Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Minek köszönhető, hogy a...

Minek köszönhető, hogy a liberálisok már nem adnak a statisztikára, sokkal inkább mérvadó számukra mint mond egy rokon vagy haver, aki állítólag Svédországban él?

Figyelt kérdés
Mostanában egyre gyakrabban találkozok ezzel.
2023. okt. 1. 08:42
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
70%
Annak, hogy általánosítasz.
2023. okt. 1. 08:46
 2/37 anonim ***** válasza:
73%

Már megint!

A "liberálisok" mindegyike rendelkezik svédországi rokonnal, vagy haverral?

Egyébként a sajtóban közölt "statisztikák" botrányosak. A statisztika tudományához kevés közük van.

2023. okt. 1. 08:47
 3/37 A kérdező kommentje:

2.

Az a baj, hogy svéd bűnügyi oldalakon is ez van.

De gondolom nem tudják összeszámolni hány robbantás volt 🤣🤣🤣

2023. okt. 1. 08:50
 4/37 anonim ***** válasza:
74%
Svédországban például már a hadsereget is be kellett vonni abba, hogy kezelni tudják a bevándorlók miatt kialakult társadalmi krízist. Viszont mivel a magyar nép számottevő része totálisan tájékozatlan a különféle ideológiák lényegeit tekintve, így irreleváns a válaszom is. A liberalizmus per definitionem lényegével sem vagy tisztában, ahogyan a többivel sem, de ugye a propaganda által a torkodon lenyomott baromságot sokkal egyszerűbb visszaokádani, minthogy elolvasnál néhány könyvet, és képbe kerülnél. Honnan veszed ezt? A médiából. Mi irányítja a médiát? Javarészt a politika (itt legalábbis).
2023. okt. 1. 08:52
 5/37 A kérdező kommentje:

4.

Szerintem inkább azon lázadozz, hogy ezek az emberek magukat liberálisnak vallják.

2023. okt. 1. 08:57
 6/37 anonim ***** válasza:
85%

A svéd statisztikákkal az a baj, hogy ott ha rá nézel engedély nélkül egy hölgy fenekére már belekerül a statisztikába, mint nemi erőszak. Míg keleti országokban a rendőr még a tényleges áldozatot is megalázza, kiröhögi és hazaküldi, nem kerül be a statisztikákba.

Ezzel nem azt mondom, hogy semmi baj nincs Svédországban. Csak azt, hogy az eltérő hozzáállás, az eltérő törvények, a bűnfelderítések eltérő mértéke stb miatt nem igazán lehet összevetni egy svéd bűnügyi statisztikát pl egy magyarral, egy Pakisztánival meg végképp nem.

2023. okt. 1. 09:03
 7/37 anonim ***** válasza:
30%

#5 nem akartam idáig süllyedni, de úgy látom, szükséges.

[link]

Ezt olvasd el például, és a rendkívüli intelligenciádnál fogva használd ezzel kapcsolatban az absztrakciót és a reflexiót. Ha ez nem megy, vagy netán nem is érted, akkor felesleges is vitatkozni veled erről.

2023. okt. 1. 09:03
 8/37 A kérdező kommentje:

"svéd statisztikákkal az a baj, hogy ott ha rá nézel engedély nélkül egy hölgy fenekére már belekerül a statisztikába, mint"

Az a baj, hogy jelen esetben lövöldözés és robbantásról van szó, de nem baj. Gyenge próbálkozás volt. Kritikán aluli

2023. okt. 1. 09:07
 9/37 A kérdező kommentje:

"em akartam idáig süllyedni, de úgy látom, szükséges."

Jól van, köszönjük szépen ezt a gyenge terelést.

Sajnos ez se jött be.

2023. okt. 1. 09:08
 10/37 anonim ***** válasza:
39%

Magyarországon is volt robbantás nem rég, még rendőr is meghalt. Ha ezt a hírt kiragadja egy külföldi, akkor ugyan úgy rámondhatja Magyarországra, hogy itt áldatlan állapotok vannak és terror fenyegetéség.

Ezért nem szerencsés a sajtó által hozzád eljuttatott egy-egy hírből véleményt formálni egy egész országról. Voltam tavasszal Göteborgban és Malmöben, ahol a lakájmédia szerint állítólag a legdurvább a helyzet. Hát, én ebből semmit nem tapasztaltam. De persze egyesek szerint Bécs is no-go zóna.

2023. okt. 1. 09:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!