Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A diáktüntetés mentalitásán...

A diáktüntetés mentalitásán is látszik,hogy ez egy tipikus ballib tüntetés?

Figyelt kérdés
[link]

2022. szept. 2. 23:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%

Nem értem mi a problémád a múltkori 2 óra hosszás kormányinfo rövid összefoglalójával.

Azt meg végképp nem értem, hogy hogy jön ide a "ballib" kifejezés.

2022. szept. 3. 00:02
 2/11 anonim ***** válasza:
23%
Se dolgozni,se tanulni nem akarnak,gondolom a keleti fronton jobban éreznék magukat.
2022. szept. 3. 00:06
 3/11 A kérdező kommentje:
Hát igen,én elég kellemetlenül érezném magam ha ilyenekkel közöskönék.🤷 De látom téged nem zavar,gondolom neveltetés kérdése is.
2022. szept. 3. 00:07
 4/11 árokpart ***** válasza:
76%
3-as Milyenekkel? Végre mozdul az ország neked jó itt az életed? Nézd meg Ausztriát itt van a szomszédunkban és mennyivel jobban élnek, mivel ,hogy szomszédos ország már nekünk is hasonlóan fejlettnek kellene lennünk.
2022. szept. 3. 00:12
 5/11 A kérdező kommentje:
4 jórészt azok elődei tehetnek a lemaradásról akiket most megszavazták. Valljuk be,ez azért elég tré megnyilvánulás.
2022. szept. 3. 00:17
 6/11 anonim ***** válasza:
81%

Pontosan mit szeretnél tudni? Vagy mi az amit állítasz? Milyen azok az "ilyenek"?

Valami konkrétumot is írhatnál, ha már írsz...

2022. szept. 3. 00:17
 7/11 anonim ***** válasza:
6%
4: Ezt hogy számoltad ki, hogy nekünk már Ausztria fejlettségi szintjén kéne lennünk? Se Lengyelország, se Szlovákia, se Horvátoroszág stb nincs ott, miért lennénk mi ott? Soha nem volt Magyarország azon a fejlettségi szinten az elmúlt 1000 évben. És semmiféle tüntetéstől nem is kerül oda. Dolgozni kell, nem tüntikézni.
2022. szept. 3. 00:40
 8/11 anonim ***** válasza:
90%

Adná a mindenható Jóisten, hogy igazad legyen, kérdező!

Nagyon-nagyon remélem, hogy a jövő generációi balliberális, de legalábbis normális demokrata emberek lesznek!

Ti már menthetetlenek vagytok.

2022. szept. 3. 02:15
 9/11 anonim ***** válasza:
85%

"Dolgozni kell, nem tüntikézni."

2006-ban is ez volt a véleményed, surmókám?

A tüntetés egy normális országban ALAPJOG! Istennek hála, én ilyenben élek!

2022. szept. 3. 02:17
 10/11 Fsms ***** válasza:
90%

Nem. A Fidesz próbálja szőnyeg alá söpörni a problémát.

Kisebbik fiam Budapesten jár gimibe. 17 tanár ment el, 7 főt találtak helyettük.

Ráadásul már előtte sem volt teljes a létszám.

Szerintem mekkora a baj?!

Amit látok átmosott agyú fideszes banda akkor jön rá mekkora a baj amikor a gyerekét már nincs hova bevinni. És persze a Fidesz propagandának kell az ellenség kép , hogy el tudják fedni a szétlopott ország problémáit.

Kedves kérdező a rezsi démon legyen veled!

2022. szept. 3. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!