Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisok és a "független-...

A liberálisok és a "független-objektív" újságírók miért szélsőjobbosozzák és neonácizzák a hazafiakat?

Figyelt kérdés

Én pl. a Betyárseregtől még nem hallottam olyat, hogy valami illegálisat csinált volna, összevertek volna valakit stb.

Szerintem az antifák sokkal erőszakosabbak. Annyira aljasak, hogy többen támadnak meg egy fegyvertelen embert... Ezt láthattuk itthon is februárban. A Hammerbandéról meg ne is beszéljünk...

Néha a "független-objektív" sajtó,a 444,a Mérce és a Telex tényleg a legalja...

2023. okt. 6. 21:38
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
57%
Mert a szélsőjobberek attól azok, hogy utálják a cigányokat, zsidókat, meg úgy kb. mindenkit, aki nem fehér mint a fal. Magyarul nácik.
2023. okt. 6. 21:46
 2/32 anonim ***** válasza:
34%
Ezek azért kapják a fizetésüket, hogy minél jobban pusztítsák a társadalmat, a nemzetállamokat. Magasabb szinten lévők még nagyobb károkat tudnak okozni pl: bevándorlók szállítása Afrikából és a közel-keletről növelve a bűnözést gettósodást. Szóval ezek a szélsőbalosok csak szimplán agyalágyultak vagy kilóra megvett árulók, ügynökök. De kik állnak a legfelsőbb szinten kiknek érdekük a rombolás? Ezen érdemes elgondolkozni.
2023. okt. 6. 21:46
 3/32 anonim ***** válasza:
70%

Ezek nem liberálisok, hanem kultúrmarxisták. A valódi liberálisok szabadelvűek, szólásszabadság pártiak és azon a véleményen vannak, hogy bárki szabadon elmondhassa a véleményét még ha nem is értenek egyet.

A telex,mérce és ehhez hasonlók a cancel culture hívei,akik pont hogy a klasszikus liberalizmus ellentétét képviselik, ahol azt is be akarják korlátozni,hogy ki miről beszélhet.

Én liberálisnak vallom magam és nem értek egyet semmilyen szinten a 444,telex,mérce és hasonlók írásaival, sajnos az ilyenek miatt már szitokszó lett a "liberális" kifejezés,mert olyanok is így hívják magukat,akik az ellenkezőjét képviselik.

Nem szeretem a betyársereget és társait sem, velük se értek egyet semmiben, de nem tiltanám be őket, felőlem mondják el ők is a véleményüket, amíg erőszakot nem követnek el,addig részemről azt csinálnak amit akarnak.

2023. okt. 6. 21:54
 4/32 A kérdező kommentje:

Szerintem az antifa sokkal károsabb.Nemzetellenes ideológiákat nyomatnak.Ami nekik magyar, az kurvára fáj nekik.

Aki a magyar érdekeket nézi, az nem náci, hanem hazafi.

A Betyárseregtől még nem láttam olyat, hogy cigányokat és zsidókat írtanának ki, szóval nem nácik.

A cigányok iránt érzett ellenszenv pedig teljesen érthető, mert tettek érte.

Gyakorlatilag az egész világon utálják őket.

2023. okt. 6. 21:56
 5/32 anonim ***** válasza:
44%

"a hazafiakat"

🤣🤣🤣🤣🤣

2023. okt. 6. 21:59
 6/32 anonim ***** válasza:
43%

1.

Itt volt már szavazás és a legtöbb lipsi is utálja ezeket!

Akkor te is egy mocskos náci vagy?

3.

És mi van akkor, ha a cigóknkovetnek el erőszakot?

2023. okt. 6. 21:59
 7/32 A kérdező kommentje:
3-as.Részben igazad van, csak ezek a kultúrmarxisták liberálisnak nevezik magukat, akik képtelenek kultúráltan elfogadni mások véleményét.
2023. okt. 6. 22:00
 8/32 anonim ***** válasza:
73%

"A Betyárseregtől még nem láttam olyat, hogy cigányokat és zsidókat írtanának ki, szóval nem nácik."

"Hitler programja az egy tökéletes politikai mű."

"Gyűlölök. Amikor már így szemem elé tárult hogy nyilván a világgazdasági válságról csak a zsidók tehetnek..."

https://www.youtube.com/watch?v=BDk4g6-XRy0&t=54s

2023. okt. 6. 22:09
 9/32 anonim ***** válasza:
71%

[link]

A vörös galléros pali pólóján a "Vér és Becsület" neonáci banda logója.

A Betyársereg olyan neonáci szervezet mint a huzat, és aki ezt cáfolni próbálja az egyszerűen hazudik. Még a saját tagjaik sem titkolják hogy neonácik, te miért akarod megmagyarázni hogy nem azok?

2023. okt. 6. 22:12
 10/32 anonim ***** válasza:
61%
Kérdező a következő kérdésed majd arról írod ki, hogy "miért nácizzák hitlert, nem is volt nácik, csak a liberálisok találták ki"?
2023. okt. 6. 22:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!