Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A börtönbezárt emberek megszav...

A börtönbezárt emberek megszavazzák a kormányt amelyik börtönbe zárja őket kb a semmiért. Szerintetek ez nem vicces vagy tragikus?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Börtönbe zárnak embereket mert a gyerekük lóg a suliból, de 97%-al megszavazzák azt a kormányt amely így bánik velük.

2023. márc. 16. 09:33
A kérdező szavazást indított:
lipsi vagyok és nem találom viccesnek
lipsi vagyok és viccesnek találom
illipsi vagyok és nem találom viccesnek
illipsi vagyok és viccesnek találom
egyéb vagyok és nem találom viccesnek
egyéb vagyok és viccesnek találom
4 szavazat
 1/7 A kérdező kommentje:
Tornanádaska a település neve
2023. márc. 16. 09:36
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Nem a kormány szokott börtönbe zárni embereket...
2023. márc. 16. 09:40
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem, de a kormány hozza a törvényeket ami alapján börtönbe zárják őket.

Ha jól számolom arra költünk adóforintokat, hogy a társadalom alján lévő emberek ott is maradjanak, sőt ha lehet még mélyebre süllyedjenek, a gyerekükkel együtt. Egy bebörtönzött napi 15 ezer forint az adófizetőknek.

2023. márc. 16. 09:44
 4/7 anonim ***** válasza:
22%
Sok minden miatt kritizálom ezt a kormányt, de akinek notóriusan lóg a gyereke a suliból, nagyon helyeslem, hogy börtönbe zárják. Ha ez ennek a kormánynak köszönhető, akkor ebben abszolút mellettük állok!
2023. márc. 16. 10:20
 5/7 A kérdező kommentje:

Én valahogy nem látom, hogy az anyuka/apuka börtönbezárása és az azzal való fenyegetés jelentősen javítaná a gyerek iskolába járási hajlandóságát.

A pénzt amit börtönre, rendőrre, jogászra, stb költenek (plusz ha van a bebörtönzött kiesett munkája) vélhetően hatékonyabban is el lehetne költeni a probléma megoldása érdekében.

2023. márc. 16. 10:28
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

1. Nem pénzbüntetés, hanem bírság. Nem mindegy!

2. Nem börtön a végrehajtási fokozat, hanem fogház. Ez is fontos részlet!

3. Nem szabadságvesztésre ítélik őket, hanem önként döntenek arról, hogy nem fizenek, inkább bevonulnak. Ez pedig a leglényegesebb!

2023. márc. 16. 11:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

"a gyerek iskolába járási hajlandóságát"

A gyereknek akkor lesz hajlandósága, ha anyuka/apuka kézen fogja és elviszi az iskolába. Teljesen jogos, hogy a szülőket szankcionálják. El is kell venni tőlük, ha nem adják meg a lehetőséget (!!!) a gyereküknek, hogy iskolába járjon és többre jusson, mint ők.

2023. márc. 16. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!