A gyermekvédelmi törvény védi jelenleg a gyerekeket az LMBTQ tanokkal szemben?
Így kellett volna:
A nemi identitást lehet befolyásolni gyermekkorban, vagy nem?
Igen, lehet.
Befolyásolhat egy LMBTQ propaganda anyag egy gyerket vagy nem?
Igen, befolyásolhat.
Inkább megfordítanám a dolgot.
Mutass 1 olyan kutatást ami nem ezt mondja.
De te magad is leírtad:
"A kérdésre visszatérve, nincs konkrétan meghatározott oka, hogy miért alakul ki homoszexualitás, több elmélet van, a legvalószínűbb hogy a terhesség alatt a magzatot ért, anyában végbemenő hormonális változások tehetnek róla, ugyanis csak környezeti, vagy csak genetikai magyarázat NINCS."
Kell rá hajlam is, de a kérdés úgy lett felrakva hogy ezt feltételzve kell választ adni.
Így a te válaszodat is elfogadottnak tekintem. Csak nem merted kerek perec leírni, nekem ez nem volt szimpatikus.
Szóval linkelné nekem olyan kutatást, ami kihagyja a környezeti ráhatást?
Amúgy kíváncsiságból feltettem a kérdést a mesterséges intelligenciának is. Bemásolom ide a választ:
Amit fontos megjegyezni, az az, hogy a környezeti hatások valóban befolyásolhatják a gyermek szexuális orientációját, különösen, ha azok ellentétesek a gyermek saját érzéseivel és önismeretével. Ha egy olyan gyermek számára, aki úgy érzi, hogy heteroszexuális, homoszexuális irányú nyomás éri, az valóban befolyásolhatja a gyermek szexeuális identitását vagy stresszes és önértékelési problémához vezethet.
#53 “0%
Inkább megfordítanám a dolgot.
Mutass 1 olyan kutatást ami nem ezt mondja.”
Tehát nem szabad kérdezni, hogy támaszd alá az állításod forrással, csak AI segítségével megy? És még az sem adott konkrét kutatást? Érdekes….
#53 (tegnap 2023.10.15. 21:36)
személyes tapasztalatot elfogadsz validnak?
transznemű vagyok, gyerek ként "fura"gyerek voltam mindig is. a kamaszkor kezdetén tudasult bennem hogy mi a helyzet, próbáltam magamra erőltetni az elvárt mintát, nem ment.
23-25 lehettem mure elfogadtam
m agam, hogy vagy beteszek mindent egy lapra vagy dobom a potot (poker hasonlat), 28 voltam mikor belevágtam 30 lettem mire minden papírokat, megkaptam, aztàn jött Semlyên agymenése- törvényileg tiltotta be higy önmagamként boldog legyek.
közel 4 év pereskedés 3 megnyert per de végre megkaptam a nevem (éllyél át egy ilyet) minden szakvêlemem megvan (pszichiáterek pszichologus iü szakêrtők)
te megsértettél, az olvasott dolgaid alapján itêlkezel tapasztalat/ismeret nélkül
Niki
Mint írtam, nem is találnál más jellegű kutatást.
Gondolom te is tudsz keresni a google keresővel.
De azért lásd milyen jó szívem van, adtam linket, amin keresztül ha szeretnéd át tudod olvasni a teljes kutatási anyagot.
Szívesen...
1. Hogyan sértettelek meg?
2. Személyes tapasztalatod mit akar bizonyítani/cáfolni?
Szerintem nagyon nem érted miről is beszéltem.
#57 az első link, egy olyan kutatásra hivatkozik, ami ma már nem létezik:
Valószínűleg azért mert szakmaiatlan? Én is tanultam genetikát, nagyon nem tart még ott hogy ilyen géneket felfedezzenek, vagy ha megtették volna, most kaptak volna érte Nobelt.
Ugye nem várod, hogy a pesti srácokat meg a mandinert hiteles szakmai forrásnak vegyem? 😂😂😂😂
Miért nem veszed hiteles forrásnak?
#59 1, nem szakmai folyóiratok
2, nem független sajtó
3, alap nélkül harsogja amit a Fidesz mond.
Miért kéne annak vennem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!