Minek köszönhető, hogy a liberálisok már nem adnak a statisztikára, sokkal inkább mérvadó számukra mint mond egy rokon vagy haver, aki állítólag Svédországban él?
Már megint!
A "liberálisok" mindegyike rendelkezik svédországi rokonnal, vagy haverral?
Egyébként a sajtóban közölt "statisztikák" botrányosak. A statisztika tudományához kevés közük van.
2.
Az a baj, hogy svéd bűnügyi oldalakon is ez van.
De gondolom nem tudják összeszámolni hány robbantás volt 🤣🤣🤣
4.
Szerintem inkább azon lázadozz, hogy ezek az emberek magukat liberálisnak vallják.
A svéd statisztikákkal az a baj, hogy ott ha rá nézel engedély nélkül egy hölgy fenekére már belekerül a statisztikába, mint nemi erőszak. Míg keleti országokban a rendőr még a tényleges áldozatot is megalázza, kiröhögi és hazaküldi, nem kerül be a statisztikákba.
Ezzel nem azt mondom, hogy semmi baj nincs Svédországban. Csak azt, hogy az eltérő hozzáállás, az eltérő törvények, a bűnfelderítések eltérő mértéke stb miatt nem igazán lehet összevetni egy svéd bűnügyi statisztikát pl egy magyarral, egy Pakisztánival meg végképp nem.
#5 nem akartam idáig süllyedni, de úgy látom, szükséges.
Ezt olvasd el például, és a rendkívüli intelligenciádnál fogva használd ezzel kapcsolatban az absztrakciót és a reflexiót. Ha ez nem megy, vagy netán nem is érted, akkor felesleges is vitatkozni veled erről.
"svéd statisztikákkal az a baj, hogy ott ha rá nézel engedély nélkül egy hölgy fenekére már belekerül a statisztikába, mint"
Az a baj, hogy jelen esetben lövöldözés és robbantásról van szó, de nem baj. Gyenge próbálkozás volt. Kritikán aluli
"em akartam idáig süllyedni, de úgy látom, szükséges."
Jól van, köszönjük szépen ezt a gyenge terelést.
Sajnos ez se jött be.
Magyarországon is volt robbantás nem rég, még rendőr is meghalt. Ha ezt a hírt kiragadja egy külföldi, akkor ugyan úgy rámondhatja Magyarországra, hogy itt áldatlan állapotok vannak és terror fenyegetéség.
Ezért nem szerencsés a sajtó által hozzád eljuttatott egy-egy hírből véleményt formálni egy egész országról. Voltam tavasszal Göteborgban és Malmöben, ahol a lakájmédia szerint állítólag a legdurvább a helyzet. Hát, én ebből semmit nem tapasztaltam. De persze egyesek szerint Bécs is no-go zóna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!