Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A www.kuruc. Info hírportál...

A www.kuruc. Info hírportál hiteles vagy sem?

Figyelt kérdés

Amikor a kurucról linkel az ember ide vagy különböző fórumokra cikket mindig van, aki gyorsan hozzászól és közli, hogy a kuruc.info nem hiteles, a kuruc.info hazudik. Tudom, hogy ez a legkönnyebb és a legkényelmesebb válasz. Meg is értem, hogy egyesek ezt írják. Lehet el is fogadnám, ha mutatnának egy olyan oldalt, ami a www.kuruc.info hazugságait leplezi le. Egész biztos vagyok benne, hogy létezne ilyen oldal, ha a kuruc hazudozna.

Mutassatok nekem három kuruc.info cikket, amiről egyértelműen, bizonyíthatóan kiderült, hogy hazugságot állított. Gondolom nem túl nagy kérés, ha egy hiteltelen hírportálról van szó.

2010. okt. 19. 12:01
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
13:15! Te súlyosan hülye vagy?
2010. okt. 19. 13:17
 12/42 anonim ***** válasza:
58%
13:15 látod, ez csak egy újabb sárdobálás a részedről
2010. okt. 19. 13:18
 13/42 anonim ***** válasza:
57%
Persze van, ahol kiszínezi a dolgokat a Kuruc, ráadásul a nyelvezete miatt is támadható, de még így is messze nincs annyira megtévesztő, mint a sokszor szándékosan hazudozó balliberális média.
2010. okt. 19. 13:18
 14/42 anonim ***** válasza:
56%
mert nem Hitler élteti?
2010. okt. 19. 13:21
 15/42 anonim ***** válasza:
48%
nem, a fürerezés csak a hozzád hasonlók pukkasztása miatt van, ha iylesmire gondoltál
2010. okt. 19. 13:22
 16/42 anonim ***** válasza:
40%

"mutatnának egy olyan oldalt, ami a www.kuruc.info hazugságait leplezi le."

baromságot nem lehet megcáfolni.

kérdező: szerintem egy méter nagyobb mint egy kg. cáfold meg ha tudod!

2010. okt. 19. 13:26
 17/42 A kérdező kommentje:

Igen, néha használnak olyan jelzőket, amik nem feltétlenül szerencsések. Attól még, hogy kendőzetlenül leírják az igazságot nem biztos, hogy különböző jelzőkkel el kéne látni az elkövetőket. Sok ember, ha azt olvassa, hogy "gyilkos cigányállat" azt fogja gondolni, hogy ez az oldal túl szélsőséges. Még akkor is, ha sajnos igazat írnak. Amúgy én lennék a legboldogabb, ha kiderülne, hogy minden hazugság, amit a kurucon írnak. Azzal is beérném, ha csak a fele nem lenne igaz. Sajnos nem ez a helyzet.

Ha nem lenne egy egyedi, szókimondó nyelvezete a kurucnak, akkor mivel lehetne támadni, rágalmazni őket?

Még mindig várom azokat a kurucos cikkeket, amik valótlanságot állítottak.

2010. okt. 19. 13:28
 18/42 anonim ***** válasza:
64%
hosszmértéket és tömeget nem a kuruc hasonlít össze, hanem az rtl hírek meg a tv2
2010. okt. 19. 13:30
 19/42 anonim ***** válasza:
38%

hitlert többségében azért "élteti", mert ő nem hagyta a cigányokat el"burjánzani" nah meg állítólag a zsidókat se. Mondjuk ez utóbbi engem annyira nem zavar, nem szeretem izraelt meg a sok antiszemitázó köcsögöt, de alapból a zsidó vallással és néppel nincs bajom.

Mindenesetre ha élteti is hitlert, attól még írhat hiteles dolgokat. Pl ha én egy náci f.sz lennék és azt mondom, hogy 2+2 = 4, akkor ln hazudok mert náci vagyok? hm?

mellesleg kb annyira hiteles mint minden más. van amiben igaza van, van amiben nincs. Hiánypótló. Egy index alfában mond igazat bétában hazudik, a kuruc pedig alfában hazudik de bétában igazat mond. ennyi.

2010. okt. 19. 13:35
 20/42 A kérdező kommentje:

Szépen kérem ne alfázzunk és bétázzunk! Beszéljünk közérthetően. A ctrl-c ctrl-v billentyűkombinációk segítségével be lehet ide másolni akármilyen linket.

Mutassatok olyan kurucos cikkeket, amiben bizonyíthatóan, vagy egyértelműen hazudtak!

Első körben linkeljetek egyet. Mivel a "hiteltelen" és "hazug" hírportálon évek óta napi több tucat cikk jelenik meg egész biztos, hogy nem lesz nehéz dolgotok...

2010. okt. 19. 13:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!