Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Minek köszönhető, hogy a...

Minek köszönhető, hogy a liberálisok már nem adnak a statisztikára, sokkal inkább mérvadó számukra mint mond egy rokon vagy haver, aki állítólag Svédországban él?

Figyelt kérdés
Mostanában egyre gyakrabban találkozok ezzel.
2023. okt. 1. 08:42
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Hát az is maradsz, az szinte biztos, ha szerinted a matematika szubjektív 🤣🤣🤣
2023. okt. 1. 10:52
 32/37 anonim ***** válasza:
Még egyszer visszakérdezek, hol állítottam azt, hogy a matematika szubjektív? Hogy jön ez ide? Egyébként pedig provokáld a nagyraméltó felmenőidet.
2023. okt. 1. 10:58
 33/37 anonim ***** válasza:

28

Te csak ne csipogj itt feltételezésekről, amikor mindenkire köpködsz, aki szerint Svédország nem maga a földi paradicsom. Definíciókat meg rajtam te ne kérj számon. Főleg azok után ne, hogy azt próbáltad beadni, hogy napjainkban a liberalimzus ugyan olyan mint 40 évvel ezelőtt.

2023. okt. 1. 19:19
 34/37 anonim ***** válasza:
Mert különben mi lesz? Egyébként nem fáj?
2023. okt. 1. 19:24
 35/37 anonim ***** válasza:

34

Nekem miért fájjon, ha a lexikális tudásod gyenge és hazudozol mellé? Az nekem csak jó, ha ilyen figurák erősítik az ellenzéki szavazótábort.

2023. okt. 1. 19:28
 36/37 anonim ***** válasza:
Na, menjél és tologassad szépen a csattogós lepkédet, vagy keress magadnak másik játszótársat, mert én meguntam a baromságaidat.
2023. okt. 1. 19:36
 37/37 anonim ***** válasza:

36

Na végre.

2023. okt. 2. 09:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!