Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A www.kuruc. Info hírportál...

A www.kuruc. Info hírportál hiteles vagy sem?

Figyelt kérdés

Amikor a kurucról linkel az ember ide vagy különböző fórumokra cikket mindig van, aki gyorsan hozzászól és közli, hogy a kuruc.info nem hiteles, a kuruc.info hazudik. Tudom, hogy ez a legkönnyebb és a legkényelmesebb válasz. Meg is értem, hogy egyesek ezt írják. Lehet el is fogadnám, ha mutatnának egy olyan oldalt, ami a www.kuruc.info hazugságait leplezi le. Egész biztos vagyok benne, hogy létezne ilyen oldal, ha a kuruc hazudozna.

Mutassatok nekem három kuruc.info cikket, amiről egyértelműen, bizonyíthatóan kiderült, hogy hazugságot állított. Gondolom nem túl nagy kérés, ha egy hiteltelen hírportálról van szó.

2010. okt. 19. 12:01
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
31%

Hazudni nem csak úgy lehet, ahogy te gondolod.

Albert Einstein egyik hires mondása: "Semmi sem ártalmasabb, mint az a hazugság, amelyik közel áll az igazsághoz."

Az nagyobb hazugság, amikor a hírek közül a saját szája ízének megfelelőket leközli, ami ellene szól, azt meg teljesen figyelmen kivül hagyja.

A jobboldali médiumok mind így csinálják, és a kurucinfó ebben élenjár.

2010. okt. 19. 14:18
 22/42 anonim ***** válasza:
56%
14:18 ennél közhelyesebb dolgot nem is írhattál volna, ez fordítva is uyganígy van
2010. okt. 19. 14:24
 23/42 anonim ***** válasza:
30%

A kurucon rengeteg bűncselekményről szóló hír van.

Mutass egyet onnan, amelyik elkövetője nem cigány, vagy "komcsi".

Pedig sok magyar is követ el ilyesmiket, azt miért nem reklámozzák?

Ez az igazi hazugság.

2010. okt. 19. 14:28
 24/42 anonim ***** válasza:
39%
Természetesen hiteles. Én még egyetlen olyan infót sem láttam ott ami a valóságnak ne felelt volna meg.
2010. okt. 19. 14:29
 25/42 anonim ***** válasza:
35%
14:28 Sok magyar, de nem ennyire gyakran, egyébként meg ott van az MTI-n mega többin, tele van. A kurucinfo hiánypótló ahogy valaki írta, ezeket a híreket nem tolják az emberek arcába, ezért kell a kurucinfo.
2010. okt. 19. 14:32
 26/42 A kérdező kommentje:

"A jobboldali médiumok mind így csinálják" - nem vagy te egy kissé elfogult?

"Ami ellene szól azt teljesen figyelmen kívül hagyja"? Ezt kicsit kifejtenéd?

Melyik nemzeti hírportál kritizálja pl. a Jobbikot, ha az nem következetes valamiben, vagy hülyeséget csinál? Tudtommal a kuruc az egyetlen ilyen oldal. Javíts ki, ha tévedek.

Amúgy még mindig várom a linkeket. Őszintén érdekelne néhány hazug kurucos cikk. Azt hiszem nem első alkalommal kérem.

Rágalmazók! Legyetek kicsit hitelesebbek és mutassatok fel valamit! Mivel eddig több ezer cikk jelent meg a kurucon egész biztos, hogy könnyedén tudtok linkelni pár tucat hazug írást. Ha nem megy több, akkor egyelőre egyel is beérem.

2010. okt. 19. 14:35
 27/42 A kérdező kommentje:
Kedves 14:28! Nem lehet, hogy az általad említett bűncselekményekről, ill. azok zsidó, cigány, komcsi stb. elkövetőiről máshol nem hallanál semmit?
2010. okt. 19. 14:39
 28/42 anonim ***** válasza:
51%

"Amelyik hírportál Hitler tanait követi, az aztán nagyon hiteles egy oldal lehet..."

Idéznél egyet Hitler hiteltelen mondatai közül?

2010. okt. 19. 14:44
 29/42 anonim ***** válasza:
41%

"mert nem Hitler élteti?"

Én is éltetem Hitlert. Ebből következően nyilván minden mondatom hazugság. mi? :D

2010. okt. 19. 14:46
 30/42 anonim ***** válasza:

"A kurucon rengeteg bűncselekményről szóló hír van.

Mutass egyet onnan, amelyik elkövetője nem cigány, vagy "komcsi".

Pedig sok magyar is követ el ilyesmiket, azt miért nem reklámozzák?

Ez az igazi hazugság."

A komcsiból egyenesen következik, hogy az elkövető orosz származású? Vagy honnan veszed ezt a bődületes ökörséget?

2010. okt. 19. 14:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!