A www.kuruc. Info hírportál hiteles vagy sem?
Amikor a kurucról linkel az ember ide vagy különböző fórumokra cikket mindig van, aki gyorsan hozzászól és közli, hogy a kuruc.info nem hiteles, a kuruc.info hazudik. Tudom, hogy ez a legkönnyebb és a legkényelmesebb válasz. Meg is értem, hogy egyesek ezt írják. Lehet el is fogadnám, ha mutatnának egy olyan oldalt, ami a www.kuruc.info hazugságait leplezi le. Egész biztos vagyok benne, hogy létezne ilyen oldal, ha a kuruc hazudozna.
Mutassatok nekem három kuruc.info cikket, amiről egyértelműen, bizonyíthatóan kiderült, hogy hazugságot állított. Gondolom nem túl nagy kérés, ha egy hiteltelen hírportálról van szó.
kis érdekesség. index írja, hogy vmi rendőr lovagolt egy letartóztatott emberen. de kiemelte többször is, hogy roma volt akin lovagolt.
most őszintén, ha egyenlőség van, akkor miért kell megjegyezni, hogy roma az "áldozat"? ha magyar az áldozat de roma az elkövető arról hallgatnak. ez az ereje a kurucnak, hiányt pótolnak.
ha az egyik oldal pl csak a gazdagokhoz szól, csak róluk ír, akkor meg fog jelenni az a média ami a szegényekhez szól. főleg ha a gazdagokról szóló média szinte tagadja, hogy van szegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!