Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nm vicces, hogy ugyanazok...

Nm vicces, hogy ugyanazok ócsárolják a keresztényeket, akik ugyanakkor normálisnak tekintik, hogy valaki férfiként nőnek képzeli magát?

Figyelt kérdés

Mondják, hogy csak a hülye hisz abban, hogy az égből egy szakállas öregúr dirigál (amúgy aki így képzeli el Istent, arra tényleg illik ez a jelző). De ezzel párhuzamosan harcosan kiállnak az olyan mentális betegek mellett, akik más neműnek képzelik magukat, vagy más fajúnak:

https://www.youtube.com/watch?v=IQZJOz3QQTg

2023. okt. 4. 11:25
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

"Na nézzük csak, a tudomány már képes arra hogy kukiból nunit csináljon vagy nuniból kukit."

A tudomány soha nem lesz képes erre. Annyit tud csinálni, hogy a kukiból nunira hasonlító valamit csinál. Aztán hátha lesz hozzá bárkinek gusztusa.

2023. okt. 5. 10:45
 32/38 anonim ***** válasza:
0%
9-es: hát ez jó nagy K. O., talált, süllyedt! :DDD
2023. okt. 5. 10:45
 33/38 valaki : ***** válasza:
32%

Szerintem, aki ilyet mond, épp olyan hülye. Isten szerintem ha létezik, nem egy öregúr :D A keresztény Isten, Allah, Brahma-Visnu-Siva, az összes egyiptomi meg görög isten, még Jehova is akkor ugyanaz a dolog, csak a különböző vallások máshogy nevezik, mást kerítettek köré, a politeisták szétosztották a feladatköreit.

Szerintem nagyon ki van sarkítva, hogy öregúr dirigál, aki pedig ilyeneket beszél, az vallásellnes. Én sem vagyok vallásos, de elfogadom, hogy valaki az, nem tartom hülyének mindaddig, ameddig nem érzi magát különbnek, mint más vallásúak vagy vallástalanok. Vagy nem érzi magát felhatalmazva a vallás által, hogy bántson másokat.

Ennek semmi köze nincs az lmbtq cuccokhoz. De ebben az esetben is hasonló a helyzet. Igen, el kell fogadni hogy valaki nővé műtteti magát, a fiúkat szereti. Szeretni nem kell, elfogadni, bele nem kötni igen, mert éppen annyira magánügy, mint a vallás. És ide is igaz, hogy vannak kivételek, pl nem kell elfogadni a provokatív lmbtq-sokat, én is láttam tangás férfit a prideon (igaz, Londonban), de ebből volt három a több ezres tömegben. Ezt nem kell elfogadni, túl messze ment (mint a fanatikus vallásos). Továbbá természetesen nem kell elfogadni, ha valaki túl fiatal embereket szeret, de azt még az lmbtq is elítéli.

A kettő ott kapcsolódik össze, hogy egyesek a Bibliára hivatkozva ítélik el a melegséget, stb.

Elolvastam, tényleg benne van egy ilyen rész, illetve továbbra is sokan (nemcsak keresztények) ragaszkodnak a régi családmodellhez, ami jó, de a többit el is ítélik. Holott ez már az lmbtq előtt is hülyeség volt, nem tudom mikor kezdtek el tömegével lelépni az apukák, de sok olyan család volt régen is, ami csonka. Mostmár van fiú-fiú család is. Emiatt pedig visszatámadás van, hogy buták a keresztények, mert miben hisznek.

Inkább szerintem közelíteni kell a kettőt, mert így senki sem hülye, de mindenki az

2023. okt. 6. 06:43
 34/38 A kérdező kommentje:
33: a probléma az, hogy amire te azt írod, hogy nem kell elfogadni (tangás fickó meg a többi elmebeteg), azt szerintük ugyanúgy el kell. Nem hiába vonulnak ők is háborítatlanul a "normális" homokosok közt.
2023. okt. 6. 08:34
 35/38 anonim ***** válasza:
94%

A poén forrás valahol ott van kedves kérdező hogy a vallásosak ugyanolyan elmebetegek mint amilyennek a transzokat akarják beállítani. Ehhez hozzáadódik hogy még papolnak mellé a "normalitásról", ami még egy internet nélküli világban eladható dolog volt (szódával, mert gondolkodó emberek akkor is voltak), de azóta?

Persze, szerintem a 600 nem megléte is kicsit komikus, de Ti is azok vagytok. Gondolj már bele az íróniába... Kigúnyolod a transz embert a hitéért magával kapcsolatban, de a tiéd miben is jobb? XDDD Csak az elmebaj skálának egy másik pontján ücsörögsz.

2023. okt. 6. 10:11
 36/38 A kérdező kommentje:

"A poén forrás valahol ott van kedves kérdező hogy a vallásosak ugyanolyan elmebetegek mint amilyennek a transzokat akarják beállítani."

Sokat elárul a megfogalmazás. Tehát a transzok nem elmebetegek, csak azoknak akarják őket beállítani? Ez elég árulkodó arra nézve, hogy hova húzol.

Az internet megléte miben változtat? Ott van fenn a megkérdőjelezhetetlen igazság a transzokról meg a magát helikopternek képzelő őrültekről, vagy mi?

Azt meg honnan vetted, hogy én vallásos lennék? Templomot évente egyszer látok belülről Szilveszterkor, akkor is szüleim miatt megyek el. Ettől még viszont tény marad, hogy az emberek 60 millió éve folyamatosan hisznek a felsőbb erőben vagy így vagy úgy kultúrától és földrajzi helytől függetlenül, az viszont kb. egy 10 éve létezik, hogy amit te kitalálsz magadnak, pl. hogy őzike vagy, arra bólogatni kell, különben náci vagy.

Melyik nagyobb baromság szerinted?

2023. okt. 6. 10:19
 37/38 anonim ***** válasza:
100%

"Sokat elárul a megfogalmazás. Tehát a transzok nem elmebetegek, csak azoknak akarják őket beállítani? Ez elég árulkodó arra nézve, hogy hova húzol."

Én speciel nem vagyok se transz, se LMBTQ, de még csak kíváncsi hetero se. Nem tudom milyen lehet azt megélni, hogy rossz testbe vagy zárva. De még ha a jelenlegi pszichológia szakirodalmat teljesen figyelmen kívül hagyjuk, akkor is jobban tudok vele azonosulni bármikor, yes, mint az emberek millióinak haláláért felelős keresztény vallással és egyházzal. A vallás amúgy egy működőképes koncepció lehetne, csak értelmi fogyatékosokkal van tele, akik valami egészen másra használják.

"Az internet megléte miben változtat? Ott van fenn a megkérdőjelezhetetlen igazság a transzokról meg a magát helikopternek képzelő őrültekről, vagy mi?"

Nem, csak gyorsabban terjed az információ és nagy sávon elérhető, így a kereszténység minden képmutatása egy kattintásra elérhető. Innentől kezdve pedig k#rvára hiteltelen a normalitásról papolni.

"Ettől még viszont tény marad, hogy az emberek 60 millió éve folyamatosan hisznek a felsőbb erőben vagy így vagy úgy kultúrától és földrajzi helytől függetlenül, az viszont kb. egy 10 éve létezik, hogy amit te kitalálsz magadnak, pl. hogy őzike vagy, arra bólogatni kell, különben náci vagy.

Melyik nagyobb baromság szerinted?"

Mindkettő baromság, de szívesen megnézném találsz-e egyetlen olyan példát, ahol valaki őzikének mondta magát. Attól hogy valami régi, az nem biztos, hogy jó. Pár száz évig a nők helyzete milyen volt? Szerinted hány hasonló kiáltott apokalipszist és a "normális családmodell felbomlást" amikor ők szavazati jogot kaptak? Segítek, sok. Ugyanez a több száz év utáni rabszolga felszabadítás. 60 millió éve pedig nincs ember a Földön, de gondolom az ilyen költői túlzás akart lenni.

Mondom mi az, amin én baromi jót szoktam nevetni: A oldal lesz a konzervatív, B meg az LMBTQ.

A oldal kiemel egy szélsőséget a B oldalról, és azzal legitimálja a saját létét és ítéli el az egész B oldalt. Ezek után sírva és felháborodva számon kéri a B oldaltól ugyanezt, hogy miért van ő kollektíven lenácizva.

Sajna így működik a jelen társadalom.

2023. okt. 6. 10:59
 38/38 valaki : ***** válasza:
94%

Kérdező, a 33-as vagyok

Nem értek egyet, nekem rengeteg meleg barátom van, abnormálisnak tartják a nyilvános helyen tangázókat, az egymást nyaló párokat (akár meleg, akár heteró)

Ha nem így gondolnák ezeket a kérdéseket, nem lennének a barátaim,mert akkor gondolom hogy már láttam volna őket tangában vagy ilyesmi

Amiről te beszélsz, az szerintem nem az lmbtq-s, hanem szimplán a hülye ember

2023. okt. 6. 14:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!