A Fidesz logója narancs, vagy vérnarancs?
Figyelt kérdés
A vérnarancs is úgy néz ki mint a narancs, elsőre nem látszik, de belül vörös.2010. okt. 19. 17:50
21/30 anonim válasza:
A kérdező tipikus bolsijobbikos. Bolond lukból bolond szél fúj.
25/30 A kérdező kommentje:
Köszi a sok értelmes hozzászólást.
2010. okt. 25. 22:23
26/30 anonim válasza:
Emlékszem, a tanárom az első osztályfőnökin azzal kezdte-idézem szó szerint-, hogy: "Senki nem pofázik, mindenki belép a KISZ-be!" Így KISZ-tag volt kivétel nélkül az egész osztály.Persze senki sem érezte annak magát.Majd még megennéd a vérnarancsot, ha megint vörös szegfűt kell legelned!
27/30 A kérdező kommentje:
Bízom benne, hogy a megjön a jobbik esze a magyarnak, és hamarosan elfelejti mind a két szemetet.
2010. okt. 26. 15:15
29/30 A kérdező kommentje:
"Senki nem pofázik, mindenki belép a KISZ-be"
Hány olyat írtam erre a rövid (nem teljes) listára, hogy KISZ tag? Én is voltam KISZ tag. Nekem is kötelező volt sajnos. KISZ Titkár nem voltam. MSZMP KB tag nem voltam. Párttitkár sem voltam. Hihetetlen, de még MSZMP tag sem voltam. Hazafias Népfront tagja, alelnöke, elnöke sem voltam. Ügynök sem voltam. Ezek is mind kötelezők lettek volna? Miért mosdatod a komcsikat? Csak azért mert narancssárgára lettek festve?
2010. okt. 28. 12:16
30/30 anonim válasza:
Biztos, hogy az a legfontosabb, hogy amikor nem volt más, csak KISZ, minek volt a titkára az ember? Nagy Imre meg belépett a Vörös Hadseregbe - és akkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!