A liberálisok és a "független-objektív" újságírók miért szélsőjobbosozzák és neonácizzák a hazafiakat?
Én pl. a Betyárseregtől még nem hallottam olyat, hogy valami illegálisat csinált volna, összevertek volna valakit stb.
Szerintem az antifák sokkal erőszakosabbak. Annyira aljasak, hogy többen támadnak meg egy fegyvertelen embert... Ezt láthattuk itthon is februárban. A Hammerbandéról meg ne is beszéljünk...
Néha a "független-objektív" sajtó,a 444,a Mérce és a Telex tényleg a legalja...
9.
A képen az egyik az vérbeli cigo, akkor meg hogy lehetnek nácik ??
A liberális fogalmat a mai libsiknek nevezettek csak bitorolják.
Széchenyi is liberális volt.
Vajon mennyi közük van egymáshoz a mostani, annak mondottakkal.
Márpedig ő már majd 200 éve élt.
Összefosnák magukat?
A betyárseregesek, akik erőemelők és jártasak a küzdősportok terén?
Lol.
Hihetetlen, hogy itt is mennyi ostoba ember van...
Ezek a "divatnácik" nem követtek el bűncselekményt, nem támadnak cigányokra vagy zsidókra.
Az antifa az, ami sokkal agresszívabb. Nemrég Törökországban volt egy kurd öngyilkos merénylő...
A Hammerbandéról is érdemes olvasni, mennyire aljasak.
Lehetne annyi gerince ezeknek a "hazafiaknak", hogy felvállalják, hogy homofóbok és rasszisták, mert, semmi másról nem szól az ő politikai kommunikációjuk, mint, azokról, akik nem fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak, igen, nők included.
Nekem személy szerint, semmi problémám, ha valaki konzervativ és azt meg tudja indokolni, vagy érvekkel fel alá tudja támasztani, de, amit ma a többség konzervativ, jobboldaliságnak hiv, az sajnos valóban kimerül a fent megnevezett cimszavakban, talán még az alusityakos konteóhivőséget raknám bele pluszba.
Lehet hogy neked nem tetszik ez a szó, de az emberek ezt a kifejezést használják a szkinhedekre, hungaristákra, stb.
A közös ezekben az egyen öltözet, (vagy jellegében hasonló), bakancs, egymástól tanult viselkedésminták használata, szélsőjobbos jelképek használata, csapatba verődés az erő demonstrálásához és az ellenfeleik megfélemlítésére.
Ezeket az embereket nevezi a köznép náciknak, szkinhedeknek.
Neked lehet van más szavad rájuk, de egy tőről fakad az összes.
Marketing szempontjóból hazafinak nevezik magukat, de emellett még ott van az etnikai és szexuális kisebbségek kriminalizálása, démonizáláésa is, ami miatt joggal vannak neonácinak nevezne. Nem mintha a nacionalizmus egy egészséges dolog lenne, a normális haza- és népszeretet a patriotizmus.
Utána néztem ennek a Hammerbandének, tiszta fideszes szennyoldalak sipákolnak miatta. Amúgy nem értem, miattuk és antifa miatt miért van ennyi sírás a neonáciknál. Kb. ugyanazt csinálják, mint ők, csak inverzben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!