Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A www.kuruc. Info hírportál...

A www.kuruc. Info hírportál hiteles vagy sem?

Figyelt kérdés

Amikor a kurucról linkel az ember ide vagy különböző fórumokra cikket mindig van, aki gyorsan hozzászól és közli, hogy a kuruc.info nem hiteles, a kuruc.info hazudik. Tudom, hogy ez a legkönnyebb és a legkényelmesebb válasz. Meg is értem, hogy egyesek ezt írják. Lehet el is fogadnám, ha mutatnának egy olyan oldalt, ami a www.kuruc.info hazugságait leplezi le. Egész biztos vagyok benne, hogy létezne ilyen oldal, ha a kuruc hazudozna.

Mutassatok nekem három kuruc.info cikket, amiről egyértelműen, bizonyíthatóan kiderült, hogy hazugságot állított. Gondolom nem túl nagy kérés, ha egy hiteltelen hírportálról van szó.

2010. okt. 19. 12:01
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
31%

Kedves kérdező!

Mikor megláttam a kérdést először azt, hittem komolyan érdekel, de így végigolvasva a válaszaidat, rá kellett döbbennem, csak bizonygatni akarod, milyen f@sza kis oldal az.

Kéred, hogy linkeljünk egyértelmű hazugságot. Nem tudom felmerült-e benned, de ha BÁRMELYIK hírportál hazugságot közölne, azt feljelenthetnék rágalmazásért, és neagyisten becsuknák. Ilyen egyértékű hazugságot sehol nem fogsz találni, a média eleve nem így működik. Minden a nézőponttól függ. Mondok egy példát:

A hírportál:

Kovács József megmentett egy kisgyereket! Éljen hurrá éljen!

B hírportál:

Kovács József az a szemét léhűtő beledobott a folyóba egy kisgyereket. A rendőrség szerint K.J. ittas állapotban volt. Tette után K.J. a gyereket kimentette.

C hírportál:

Kovács József egy péntek esti buli után ittas állapotban fogadást kötött egy kisgyerekkel, hogy bele meri hajítani a folyóba. A kisgyerek jól úszott és a biztonság kedvéért mentőmellényt is vett. Néhány járókelő az esetet látva kihívta a rendőröket, de Kovács József még a kiérkezésük előtt kimentette a gyereket

Melyik hírportál hazudott?

2010. okt. 19. 16:47
 32/42 anonim ***** válasza:
48%

Ez a válasz 35%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:28

Teljesen egyetertek veled bar annyiban kiegeszitenem, hogy sok esetben kesobb kiderult, hogy nem is cigo az az elkoveto akit a kuruc annak mondott.

Kerdezo tudod mit jelent a hiteles tajekoztatas? Pl ha kell meg tudjak jelolni a forrast illetve tobb helyrol is tajekozodnak, ezzel szemben az altalad olyan nagyra tartott hirportal sokszor 10 perccel az esemenyek utan tenykent lekozli az elkoveto etniaki hovatartozasat legyen szo bankrablasrol vagy barmi masrol. Az meg tenyleg hab a tortan, hogy sokszor harmasgyilkossagokrol pl Mako, vagy a Szegedi stb sokszor semmit sem ir, vajon miert nem? Az miert nem sulyos buncselekmeny amit nem a cigok kovetnek el? A cigok altal elkovetett buncselekmenyek aldozatai hosok, martirok, szinte legendakat koltenek roluk legyen szo gyilokrol vagy barmi masrol, ezzel szemben a nem cigok aldozatai meg statisztikai adatok! Csak egy kozelmultbeli pelda amikor az a 2 gyerek megolte a tarsait a kuruc azt irta cigok de hat azota kiderult ez nem igaz es azota is csend van ha visszabb mennek az idoben meg tobb ilyen peldat lehetne felhozni. Az egyik gyongyszem amikor valahol tajfoldon megkeseltek egy turistat vajon milyen szarmazast emlegettek a derek szerkesztok? :)

Szoval szamomra sose lehet hiteles egy olyan portal amelyik csak 2 adott kisebbseg dolgairol gyalazkodik, es elhallgat minden olyan dolgot amelyik adott kisebbsegre nem vet rossz fenyt. Ha a bunozes ellen harcolok nem teszek kulonbseget feket es feher kozott! Ha bunozes ellen harcolok rohadtul nem erdekel sem az elkoveto sem az aldozat borszine!

2010. okt. 19. 19:30
 33/42 A kérdező kommentje:

Én is emlékszem egy-két ilyen esetre. Pl. a rendőrgyilkos gázoló kokainista állatot cigányozták le a múltkor. Róla kiderült, hogy "csak" egy elcigányosodott magyar (fehércigány) volt cigány baráti körrel és cigány barátnővel. A több ezer cikk közül biztos volt több is, ahol vagy tévedtek, vagy félre lettek vezetve. Ha nagy ritkán tévedés van, akkor szokott lenni helyreigazítás. Azt se felejtsük el, hogy hála a volt szocionista, illetve a jelenlegei zsideszes hatalomnak a szerkesztők kénytelenek név nélkül, a hatalom elől bujkálva végezni a dolgukat. Sokkal nehezebb dolguk van, mint a sokmilliós költségvetéssel dolgozó balliberális, ill. "jobb"liberális oldalaknak. Fontosnak tartom megjegyezni azt is, hogy rengeteg olyan ügy volt, amit kizárólag a kurucon ismerhettünk meg. (Én tudok linkelni nem egy ilyet, ha igény van rá)

Azzal együtt, hogy volt pár apró tévedés (a szerkesztők is emberek) az oldal hiteles, ha valamit mégsem a tényszerűen hoznának le, akkor később helyreigazítják. Ez azért viszonylag ritka.

Amíg nem kezdtek belinkelni hazug kurucos cikkeket ne nevezzük hiteltelennek ezt a hiánypótló oldalt.

2010. okt. 19. 20:45
 34/42 anonim ***** válasza:
nagyon jó kérdés :D Velem is előfordult már, hogy valami majom beröfögte a kérdésemhez, hogy nem hiteles
2010. okt. 19. 23:46
 35/42 anonim ***** válasza:

"Melyik hírportál hazudott?"

Mindhárom, a fickót ugyanis Kovács Balázsnak hívták.

2010. okt. 21. 17:19
 36/42 anonim ***** válasza:

"Az meg tenyleg hab a tortan, hogy sokszor harmasgyilkossagokrol pl Mako, vagy a Szegedi stb sokszor semmit sem ir, vajon miert nem?"

Mert arról ír eleget a többi portál. Ők csak hiányt pótolnak, mikor a többi ekfelejti közölni, hogy az elkövető cigó.

2010. okt. 21. 17:26
 37/42 anonim ***** válasza:

Minden nézőpont kérdése.

[link]

2010. okt. 22. 00:29
 38/42 A kérdező kommentje:

Kedves 16:47! Amit írsz, az hogy jön ide? Ha már példáknál tartunk, akkor az ilyen esetek miatt van szükség a kuruc.infora:

Sétál egy fickó a Central Parkban, amikor észreveszi, hogy egy pitbull rátámad egy kissrácra. Odarohan, megragadja a nyakörvet és addig szorítja, míg a kutya megfullad. Mindenki ünnepli a fazont, köré özönlenek az újságírók.

- Akkor holnap lehozzuk a hírt azzal a címmel, hogy "A hős New York-i megmentette egy kisfiú életét!"

- Az igazat megvallva nem vagyok New York-i.

- Akkor "Amerikai hős megmentette egy kisfiú életét a kutyatámadásban!"

- Nem is vagyok amerikai.

- Akkor hova valósi?

- Pakisztáni vagyok.

Másnap az újságok címlapján: "Iszlám fundamentalisták szerencsétlen kutyákat kínoznak a Central Parkban - Az FBI keresi az al-Kaida-szálat."

2010. okt. 22. 08:45
 39/42 anonim ***** válasza:

sunáznám a kuruc.info-t meg téged is kérdező!

Na ezt cáfold meg! :D

2010. okt. 22. 12:17
 40/42 A kérdező kommentje:
vuvuzela! Ez cáfolhatatlan, eddig is sejtettem, hogy homoki vagy.
2010. okt. 22. 12:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!