Az hogy lehetséges nálunk tipikus szegény magyar termékek lettek legdrágábban, ellenben tipikus gazdag elit magyar termékek alig drágultak?
én azt figyeltem pl.: hogy regen a Milka csoki drága csoki volt és a tivi és aboci csoki volt a "szegényebbeknek".
mostanában meg a Milka csoki olcsóbb mint a Boci vagy a tibicsoki.
A Milka régen "menő" volt. Az volt a külföldi. A magyart meg lenézték.
Mostanra rájöttek, hogy nem ettől függ, hogy melyik finom. Na, meg már a régi magyar édességeket sem magyar cégek gyártják.
Szóval már egyik sem magyar igazán.
Én azt látom, hogy egyre több boltban már csak kritikán aluli minőségű csöves terméket lehet kapni egy adott fajtából, azt is drágán, mert a jobb minőségűre ami egy kicsit drágább lenne már annyira nincs kereslet, hogy nem éri meg forgalmazni sem, lekerült a polcokról.
Sajnos recessziótól bűzlenek a boltok. Magyarország előre megy nem hátra. Ausztriában már a legszarabb termék amit forgalmaznak a boltokban az jobb minőségű mint itthon a legdrágább. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!