Jámbor András mellett, a tipikus libsi fejeket lehet észrevenni?
2022. dec. 6. 09:00
1/18 anonim válasza:
Szellemi színvonaláról beszél az, aki Vadhajtásokat olvas?
😅
2/18 qkker1 válasza:
Vadhajtások, mint komoly szellemi színvonal?
3/18 A kérdező kommentje:
Legyetek okos libsik,és legalább a videóig jussatok el.🤷🐑
2022. dec. 6. 09:11
5/18 anonim válasza:
Senki nem fogja megnyitni a hülye linkedet. Ismerjük a vadhajtásokat, hiteltelen szenylap. Még ha van is benne igazság, azt nem lehet elhinni, mert nem tudja az ember az igazságot könnyeden kiszűrni.
Ha valaki egyfolytában hazudik nekem, annak nem fogom elhinni még az igazat sem. Emiatt nem olvasok Vadhajzásokat, emiatt nem vagyok sem fideszes sem DK-s, sem MSZP-s.
6/18 anonim válasza:
“ Legyetek okos libsik,és legalább a videóig jussatok el.🤷🐑”
Te meg legyél okos Bolsevik és tanulj meg gondolkodni és nem elfogadni azt amit az újságíróid a szádba turmixolnak.
7/18 anonim válasza:
Mit nézzünk egy olyan lapon, ami még újságként sem álcázza magát és nincs bejelntve az NMHH alatt?
8/18 anonim válasza:
Gyenge fidesztálib próbálkozás.
Inkább menj csinálj valami hasznosat, tanulj, dolgozz.
9/18 anonim válasza:
én csak milliárdos agresszor kopaszokat láttam lökdösödni
10/18 anonim válasza:
Nem, nem korrekt, lejárató és még sajtópert sem indithatsz ellene!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!