Akinek az IQ-ja 90 felett van, az hogy tud (ott) az MSZP-re szavazni idén?
Tehát azt megértem,hogy a nép nagy része a Fideszre szavazott,mert a fidesz MÉG nem csapta be az embereket,de az MSZP-re ép elméjű ember hogy tudott szavazni,főleg az ŐSZÖDI BESZÉD után,amikor is nyílvánvalóvá vált,hogy végig hazudták az éveket?!
Ráadásul Gyurcsány végig ellentmondott magának a nyilatkozatokban....
1 példa
Gyurcsány:"KI mondta azt a hülyeséget,hogy adóemelés lesz???"Kit találta ki??
Másnap:ADÓEMLÉS lesz ebből és ebből...
és hogy lehet az ilyeneknek hinni???ennyire elvakultak az emberek,vagy mi?
A válasz megírásának időpontja: ma 23:02
Kötve hiszem...akik az öszödi beszéd után képesek voltak az MSZP-re szavazni,azoknak nincs is IQ-juk.
Úgy akartam fogalmani,hogy a Fidesz még nem bukott le....hiszen az emberek 68% rájuk szavazott...
De én is tudom,hogy ők se sokkal különbek,mint az MSZP-nél,de azért mégis...pár fokkal jobbak...
De a legjobb az a Jobbik,ez tény!csak sokan még nem jöttek rá.
"De a legjobb az a Jobbik,ez tény!csak sokan még nem jöttek rá."
De, a sámántáltos arabrajongók rájöttek:
Egyétek a kebabot a fősámánnal :D :D
"a FIDESZ még nem csapta be az embereket?"
Csak egy 1998-ban a Fidesz megszavazott a nyugdíjasoknak 20%-os emelést.1999 jan 1.-én adtak 11 %-ot!
Az egészségügyi dolgozókat 400%-os béremeléssel hitegették, kaptak 50%-ot igaz a Medgyesi kormánytól!
ma 23:32
De baszzus,nem ez a lényeg...lehet,hogy becsapták ők is valamennyire,de azért közel sem annyira,mint az MSZP....
ha Skálán kéne értékelni a 3 pártot(Fi,Jobbik,ZSSZPp),akkor az ZSSZP van a legalján,vagyis
0-t,a Jobbik 10-et kap...a Fidesz pedig 2 között van....
tehát 4-5 pontot érdemel...
ugyanis vannak jó ötleteik:pl.Multik adója,válságadó,de a cigánybűnözést nem ismerik el és ez hatalmas probléma..
Módosítok:A Fidesz hozott pár jó törvényt(pl bankadó),amit a Jobbiktól csórt el...
tehát igazából ha a jobbik nincs a pártban,akkor a Fidesz sz@rt sem érne.
megint módosítok(este van...)
szóval ha a jobbik nincs a parlamentben,akkor a Fidesz nem ér semmit,mert semmi egyedi ötletük nem volt még,hanem a Jobbik programját lopkodják...a Jobbik javaslatait rendre elutasítják,majd pár nap múlva ugyanazt benyújtják a saját nevükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!