Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisok és a "független-...

A liberálisok és a "független-objektív" újságírók miért szélsőjobbosozzák és neonácizzák a hazafiakat?

Figyelt kérdés

Én pl. a Betyárseregtől még nem hallottam olyat, hogy valami illegálisat csinált volna, összevertek volna valakit stb.

Szerintem az antifák sokkal erőszakosabbak. Annyira aljasak, hogy többen támadnak meg egy fegyvertelen embert... Ezt láthattuk itthon is februárban. A Hammerbandéról meg ne is beszéljünk...

Néha a "független-objektív" sajtó,a 444,a Mérce és a Telex tényleg a legalja...

2023. okt. 6. 21:38
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
51%

9.

A képen az egyik az vérbeli cigo, akkor meg hogy lehetnek nácik ??

2023. okt. 6. 22:27
 12/32 anonim ***** válasza:
32%

A liberális fogalmat a mai libsiknek nevezettek csak bitorolják.

Széchenyi is liberális volt.

Vajon mennyi közük van egymáshoz a mostani, annak mondottakkal.

Márpedig ő már majd 200 éve élt.

2023. okt. 6. 22:48
 13/32 anonim ***** válasza:
59%
#3 Nahát, teljesen úgy gondolom, ahogy te! Én is liberálisnak vallom magam, de nekem is sok már az, hogy a "liberálisok" megmondják, hogy mi a normális, mit szabad/nem szabad mondani, csinálni, gondolni. Illetve gondolni még talán szabad, mert én már kaptam meg, hogy az rendben van, hogy a The Witcher sorozatba - ami középkori lengyel mitológián alapszik - szerintem nem illenek bele a négerek, de én ezt ne mondjam ki, ne írjam le, ne beszéljek erről, mert sértő. És mondom WTF??!!
2023. okt. 6. 22:58
 14/32 anonim ***** válasza:
81%
A gyűlölet gyűlöletet szül, ezt minden szempontból fontos megjegyezni. És a gyűlöletre épített ostoba ideológiák károsak. Sajnos ránk, magyarokra kifejezetten jellemző, hogy még azért is képesek vagyunk gyűlölni a másikat, mert másképpen gondolkodik. Lásd szélsőbalos-szélsőjobbos ellentét. Illetőleg az úgynevezett "hazafiak" ugyan mitől lettek azok? Gondolom véletlenül sem attól, hogy kinyilvánították és magukra is vállalták a radikális jobboldali nézeteiket. Divatnácik.:D Kőbányán meg összefosnák magukat egy átlagos estén.
2023. okt. 7. 00:07
 15/32 A kérdező kommentje:

Összefosnák magukat?

A betyárseregesek, akik erőemelők és jártasak a küzdősportok terén?

Lol.

Hihetetlen, hogy itt is mennyi ostoba ember van...

Ezek a "divatnácik" nem követtek el bűncselekményt, nem támadnak cigányokra vagy zsidókra.

Az antifa az, ami sokkal agresszívabb. Nemrég Törökországban volt egy kurd öngyilkos merénylő...

A Hammerbandéról is érdemes olvasni, mennyire aljasak.

2023. okt. 7. 06:30
 16/32 anonim ***** válasza:
71%

Lehetne annyi gerince ezeknek a "hazafiaknak", hogy felvállalják, hogy homofóbok és rasszisták, mert, semmi másról nem szól az ő politikai kommunikációjuk, mint, azokról, akik nem fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak, igen, nők included.

Nekem személy szerint, semmi problémám, ha valaki konzervativ és azt meg tudja indokolni, vagy érvekkel fel alá tudja támasztani, de, amit ma a többség konzervativ, jobboldaliságnak hiv, az sajnos valóban kimerül a fent megnevezett cimszavakban, talán még az alusityakos konteóhivőséget raknám bele pluszba.

2023. okt. 7. 06:42
 17/32 anonim ***** válasza:
65%
#15/kérdező, ez mind nagyon szép és jó, csak nincs köze a valósághoz, és hitelesen nem is támasztható alá. Segítek, a hitelesség nem egy bármilyen médiából elérhető információn alapul, hanem például a tudományos módszertan képviselői által publikált tanulmányokban, például statisztikákkal alátámasztva. Tényleg elképesztő, hogy mennyien tájékozatlanok, ostobák és könnyen manipulálhatóak, veled az élen. Mondtak valami neked tetsztőt, és akkor számodra rögvest az az etalon. A sötétség netovábbja, és van képed másokat ostobának nevezni. Lol. Az általad emlegetett neonácik pedig bizonyára a jótündér gyermekei, mi mások is lennének ugyan.xD
2023. okt. 7. 07:00
 18/32 anonim ***** válasza:
62%

Lehet hogy neked nem tetszik ez a szó, de az emberek ezt a kifejezést használják a szkinhedekre, hungaristákra, stb.

A közös ezekben az egyen öltözet, (vagy jellegében hasonló), bakancs, egymástól tanult viselkedésminták használata, szélsőjobbos jelképek használata, csapatba verődés az erő demonstrálásához és az ellenfeleik megfélemlítésére.

Ezeket az embereket nevezi a köznép náciknak, szkinhedeknek.

Neked lehet van más szavad rájuk, de egy tőről fakad az összes.

2023. okt. 7. 07:27
 19/32 anonim ***** válasza:
32%
Mert nem tudják, mit jelent a náci szó, és mert nincsenek érveik a magunkfajtákkal szemben - amit megértek, a valóság ellen nehéz érvelni -, így hát marad a jól bevált náci kártya.
2023. okt. 7. 07:42
 20/32 anonim ***** válasza:
70%

Marketing szempontjóból hazafinak nevezik magukat, de emellett még ott van az etnikai és szexuális kisebbségek kriminalizálása, démonizáláésa is, ami miatt joggal vannak neonácinak nevezne. Nem mintha a nacionalizmus egy egészséges dolog lenne, a normális haza- és népszeretet a patriotizmus.

Utána néztem ennek a Hammerbandének, tiszta fideszes szennyoldalak sipákolnak miatta. Amúgy nem értem, miattuk és antifa miatt miért van ennyi sírás a neonáciknál. Kb. ugyanazt csinálják, mint ők, csak inverzben.

2023. okt. 7. 11:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!