy merészeli magát magyarnak mondani magát az, aki támogatja az orosz gyilkológépezet előrehaladását a magyar határ felé! Hogy lehet valaki annyira aljas, hogy az országát álságos magyarszeretettel leplezve árulja el az oroszoknak?
#44: "Ahelyett, hogy körbenéznél, és beláthatnád, hogy az emberek többsége nem kér az ukrajnai háborúból"
Körbenéztem, és a többség támogatja, még a katonai jellegűt is:
"Orbán Viktor miatt egész Európa utálni fogja a magyarokat?"
Az biztos hogy mióta megvan ez az ország ennyire még soha nem útálták Európába és a világon, talán a Hun dinasztia idején amikor a Hun-Magyar törzsek lerabolták Európát.
Visszatértünk az őskora orbán vezetésével, ez aztán a "komoly hozzáértő" kormányzás:))))
#44: "Ahelyett, hogy körbenéznél, és beláthatnád, hogy az emberek többsége nem kér az ukrajnai háborúból"
Senki nem kér a háborúból, és nem azért támogatják fegyverekkel Ukrajnát, mert akarnák a háborút. A háborút kizárólag az oroszok akarták, akiknek te a szellemi bérkatonája vagy.
Jelenleg az EU minden felmérés szerint meghatározó többségében támogatja az Ukránok fegyveres megsegítését, és otrombán hazudsz, amikor ennek ellenkezőjét állítod.
Azért segítik, mert senki nem szeretné, ha az oroszok eljutnának a magyar határig. Teljesen nyilvánvaló, hogy Putyin nem fog semmilyen békét kötni, tehát aki nem segíti az Ukránokat, az egyértelműen az oroszoknak akar kedvezni, és azt akarja, hogy az oroszok győzzenek, és azt akarja, hogy az oroszok még csak büntetést se kapjanak a rengeteg rémtetteikért, ezzel ismét megerősítve a tudatot Oroszországban, hogy eszerint el lehet követni retorziómentesen bármilyen rémtettet Európában. Áhh... - gondolta szinte mindenki - nem támadja le a Krímet Putyin soha... na jó, de Kelet-Ukrajnát soha nem rohanná le... Na jó, de egész Ukrajnát mégse (de már pedzegetik, hivatalosan is)… Hol van a végállomás???
Aki a békét támogatja, az egyértelműen Putyin hódító szándékainak megfelelően tisztára sepri az utat Putyin előtt. Ha Putyint nem lehet békekötésre bírni, és Ukrajna nem kap fegyvereket, akkor Putyint semmi se állítja meg, és a demokrácia vereséget szenvedett az autokráciától, ráadásul aki békét akar ilyen helyzetben, az azt is engedélyezi, hogy Oroszország olyan népet fűzzön rabláncra, ami neki csak tetszik.
Jeffrey koma! Ti állandóan a békéről papoltok, de hogyan kellene azt megkötni szerinted???
Úgy hogy nem kap Ukrajna egy deka fegyvert se, és pusztuljon teljes Ukrajna, és had üljön diadalt a despotizmus? Az erőszak? Aki lerohan egy másik országot, az csak jól járhat???
MILYEN BÉKÉT KÉPZELSZ TE EL A POFÁZÁSON KÍVÜL??? Hogy kellene azt kivitelezni jelen esetben? :(
" Neked miért a suttyókhoz kell igazodnod mindenképp? "
Ausztria neked suttyóország ?
Meg Franciaország is ?
" aki támogatja az orosz gyilkológépezet előrehaladását a magyar határ felé "
Pombe, te mikor néztél rá legutoljára arra, hogy Mi a helyzet az ukrán fronton ?
Az oroszok, és az ukránok több, mint 900 napja verik egymást Donyeck külvárosában. Sőt az ukránok már betörtek Kurszk megyébe is. Ha szerinted Kurszk felé haladnak az oroszok, akkor Mikor érik el Magyarországot ?
" Hogy lehet valaki annyira aljas, hogy az országát álságos magyarszeretettel leplezve árulja el az oroszoknak? "
Nekem nem Ukrajna az országom, nem ott élek.
" Úgy hogy nem kap Ukrajna egy deka fegyvert se, és pusztuljon teljes Ukrajna, és had üljön diadalt a despotizmus? Az erőszak? Aki lerohan egy másik országot, az csak jól járhat??? "
A NATO az adott
- 14 Challenger 2-est
- 31 M1A1 Abrams-et
- 10 F-16-os Falcon-t
és hasonló mennyiségű cuccot.
Az F-16-os Falcon vadászrepülőből adott szám szerint kemény 6, azaz Hat példányt. Nem többet, és nem is kevesebbet.
Magyarul, röviden, és közérthetően a NATO az adott fegyverből 6 / 10 / 14 / 20 / 31 példányt ad.
Te ettől a kis mennyiségtől várod a totális ukrán győzelmet ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!