Ha a Fidesz is ugyan az lesz mint az Mszp akkor melyik párt emberére fogtok szavazni az önkormányzati választásokon?
Figyelt kérdés
2010. jún. 7. 21:10
1/13 anonim válasza:
A Fidesz soha nem lesz ugyanaz, mint az MSZP, most is főként az igazság fáj, de ez van. Ha azonban ez a valótlan feltételezés mégis igaz lenne, akkor a Jobbikra szavaznék.
2/13 anonim válasza:
Jobbik, vagy független.
Ha a független teljesen a város érdekeit szolgálja akkor rá.
4/13 anonim válasza:
A FIDESZ-t és az MSZP-t már rég el kellett volna felejtened. MDF vagy LMP a két olyan politikai erő, amitől nem kap hányingert az ember.
5/13 anonim válasza:
Tévedsz, mindkettőtől forog a gyomrom :)
6/13 anonim válasza:
Az LMP folyamatosan odanyal a fidesznek.Rohadt volna le a kezem mikor rájuk szavaztam.
7/13 anonim válasza:
Ez az MDF-es dolog nem hagy nyugodni. Mit látsz te az MDF-ben? Most komolyan..
8/13 anonim válasza:
"Ez az MDF-es dolog nem hagy nyugodni. Mit látsz te az MDF-ben? Most komolyan.."
Én a privatizácós messiásokat,akiknek köszönhetjük,hogy ma cumizunk....:)
9/13 anonim válasza:
Hát, őszintén az 54%-os MDF párti véleménye érdekelt volna, de a tiédet is köszönöm. Az övét továbbra is epekedve várom.
10/13 anonim válasza:
Én községben lakom, itt csak függetlenek vannak. A mostani polg. mester szerintem kicsit balra húz, és már elég régóta van hivatalban, úgyh. szerintem én ellene szavazok majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!