Nm vicces, hogy ugyanazok ócsárolják a keresztényeket, akik ugyanakkor normálisnak tekintik, hogy valaki férfiként nőnek képzeli magát?
Mondják, hogy csak a hülye hisz abban, hogy az égből egy szakállas öregúr dirigál (amúgy aki így képzeli el Istent, arra tényleg illik ez a jelző). De ezzel párhuzamosan harcosan kiállnak az olyan mentális betegek mellett, akik más neműnek képzelik magukat, vagy más fajúnak:
https://www.youtube.com/watch?v=IQZJOz3QQTg
Tehát te így szereted az embereket.
Lehülyézed és lenézed őket.
Akkor mit mondasz azokra, akiket utálsz? :D
"Mondják, hogy csak a hülye hisz abban, hogy az égből egy szakállas öregúr dirigál "
Biztos vagyok benne, hogy sokan vannak olyanok is, akik szintén így gondolják, de közben abszolút hidegen hagyja őket a gender téma. Az, hogy te szalmabábozol kérdező és csoportokat próbálsz vélt ismérvek alapján összeugrasztani mindenféle konkrétumok nélkül, az az egyéni bajod.
"Mondják, hogy csak a hülye hisz abban, hogy az égből egy szakállas öregúr dirigál"
Hisz ez így van nem? Nektek fiddereknek egy pocakos kis ember dirigál az M1-ből meg a Kossuth rádióból.
"Így van, a keresztény ember szeret benneteket. "
Kérdező, ezek szerint te nem vagy keresztény, hiszen a @4 válaszodban deklaráltan leszögezted, hogy te utálod az LMBT embereket.
Keresztény vagyok, vannak akik ócsárolnak, de ez teljesen független attól, hogy milyen neműnek képzeli magát.
Magát nőnek képzelő férfival személyesen még életemben nem találkoztam, internetes fotelhuligánokkal és provokatív videókészítőkkel meg nem foglalkozom.
6 igen, csak épp nekünk liberálisoknak nem a kereszténységgel van a problémánk, mert Nyugaton ők is elfogadók-a Biblia is ezt tanítja. Írországban meg Skóciában van egyházi melegházasság is.
Nekünk az álkeresztény szélsőjobboldali magyar kormánnyal van a problémánk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!