Vicces, hogy a lakosság ajvékol az üzemanyagárak miatt, de azt nem tudták volna megmondani egy riportban, hogy mennyivel kerül ma többe 1 teli tank, mint 1 éve? Tehát van ott pénz bőven, csak fizetni nem akar (sokat) a furikázásért...
Figyelt kérdés
2023. szept. 27. 18:08
1/10 anonim válasza:
Nem értem az összefüggést. Tehát ha nem emlékszem arra,hogy mennyibe került "X" termék 1 éve akkor most ne legyek felháborodva az árán?
Elég furcsa gondolkodás mód. Szerintem nem sokan tudják hogy pontosan mennyi volt már 1 éve a benzin. Én is csak a hatósági ár miatt tudom hogy 480 körül. De a hatósági nélkül árát én sem tudom. De ettől még zavar hogy most ilyen drága. És azért nem tudták az emberek mert nem a drágábbat tankolták hanem a hatósági árasat.
2/10 anonim válasza:
Tényleg nagyon vicces ez a lakosság.
"Tehát van ott pénz bőven ..."
Hol? Azoknál, akik ajvékolnak, vagy azoknál, akik furikáznak, vagy Nálad, amiért ilyen okosakat kérdezel?
3/10 anonim válasza:
Nem ajvékol senki, csak szeretne minél kevesebbet fizetni, mostbtalán megy is lejjebb a világpiaci ár.
7/10 anonim válasza:
Lehet, hogy nem is annyira idióta, mert "van ott pénz bőven ...".
8/10 anonim válasza:
Persze a kormánytagoknál biztos xd a lakosságnál nemigen
9/10 Koplárovics Béci válasza:
Te mennyivel vagy birkább, mint 1 éve?
10/10 anonim válasza:
Korán kezdted ma az alkoholizálást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!