Tudtátok e, hogy míg most a narancs kormányunk a táppénz megfelezése mellett döntött, addig 2003-ban ők bírálták a szocikat 5% csökkentésért?
Kedves kérdező,
ilyen adat a narancs kormány összes lépésével (de a 98%-ukkal) kapcsolatban létezik, ha valaki veszi a fáradságot, és utánanéz... Kezdjük ott, hogy nem akartak belépni az EU-ba, mikor kormányra kerültek, akkor meg azt vágták a vörösök képébe, hogy nem használják ki kellően az EU adta lehetőségeket.
De tudok neked tízezer ilyet mondani. Én csak azokat az embereket sajnálom, akiket ezek a majmok képesek átverni.
1: Az akkor volt.
2: Az elmúlt nyolc év kényszeríti őket.
3: Ez nem megszorítás, hanem szerkezeti átalakítás.
4: Az emberek kormánya a nép kétharmados felhatalmazását élvezi. Ha az emberek nem értettek volna egyet ezzel a lépéssel, nem adnak nekik ekkora hatalmat.
5: Gyurcsány alatt szemeket lőttek
6: az öt százalék néha több, mint az ötven.
okés, de a 10.000 adat közül csak részben vannak ilyen adatok a fidesz.hu -n. ez azért epic fail ahogy tegnap fogalmaztam.
erről lehetne csinálni egy weboldalt linkekkel, hogy mit mondott a fidesz és mit mond vagy csinál most -.-
bár az idióták így is tapsolnának nekik, az se érdekli őket ha szarabb lesz nekik (is).
A 46%-os válaszoló egy TIPIKUS Fideszes. Bármi sz@rt kavar a pártjuk, megvédik, de ha ugyanezt valamelyik másik csinálja, leszedik a keresztvizet róla.
Kérdező! Nem gondolod, hogy a Fidesz.hu-n ilyenek lesznek fenn... :)
83
No, úgy tűnik, az irónia túl jól sikerült...éppen azokat az érveket szedtem csokorba, amiket a fideszesek ilyenkor hangoztatnak. Komolyan, még az "öt néha több mint az ötven"-nél sem esett le?
Szövegértésből elégtelen.
Kedves dubiis,
ezt elnéztem, igazad van. Mea culpa, nem olvastam a végéig a hsz-ed, mert a közepénél már vért láttam (a kétharmadnál, amiről tegnap a szomszéd is előadást tartott nekem a lépcsőházban) :) Ne hari, belőlem ez a szöveg ezt váltja ki. Legközelebb a lényeggel kezdd (:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!