Ez egy tipikus magyar választó?
Figyelt kérdés
A Fideszre szavazz, a szocik már nem olyanok mint 89 előtt!2021. dec. 26. 07:59
1/10 anonim válasza:
2/10 anonim válasza:
Ilyenekkel még életemben nem találkoztam.
De megértem én, hogy most le lett adva a gyurcsányjugendben, hogy komcsizni kell ész nélkül és mivel most ez az ukáz ezért ki kell posztolni napi vagy húsz kérdést erről.
3/10 anonim válasza:
Anyám pl azért szavaz csak a fideszre, mert jön tölük a levél, hogy mikor tudja átvenni az ingyentésztát, meg a krumplit és hasonló nyalánkságot az iskolában. és ez sajnos nem vicc. persze TV2-t néz, mert amióta elindult, csak azt nézte, azt gondolja az az igaz, xarik rá mennyit lopnak amúgy el. Neki pl még én is mondhatok bármit, megvan róla győződve, hogy amit Orbán csinál azt érte teszi, meg az országért...
4/10 A kérdező kommentje:
Jobboldali vagyok inkább. Engem is meglepett amikor hallottam. Mint jó száz éve amikor a falakon egymás mellett volt Ferenc József és Kossuth képe...
2021. dec. 26. 09:03
5/10 anonim válasza:
Nálunk tarhonyát, meg párezer forintot osztogatott a Fidesz az előző választáson, annak aki rá szavaz.
6/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
Igen sajnos ez az egyik fajtája a tipikus fidesz szavazóknak. Persze még van több fajtájuk is például a habzó szájúak.
Jórészük hol orbán, hol gyurcsány fan.
9/10 anonim válasza:
Nyugdíjas fideszesek közt vannak ilyenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!