"2010-et írunk, új időszámítás kezdődik."
Nekem ezzen nincs bajom, csak akkor ne bóhockodjanak. Mondják ki, hogy azért lesz egy nímand pártkatona a köztársasági elnök, azért lesz a számvevőszék elnöke szintén kormánypárti, azért döntenek egyedül az ab tagokról, és azért lesz majd közelező helyreigazítást leközölni, ha egy cikket sértőnek vagy pontatlannak talál valaki, mert kétharmaduk van, és mindenkinek kuss. De akkor ezt így mondják ki.
Ez a riport magáért beszél. Akinél ez nem veri le a biztosítékot, abba kár a szó. Az vagy elvakult fideszhívő, vagy a közügyekkel kapcsolatban teljesen közömbös cosmoproli.
Az ilyen arrogáns, ostoba libákat kár beengedni a Parlamentbe. Ez hülyébb, mint a elsőosztályos napközis tanárnőm. Az Orbánnak őt is, meg a Kósát is ki kéne vágnia végre, mint a macskát szarni! Ez a tehén csak dirigálni és áskálódni tud, semmihez sem ért. Kikaparnám a szemét, ha lenne képe elém állni.
Nincs min csodálkozni. Az előző kormányzásuk, valamint az elmúlt 8 év megnyilvánulásai alapján teljesen nyilvánvaló volt, hogy ez lesz. Én tudtam, mondtam, írtam előre (ezen az oldalon is), de az emberek csak megmosolyogtak, meg azt mondták, hogy ne károgjak. És ez még csak a kezdet. Még csak pár hét telt el a kormányzásuk óta.
Igen, az lesz hogy kiépítenek egy tekintélyuralmon alapuló látszatjogállami rendszert, amiben ők hozzák az összes szabályt, ők hajtják végre, és ők ellenőrzik önmagukat. Ja, és ők neveznek ki mindenkit a portássegédtől a bírókon át a közt. elnökig. És nem lesznek gátlásaik. Megvan és lesz a hivatkozási alapjuk: Ekkorát győztek, így akarta a nép, meg különben is új forradalmi rendet építenek.
Sokan még mindig bíznak bennük, azt mondják, ügyes gyerekek, biztos jókat döntenek, nem is kell az a sok vita, akadékoskodás. Még ha el is fogadjuk, hogy tényleg olyan jók (nekem ez is erősen kétséges), akkor is, ha valakinek nincs semmiféle korlátja, senki soha nem szól vissza neki, annak mindig nagyon rossz vége van egyénileg is, kollektívan is. Felhalmozódnak a hibák, a voluntarista döntések, korrekcióra nincs lehetőség. hát most ennek megyünk neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!